Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, přidávám se k Vám, minuly rok jsem potratila v 8 tydnu-a nasledna revize 2.10., dnes bych měla být 7+1, takže jsem pořád celkem ve stresu, aby bylo vše v pořadku. U dr. Jsem byla minuly tyden v pondeli to jsem byla 5+6, byl vacek, dr. rikal ze vse odpovida, termin stanoveny na 11.4.????????, Nyni jsem na dovolene u more letecky, rikal at se nebojim a letim, meli jsme zaplaceno a rikala jsem si aspon prijdu na jine myslenky, v patek letime domu a pondeli kontrola tak doufam ze bude srdicko a vse v poradku, je to nase prvni mimi
a verim ze ted vse dopadne dobre ???? Mela jste to nektera podobne? Diky a vsem drzim palecky a gratuluji ![]()
Holky je tu jeste nekdo koho ty prsa take neboli?
Me boleli ze zacatku, ale ted nic. V podbrisku me poboliva a uz asi 4den mi je na
ale bylo to jen jednou. A jak to mate se sexikem? Chute? Nechute? Je mi uplne lito toho meho.
Me dokonce vadi i polibek. Prooc? Jsem v tom sama? Nebo se tu jeste taky nekdo najde? ![]()
@Nikyna77 me prsa bolela uz celkem hodne ale posledni dva dny jak kdyby to povolovalo, boli uz podstatne mene. blbe mi zatim neni. na sex mam chut hroznou! ale bojim se zatim
takze mame s muzem smulu
@yareah Jee tak alespon, ze ty chute na to mas
Posli mi krapinek te chute prosim.
Je mi manzi lito, uz.
a uplne nesnasim jeho vonavku.
Vcera se sel trikrat prestriknout a nakonec usoudil, ze se vonet nebude.
Chudacek muj malej.Snad to brzy prejde. ![]()
@Nikyna77 Ahoj! Moooc gratuluji k srdíčku, i přes ten hrozný scénář tedy!!! Jinak mě nebolí nic..všechno mě komplet přešlo, podbřišek (ale ten jsem četla že bolí hlavně kolem MS a po pár dní) nezvracím, není mi špatně, nebolí mě hlava, prsa cítím na dotek, bradavky citlivé, ale o bolesti nemůže být řeč! Ty aspon víš, že už máš
, já jsem teda docela vystreslá z toho, že vše zmizelo, těch 14 asi nepřežiju do kontroly, jestli se objeví ![]()
PS: holky ty milimetry, co jste tady uváděly v tom 5-6-7tt, to jste jako říkaly velikost gestačního váčku nebo jakože embrya? Mě totiž Dr. řekla (na kontrole v 5+2), že gestační váček je něco 7-8mm nevím přesně, a že je zatím vidět žloutkový váček atd, ale emryjko přímo ještě ne.. ![]()
Jo a holky s tím sexem, já na to nemám vůbec pomyšlení!! Už jsem si právě dnes říkala, že se budu muset nějak „přemoct“
![]()
@Nikyna77 klidne vsechnu, dost trpim tim jak mam chut ale bojim se ![]()
@Mia 28 me meril Dr asi jen gestacni vacek. byla tam jen bublinka o velikosti 9mm. prikladam fotku
doufam ze v pondeli tam bude vic
@Mia 28 píše:
@Nikyna77 Ahoj! Moooc gratuluji k srdíčku, i přes ten hrozný scénář tedy!!! Jinak mě nebolí nic..všechno mě komplet přešlo, podbřišek (ale ten jsem četla že bolí hlavně kolem MS a po pár dní) nezvracím, není mi špatně, nebolí mě hlava, prsa cítím na dotek, bradavky citlivé, ale o bolesti nemůže být řeč! Ty aspon víš, že už máš, já jsem teda docela vystreslá z toho, že vše zmizelo, těch 14 asi nepřežiju do kontroly, jestli se objeví
PS: holky ty milimetry, co jste tady uváděly v tom 5-6-7tt, to jste jako říkaly velikost gestačního váčku nebo jakože embrya? Mě totiž Dr. řekla (na kontrole v 5+2), že gestační váček je něco 7-8mm nevím přesně, a že je zatím vidět žloutkový váček atd, ale emryjko přímo ještě ne..
ahoj, neboj u mě taky jen únava, trošku prsa a hlava - jinak se cítím normálně, na kontrolu jdu až v úterý…
@yareah Aha, no mě to tady zmátly ty čísla, já jsem hrozný plašič!
Nejraději bych šla na kontrolu už za týden
A v kterém si tt? Mě tuším říkala Dr. gestační váček přes 7mm a žloutkový v něm, že seto moc nedalo změřit, že je to tak malé ještě nepřešné ale něco kolem 3mm, ale ted zase nevím, jestli si to nepletu…No já to do té kontroly další prostě nevydržím ![]()
Příspěvek upraven 23.08.17 v 13:36
..holky to cekani na dalsi kontroly v tech prvni tydnech je horsi, nez cekani po ovulaci na dobu, kdy muzu udelat test ![]()
@Ann17 Tak to si vystihla přesně!!! Já už spřádám plány, proč navštívit Dr. o týden dříve, třeba, že jsem po sexu špinila a že bojím, jestli je to ok?
Jooo já to tak asi udělám
![]()
@Mia 28 vubec netusim v kolikatym jsem
kdybych mela normalni delku cyklu tak v pondeli budu 7+0 nebo 6+3
ovulace byla pozde. joo taky vymyslim jak se dostat k Dr. driv, ale nechci byt za trapku
takze uz to vydrzim.. doufam ze tam uz neco bude… jak to ze jsi mela 7mm a v tom uz neco a ja 9mm a bylo to prazdne?
ja tam taky neco chci! v kolikatem jsi?
@yareah
hele, já bych řekla, že to nejde vůbec srovnávat, protože to embryo se vyvýjí den za dnem! na té kontrole jak to měřila jsem byla 5+2 a říkala, že v tom gestačním váčku už je dobře vidět ten žloutkový, že to odpovídá tomu týdnu a vypadá to dobře..a hlavně záleží i jaký má tvoje Dr. ultrazvuk víš jak..v tom gestačním váčku prostě byla nějaká struktura přichycená na stěnu a tak různě vrávorala a nebyla kulatá spíše taková chobotnička o 2 cohbůtcích..nevím co to bylo, ona říkala, že je brzo tam něco rozeznávat, že je to ještě moc malé..tak nevím ![]()
@Mia 28
chobotnicka
no uvidime v pondeli, modlim se aby tam byla a bylo vse v poradku