Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja vcera mela zase bolesti po 10 minutach asi dve hodky a kolem 11 jsem usnula takze z toho nic zase nebylo
tak jsem zvedava
@Hancue prave
ja myslim ze clovek muze zkouset vsechno ale kdyz se jim nechce tak nic nepomuze, jo a o tech schodech jsem take slysela
Holky ta co
jak to s Vámi vypadá??? Moc na Vás myslím ať už to máte taky za sebou
My s malým dobrý až na bolestivý kojení je zatím zlatej tak doufám že mu to vydrží i doma. Zítra když budem ok, jdem domů už se těším na toho mýho staršího raracha co na nás čeká s tátem doma.
@Danlea ja mam zitra nastup na vyvolani. Proste se ty prdolce ven nechce a tonjsem fakt vyzkousela vse krome ricinoveho koktejlu na ten si netroufam.
@leniiisek5 Na ten koktejl jsem měla den před tím než mě to chytlo nakoupeno, ale nakonec jsem vyměkla a dala si radši svařák připadlo mi to strašně drastický. Tak to na tebe budu zítra myslet ať ti to vyvolání rychle zabere a moc dlouho se netrápíš nebo by se v ideálním stavu mohla princezna zaleknout a začít se v noci "klubat,, sama ![]()
@Danlea já mám od včera bolesti, pojistila jsem se sexem a bolesti pořad mám… chvíli tak a chvíli tak… tak uvidime co z toho bude
@leniiisek5 držím palecky!!! ![]()
Já mám nález pořád stejný, do 1.TP mám ještě 11 dní, ale už bych to měla ráda za sebou, otékají mi nohy a brní ruce, už necítím palce ![]()
@Hancue Tak držím palečky ať už to je ono a ať máš rychlý porod to by jsme se tu akorát prostřídaly, my dnes čekáme na verdikt jestli nás pustí domů.
@hajánek76 To už uteče a už budeš mít prcka taky u sebe ![]()
@Hancue Tak třeba už se to rozjíždí já měla bolesti celej den ty sílily až se to nedalo vydržet tak jsme jeli a mají nějaký intervaly?
Jo pustí čekám na manžela jel se synem pro bombošky a na 11 by měl být tady.
@Danlea spis mi to přijde nepravidelný. Pořad tlak v podbrisku a v zádech jak při MS. A jednou zacas přijdou křeče do spodku… trvá to par minut a zase to odezní v malou bolest. Pak se zase někdy objeví ![]()
Tak nakonec jsem podepsala revers. Zacali by mi vyvolavat porod az v nedwli to bych byla 41+3. Ze pry je to ze zakona kdyz k tomu nemaji zadny duvod tak az takhle. Ze kdyby zacali driv bez duvodu a neco by se stalo tak bych je mohla zazalovat tak talhle jaou kryty. Nicmene zachvilu se vracime do porodnice uz mam kontrakce 3 minutach tak radsi pojedeme. Drzte palxe