Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak my už to máme za sebou porod horor daleko horší než ten první vůbec jsem se neotvírala i přes kontrakce jak prase já byla hysterická prosila o císaře napřed mi ho nechtěli udělat že není důvod pak nebyl volný sál. Celý porod jsem musela ležet napíchlá na monitory. Nechala jsem si teda napichnout co šlo jinak bych to nedala a nakonec díky doktorům se nám povedlo přirozenou cestou. A tohle je Max 3900g 51cm.
@hajánek76 píše:
@xacxa nemáš to lehké, já jsem ráda, že nemáme bydlení propojené, dole se kouří a to by mi teda vadilo. Zvuky se přenáší i tak, ale tlumeně, ale když někdo vozí dřevo do sklepa, tak nepomůže ani rádioNešly by tam dát dveře nebo nějaký závěs? Aby to trochu tlumilo ty zvuky. Holkám jsi to mohla vysvětlit (pokud nejsou moc malé)
Závěs tam je daný, a le moc to nepomáhá…holt to musíme tak rok dva vydržet, to manželovi doběhne jedna půjčka a já budu mít něco našetřeno a povalíme do vlastního
@Giselleine Taky jsem asi 2× prohodila, ze umru a myslim to opravdu beze srandy. Prislo mi ale, ze me nikdo nebere vazne
Na konci jsem sama sebe povzbuzovala a rikala si, ze to jednou prece uz musi skoncit.
Diky bohu uz je to za mnou!!!
Ted uz je nam tyden a prijde mi, ze uz si celkem zvykam i na to vstavani. Zrovna vcera jsem malou prebalovala, mela jen pocuranou plinu a pri otirani spustila gejzir hovinek a celou me nahodila
Chlap se mohl potrhat smichy ![]()
@Danlea No tak to byla nejaka krava. Ja si vzdy rikam, ze chapu, ze kazdy nema svuj den. Ale co je moc to je moc
Ja diky bohu chytla skveleho doktora, ale PA taky na ranu. Dokonce chodila merit ozvy v rousce, protoze jsem mela zapnutou aromalampu. A kdyz jsem si trochu hlasite vzdychla pri kontrakci, rekla mi at se uklidnim a ze porod proste boli ![]()
@Danlea píše:
Holky tak my už to máme za sebou porod horor daleko horší než ten první vůbec jsem se neotvírala i přes kontrakce jak prase já byla hysterická prosila o císaře napřed mi ho nechtěli udělat že není důvod pak nebyl volný sál. Celý porod jsem musela ležet napíchlá na monitory. Nechala jsem si teda napichnout co šlo jinak bych to nedala a nakonec díky doktorům se nám povedlo přirozenou cestou. A tohle je Max 3900g 51cm.
Krásňoučkej. Naprosto ti rozumím, já se taky i pes kontrakce jak sviňa neotvírala, ale pak mi PA napíchla vodu a byla jsem skokově ze 4cm na 9cm. Měla jsem epi, jelikož bych to nedala i podle PA. Ale na tu bolest se rychle zapomíná a ty uzlíčky štěstí za to stojí. Jinak gratulace k macíkovi ![]()
@Ell-Ell píše:
@Giselleine Taky jsem asi 2× prohodila, ze umru a myslim to opravdu beze srandy. Prislo mi ale, ze me nikdo nebere vazneNa konci jsem sama sebe povzbuzovala a rikala si, ze to jednou prece uz musi skoncit.
Diky bohu uz je to za mnou!!!
Ted uz je nam tyden a prijde mi, ze uz si celkem zvykam i na to vstavani. Zrovna vcera jsem malou prebalovala, mela jen pocuranou plinu a pri otirani spustila gejzir hovinek a celou me nahodilaChlap se mohl potrhat smichy
@Danlea No tak to byla nejaka krava. Ja si vzdy rikam, ze chapu, ze kazdy nema svuj den. Ale co je moc to je mocJa diky bohu chytla skveleho doktora, ale PA taky na ranu. Dokonce chodila merit ozvy v rousce, protoze jsem mela zapnutou aromalampu. A kdyz jsem si trochu hlasite vzdychla pri kontrakci, rekla mi at se uklidnim a ze porod proste boli
Mě malej první týden několikrát počůral, a taky se nám stalo, že když byl utřený a chystala jsem novou plínu, tak začal kakat…manžel se řehtal že to z něho leze jako pasta z tuby
…nojo ti chlapi ![]()
@Danlea Moc gratuluju ![]()
@xacxa No hlavne jsem si rikala, ze stat se mi to nekde u doktora apod. tak nevim
Od prsou k pupiku jsem mela vsude hovinka ![]()
@Danlea ty brdo tak uz jo. Moc gratuluji. Ja stale 2v1. Kdyz do ctvrtka neporodim tak mam ve 3 hodiny nastup na vyvolani
@Hancue jasne to je pravda
asi uz kolikrat ani nevim co pisu
![]()
@Danlea juuuuuu gratuluji. Ten je hezounkej
za tu krásu to stojí!!! @Peeetha v pohode
a jak se dnes citis??? Já si dnes dam červené víno, steak z divočáka, horkou vodu a nakonec jako třešničku na dortu sex!!! ![]()
@Ell-Ell no radši tomu pomůžu já
než doktoři
nemám pravdu??? A jak se mas? Citis se už lip? Zregenerovana? Myslím tím tělo ![]()
Moc děkujeme holky. Všem co ještě neporodily tak držím palečky ať už to máte taky brzo za sebou ![]()
@xacxa Děkujeme.Mě taky vše ochotně nabízeli když viděli že to nedávám 2 dny před porodem měl první syn teploty tak jsme toho moc nenaspali a ta únava u porodu dělala svý. Zatím teda Bohunice super až na tu nedělní kontrolu s protivnou doktorkou.
@Hancue Já si v sobotu večer dala vanu a udělala si červenej svařák pořádně tam vyvařila hřebíček a skořici které povzbuzují kontrakce a od rána pravidelné poslíčky které večer přešly v kontrakce.Ale hlavně si ho nedávej v té vaně ať tě neklepne
A šup šup rodit čekám na tebe v Bohunicích ![]()
@Hancue ja se citim fajn cely den jsem dnes neco delala akorat ted na vecer mam trochu ms bolesti, jinak my dnes asi sex mit nebudeme pac chlap ma rymu a zitra ma jet nekam do Zdaru s otcem tak doufam ze me to zitra nechytne ![]()
@Danlea sem té tam dneska mohla navstivit
teď si dávám červené
@Peeetha no aby pravé to nebylo
Hihi…