Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Radůzaaa no neeee ty jsi těhotná
to víš dlouho jsem tu nebyla
tak to blahopřeji!!! Co to bude??? Neboj to zvládneš. Uka nějakou fotku malé.
ve středu má Elda půl roku.
zatím žádný Zoubek co u vás?
Ahoj holky, opět po nějaké odmlce vás tu všechny zdravím. Připojuju fotky naší malé Barunky, za 14 dní už jí bude 8 měsíců, je neskutečný jak to strašně letí. NO a já už jsem za půlkou druhého těhotenství. A tentokrát to bude kluk jako buk. Takže budeme mít páreček, hezky se to povedlo ![]()
Baru je hrozně akční, přeskočili jsme lezení, to jí prostě vůbec nejde, ale zato se staví na nožičky a umí si sama z lehu sednout. Baští už všechno možný, zavedla jsem už lepek a trochu občas přisladím čaj a tak.. Už má ale svá oblíbená jídla, je totiž strašně vyčůraná
Zoubky ještě nemáme.. Zato máme za sebou už šestou nemoc, virózu kašel rýmu a asi třídenní průjem. Všechno zvládla celkem v pohodě a bez nějakých vysokých teplot. Jen maminka byla mírně nervozní, protože to bylo všechno nové a poprvé.. ![]()
Už jí taky šoupu občas do chodítka, líbí se jí to a zabaví se tam. Nejdřív couvala, teď už i umí trochu dopředu. Sice to nejsou normální kroky, ale umí se v tom jakoby odrážet a tak se pohybuje.. No je to sranda ![]()
Mějte se tu krásně a užívejte předvánočního času ![]()
@Radůzaaa ahoj no pekne roste… my už máme dva zoubky
ale lézt Elik nechce… jen pase koniky… pak bojkotuje s dá hlavu na zem, ze nic dělat nebude… nemoce se nám vyhýbají… jen já jsem nastydla:mrgreen: gratuluji k chlapečkovi!!! Jak se bude jmenovat??? ![]()
@Hancue Taky ti to pěkně roste.. přímo před očima viď?? To je mazec, před chvílí jsme se to bavili o tom, jak nám rostou břicha a teď už je s nima taková sranda.. hrozně to letí.. Náš chlapák se bude jmenovat Toníček.
@Radůzaaa no pěkný!!!!! Hlavně at jste oba zdravi! Na kdy mas termín? ![]()
Ahoj jsem z Chrudimi mám sedmiměsíčního Filípka a ráda najdu nějakou kamarádku. Nikoho tu nemám
je tu někdo ?
@Hancue Termín mám 25.4. Barunka se narodila 4.5., tak budou necelé 2 týdny od sebe.. To bude fuška.. Barča mi už sedí, leze a začíná se i stavět na nožičky.. začíná mi doma přesazovat kytky a všude všechno hraboší a krámuje v šuplíkách.. začíná být veselo ![]()
@Radůzaaa hezky
mne malej ještě neleze… uvidime
už máme 6 zubu ![]()