Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peeetha ja monitor mela jen v sobotu v ty nemocnici. Jinak muj dr ho nedela. Oduvodnil to tak ze standartne se delat nemusi pokud k tomu nema duvod takze ja netrpelive cekam kdy zacnu rodit nebo kdy me posle do nemocnice
Aha tak, no ja chodim prave na monitor do porodnice uz od 36tt tak uvidite
@Peeetha to já měla od 38tt taky. Ale v Bohunicích mají proste plno, takže mám do té doby chodit k doktorovi na klasické vyšetření. A až ve 40tt mám monitor
a to doktor říkal ze 4 dny před termínem si není jistý jestli ještě stihnu. Když jeho prognóza byla, ze porodim už tento tyden
@leniiisek5 buď rada ze aspoň ten jedinej
já ani to ne
@Hancue no jo ale jen diky tomu padu z kola jinak bych ho taky nemela. Jsem zvedava co mi zitra rekne dr. V nemocnici mi napsali ze mam drazdivou delohu a ze se zacinam otevirat. A od te soboty me tak boli zada ze na leve strane vubec nemuzu spat
@leniiisek5 zacinas otevírat Jo? Tak to je dobra zprava… to určitě přenášet nebudes ![]()
Ahoj holky, tak jakou jste meli noc? Ja vcera mela trochu vice tvrdnuti bricha a kolem 3 a 4 jsem byla vzhuru, tak jsem zvedava co dnes, zitra me ceka monitor, no a dnes me tak nejak tvrdne bricho a trochu me picha spodek tak uvidime
Tak dnes po kontrole zadna zmena. Jsem 39+6 a uz predana do porodnice. Takze v patek mam prvni monitor v nemocnici. A dle meho dr se nic nechysta tak jako nevim jak dlouho budu chodit s pupkem
Jak vás tak čtu holky tak mám fakt štěstí na supr doktorku od 36tt 20 min natáčí ozvy miminka ultrazvuk i vyšetření je strašně šetrná takže mě vyšetření nikdy nebolelo a strašně milá
Už by jme to některá teda měla odstartovat
@leniiisek5 U mě se v pondělí taky nic nechystalo, ale prý to nic neznamená může se to změnit z hodiny na hodinu. @Peeetha Já mám od rána břicho jak šutr a už 3 den mě pálí žáha toť vše ani zátka neodchází už si tak nějak říkám že snad ani rodit v blízké době nebudu či co
kamkoli vlezu tak to každej řeší jako že ještě nic každej se chce bavit o svých porodech to je úplně napalici ![]()
@Danlea zatka mi taky jeste neodesla. S prvnim porpdem mi odesla az 2 hod pred porodem ale byl to vyvolavany porod
Tak u mě zas tak nic nového není. Doktor říkal, ze sem na tom stejně jak minuly tyden. Na prst otevřená, muže to byt zítra, ale i prý za14 dni
no to by mě hrablo
a Zátka mi taky ještě neodchazi… snad už si mě v pondělí ta nemocnice vezme na monitor.
chodíte na monitory samy??
@leniiisek5 Mě u prvního udělala dr ve středu Hamiltona ve čtvrtek odešla zátka a v pátek večer začaly kontrakce které skončily v neděli ráno až akutním císařem ![]()
Já nakonec zítra ráno valím na kontrolu do porodnice má dr. mi řekla že mě vezme ještě v pondělí když mám 2.termín 15. tak mě to nedalo a dnes jsem do Bohunic zavolala a prý přebírají nejpozději do termínu a berou ten ultrazvukový takže mám zítra naklusat, naštěstí byla milá a nenadávala, ale už se těším na celý dopoledne strávený v porodnici ![]()
@Danlea ja jdu v patek az ve 2 hodiny a to musim jeste poresit hlidani pro maleho
@Hancue ja uz jsem si myslela ze jsi porodila kdyz jsi tu cely den nebyla ![]()
Ja jdu zitra na monitor kolem 11 vzdy to zabere cca 40 minut i s kontrolou, tak uvidime co zitra ale hamiltona nechci, jinak mi zatka take neodesla ale cely den ma nejak neni uplne nejlip, u dcery me odesla hlenova zatka v den porodu, a na monitor chodim sama
Ahoj holky. Tak posilam fotku Františka uz je nam 5 tydnu
vcera dostal kolotoč
. A abych vas povzbudila ze to stoji za to se těšit
a povzbudila i ty Vaše prcky at se knecemu mají ![]()