Termín porodu duben/květen 2018

• Fotoalbum (284)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
3.11.18 16:26

Naší kočce bude 14.11. taky už půl roku hrozně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
19.11.18 19:34

@Radůzaaa no neeee ty jsi těhotná :mrgreen: to víš dlouho jsem tu nebyla :mrgreen: tak to blahopřeji!!! Co to bude??? Neboj to zvládneš. Uka nějakou fotku malé. :lol: ve středu má Elda půl roku. :mrgreen: zatím žádný Zoubek co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.12.18 09:01

Ahoj holky, opět po nějaké odmlce vás tu všechny zdravím. Připojuju fotky naší malé Barunky, za 14 dní už jí bude 8 měsíců, je neskutečný jak to strašně letí. NO a já už jsem za půlkou druhého těhotenství. A tentokrát to bude kluk jako buk. Takže budeme mít páreček, hezky se to povedlo :D
Baru je hrozně akční, přeskočili jsme lezení, to jí prostě vůbec nejde, ale zato se staví na nožičky a umí si sama z lehu sednout. Baští už všechno možný, zavedla jsem už lepek a trochu občas přisladím čaj a tak.. Už má ale svá oblíbená jídla, je totiž strašně vyčůraná :lol: Zoubky ještě nemáme.. Zato máme za sebou už šestou nemoc, virózu kašel rýmu a asi třídenní průjem. Všechno zvládla celkem v pohodě a bez nějakých vysokých teplot. Jen maminka byla mírně nervozní, protože to bylo všechno nové a poprvé.. :mrgreen:
Už jí taky šoupu občas do chodítka, líbí se jí to a zabaví se tam. Nejdřív couvala, teď už i umí trochu dopředu. Sice to nejsou normální kroky, ale umí se v tom jakoby odrážet a tak se pohybuje.. No je to sranda :-)
Mějte se tu krásně a užívejte předvánočního času :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.1.19 20:53

@Radůzaaa ahoj no pekne roste… my už máme dva zoubky :mrgreen: ale lézt Elik nechce… jen pase koniky… pak bojkotuje s dá hlavu na zem, ze nic dělat nebude… nemoce se nám vyhýbají… jen já jsem nastydla:mrgreen: gratuluji k chlapečkovi!!! Jak se bude jmenovat??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.1.19 15:46

@Hancue Taky ti to pěkně roste.. přímo před očima viď?? To je mazec, před chvílí jsme se to bavili o tom, jak nám rostou břicha a teď už je s nima taková sranda.. hrozně to letí.. Náš chlapák se bude jmenovat Toníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
8.1.19 20:15

@Radůzaaa no pěkný!!!!! Hlavně at jste oba zdravi! Na kdy mas termín? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.1.19 14:31

Ahoj jsem z Chrudimi mám sedmiměsíčního Filípka a ráda najdu nějakou kamarádku. Nikoho tu nemám :,( :,( :,( je tu někdo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
15.1.19 21:59

@Gemini91 já tu jsem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
19.1.19 20:01

@Hancue Termín mám 25.4. Barunka se narodila 4.5., tak budou necelé 2 týdny od sebe.. To bude fuška.. Barča mi už sedí, leze a začíná se i stavět na nožičky.. začíná mi doma přesazovat kytky a všude všechno hraboší a krámuje v šuplíkách.. začíná být veselo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.1.19 20:44

@Radůzaaa hezky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mne malej ještě neleze… uvidime :mrgreen: už máme 6 zubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí