Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ell-Ell
gratuluju
krásná panenka
Přejeme hodně zdraví oboum ![]()
@Ell-Ell Krásná princezna ![]()
Holky tak my sedíme na kontrole v Bohunicích mám za sebou monitory a čekám na vyšetření vypadá to na hodně dlouho.Od brzkého rána slabší kontrakce když jsme sem jeli tak byly po 16 min. tak se asi něco začíná chystat jsem zvědavá co mi na to dr. řekne doufám že pojedem ještě dom a budem moct přijet až se to pořádně rozjede. Jo a o malým od včera skoro nevím potvora dělá že se ho to vůbec netýká ![]()
@Ell-Ell ahojky,taky gratuluju, je krasna
koukam, ze sis taky zkusila, vid? Ja myslela, ze umru, ze to snad nikdy neskonci!
ale ted uz mame jiny starosti, dikybohu, ze?
A jak zvladate ty zacatky doma? Maťulovi uz je 17 dni a uz je o dost aktivnejsi nez na začatku, do toho prdíky, tak se za cely den nezastavim…tak jsem nekdy rada, kdyz fakt poradne usne ![]()
Ahoj holky, tak malej se od včera nehýbe… tak jsem jela do nejbližší porodnice… malej OK jen proste je linej
ale ze mám málo plodové vody, ze je to hraniční… měli jste to některá z vás??? Zítra to mám říct v nemocnici u nás, mám tam zítra kontrolu… moc se ji to nelíbilo… jinak při mě výšce 156cm malY váží prý 3850g
takže tak ![]()
@Hancue ja mam 160 cm a prvni syn se narodil 3790g. Ber to tak ze je to jen odhad ve skutecno muze mit i min. Ja mam. onitor zitra a a to uz budu 4 den po terminu
@leniiisek5 no uvidime
spis mě trosku stresuje ta plodovka… ze mi to asi budou muset vyvolávat…
@Hancue
to máš pravdu.Malo plodovky nebo zase hodně je problém. Tak uvidíš, co ti řeknou zítra
.
@j-p Jojo. Tady ta doktorka říkala, ze mi možná nabídnou vyvolání. Přenášení určitě ne. ![]()
Ahoj holky tak my dnes z kontroly docela nepříjemný zážitek. Přijeli jsme na třičtvtě na 11 já od rána bolesti v podbříšku v intervalech, ale bolest slabá jako před ms v průběhu čekání bolest 2× zesílila vždy se při tom interval prodloužil a pak se zas zkracoval natočily monitor a čekali jsme na doktorku po 5 hodinách čekání kdy se poslední 2 hoďky neotevřely dveře (zůstali jsme tam my a pár co přišli na 1h) vylezla doktorka a říká mý jméno začala něco o tom že se to někdy stává a že je to náš případ a to jsem bohužel přeslechla ale slyšel to manžel že máme přijít zítra na to jí říkám že dobrý ale že mám od rána bolesti a že jsou v intervalech a bohužel jsem použila formulaci kontrakce a že mám po císaři a třetí den přenáším a přesně tímhle způsobem se mi rozjížděl první porod a že bych ráda viděla na čem jsem.Na to mě arogantně sjela už mezi dveřma že to jsou určitě poslíčci ale ať teda jdu že mi to vysvětlí. V ordinaci cokoli jsem řekla tak podle ní nebyla pravda dokonce i můj 1 akutní císař určitě nebyl akutní takže kecám i spolu s doktory co to napsali do správy a do průkazky, kontrakce nemám jsou to poslíčci intervaly jsem si taky vymyslela protože mě to chytlo zrovna u vyslíkání v kabince a ona žádný neviděla završila to tím proč vlastně nerodím v Boskovicích když to máme blíž na což si i arogantně odpověděla že jasně protože jsem určitě byla nespokojená. No připadala jsem si jak pi.. která si tam vymýšlí že rodí ne jako pacientka která přijela na objednanou kontrolu na kterou čeká 5 hodin a slušně požádá o konzultaci své situace. Jinak teda bolesti -poslíčci nepřestaly teď jsou sice s delším odstupem zato silnější tak počkáme co nejdýl a asi pojedem s hrůzou že mě tam zas nějaká doktorka mladší než jsem já sjede jak malýho haranta. Omlouvám se za tak dlouhý sloh ale musela jsem to ze sebe dostat ![]()
@Danlea
bych ji poslala do prde…ale já taky měla smůlu když sem zacla rodit, tak sem chytla špatného doktora a porodní asistentku
a kdyby tam nebyl manžel, tak rodim sama.Sice to nakonec bylo císařem ale obou jsem byla na obtíž
a nechali mne tam samotnou. ![]()
@j-p Upřímně jsem byla z jejího chování úplně v šoku až před nemocnicí jsem se rozbrečela a vykládala to manželovi a to nejsem žádná cíťa. Jako já nechápu proč tu práci ty lidi dělají když se pak k těm lidem neumí chovat. Já u prvního porodu měla taky protivnou a otrávenou PA a taky v podstatě přišla jen měřit ozvy jinak u nás nebyla a čím byl porod delší tím to bylo horší. Jako ony bohatě stačí ty bolesti natož když ti to takhle zprotiví ještě doktoři takovým přístupem.
![]()
@Ell-Ell teda mala je fakt krasna
@Hancue dej vedet jak jsi dnes dopadla, ja nakonec nic vcera jsem mela od 10ti do 7 bolesti ale nebyly pravidelne no a pak jak kdyz utne, dala jsem teplou vanu tak trochu ty bolesti zesilila ale vzdy tak jednou za 2 hodiny takze z toho nic nebylo tak uvidime co bude dal, ale byla jsem vecer nastvana ![]()