Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1151
8.5.18 10:49

@Peeetha ja monitor mela jen v sobotu v ty nemocnici. Jinak muj dr ho nedela. Oduvodnil to tak ze standartne se delat nemusi pokud k tomu nema duvod takze ja netrpelive cekam kdy zacnu rodit nebo kdy me posle do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
8.5.18 11:05

Aha tak, no ja chodim prave na monitor do porodnice uz od 36tt tak uvidite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
8.5.18 12:19

@Peeetha to já měla od 38tt taky. Ale v Bohunicích mají proste plno, takže mám do té doby chodit k doktorovi na klasické vyšetření. A až ve 40tt mám monitor :mrgreen: a to doktor říkal ze 4 dny před termínem si není jistý jestli ještě stihnu. Když jeho prognóza byla, ze porodim už tento tyden :mrgreen: @leniiisek5 buď rada ze aspoň ten jedinej :lol: já ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
8.5.18 13:31

@Hancue no jo ale jen diky tomu padu z kola jinak bych ho taky nemela. Jsem zvedava co mi zitra rekne dr. V nemocnici mi napsali ze mam drazdivou delohu a ze se zacinam otevirat. A od te soboty me tak boli zada ze na leve strane vubec nemuzu spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
8.5.18 16:18

@leniiisek5 zacinas otevírat Jo? Tak to je dobra zprava… to určitě přenášet nebudes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
9.5.18 09:19

Ahoj holky, tak jakou jste meli noc? Ja vcera mela trochu vice tvrdnuti bricha a kolem 3 a 4 jsem byla vzhuru, tak jsem zvedava co dnes, zitra me ceka monitor, no a dnes me tak nejak tvrdne bricho a trochu me picha spodek tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
9.5.18 13:14

Tak dnes po kontrole zadna zmena. Jsem 39+6 a uz predana do porodnice. Takze v patek mam prvni monitor v nemocnici. A dle meho dr se nic nechysta tak jako nevim jak dlouho budu chodit s pupkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
9.5.18 13:50

Jak vás tak čtu holky tak mám fakt štěstí na supr doktorku od 36tt 20 min natáčí ozvy miminka ultrazvuk i vyšetření je strašně šetrná takže mě vyšetření nikdy nebolelo a strašně milá :dance: Už by jme to některá teda měla odstartovat :cert: @leniiisek5 U mě se v pondělí taky nic nechystalo, ale prý to nic neznamená může se to změnit z hodiny na hodinu. @Peeetha Já mám od rána břicho jak šutr a už 3 den mě pálí žáha toť vše ani zátka neodchází už si tak nějak říkám že snad ani rodit v blízké době nebudu či co :nevim: kamkoli vlezu tak to každej řeší jako že ještě nic každej se chce bavit o svých porodech to je úplně napalici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
9.5.18 14:03

@Danlea zatka mi taky jeste neodesla. S prvnim porpdem mi odesla az 2 hod pred porodem ale byl to vyvolavany porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
9.5.18 16:08

Tak u mě zas tak nic nového není. Doktor říkal, ze sem na tom stejně jak minuly tyden. Na prst otevřená, muže to byt zítra, ale i prý za14 dni :mrgreen: no to by mě hrablo :mrgreen: a Zátka mi taky ještě neodchazi… snad už si mě v pondělí ta nemocnice vezme na monitor. :mrgreen: chodíte na monitory samy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
9.5.18 16:16

@leniiisek5 Mě u prvního udělala dr ve středu Hamiltona ve čtvrtek odešla zátka a v pátek večer začaly kontrakce které skončily v neděli ráno až akutním císařem :?
Já nakonec zítra ráno valím na kontrolu do porodnice má dr. mi řekla že mě vezme ještě v pondělí když mám 2.termín 15. tak mě to nedalo a dnes jsem do Bohunic zavolala a prý přebírají nejpozději do termínu a berou ten ultrazvukový takže mám zítra naklusat, naštěstí byla milá a nenadávala, ale už se těším na celý dopoledne strávený v porodnici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
9.5.18 16:44

@Danlea ja jdu v patek az ve 2 hodiny a to musim jeste poresit hlidani pro maleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
9.5.18 18:40

@Hancue ja uz jsem si myslela ze jsi porodila kdyz jsi tu cely den nebyla :)
Ja jdu zitra na monitor kolem 11 vzdy to zabere cca 40 minut i s kontrolou, tak uvidime co zitra ale hamiltona nechci, jinak mi zatka take neodesla ale cely den ma nejak neni uplne nejlip, u dcery me odesla hlenova zatka v den porodu, a na monitor chodim sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
9.5.18 22:44

@Peeetha a k čemu slouží Hamilton? K vyvolání? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.18 07:28

Ahoj holky. Tak posilam fotku Františka uz je nam 5 tydnu :* vcera dostal kolotoč :D. A abych vas povzbudila ze to stoji za to se těšit :hug: a povzbudila i ty Vaše prcky at se knecemu mají :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí