Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Haha devcata, stale nic
Voda stale odteka, monitory i ozvy v poradku. Kontrakce zeslably na 10 min a jsou kratsi. Rano v 9 jsem nebyla jeste otevrena vubec. Uvidime odpoledne. Takze pospavam, dula mi dela masaze a tak no. Jsem uz i celkem odpocata, rano jsem teda byla silene vycerpana. Samozrejme mi nabidli oxytocin, ale odmitla jsem. Nemuzu rict, ze bych trpela nebo tak.. takze holt budeme cekat, to je to nejmensi. Jen uz jsem samozrejme nedockava ![]()
@Hancue
jo splnila a ani sem tomu nevěřila
.Děkuji manželovi každý den
zato, ze je mám!!Měla sem celý život smůlu na chlapi a na všechno a teď sem spokojená. Jen by to chtělo víc toho zdraví.
Ahoj holky, přidám se k Vám. Mám termín 9.5. a rodit budu v Mělníku
kdyby bylo po mým, už bych klidně jela, tak snad se malinká brzy ozve sama
pořád pevně doufám a modlím se, aby to bylo vše v pořádku a moc jsme se netrapily
tenhle konec je fakt náročný, spíš psychicky, člověk nikdy neví, kdy to přijde ![]()
@Hancue Já strávila dopoledne vařením a uklízením, manžel s bráchem chystají na baraku na vylití podlah tak jsem jim smažila řízky, přijela mamka tak mi vzala ven syna a do toho se nečekaně zjevil brácha s přítelkyní tak jsem na jídelníček musela přidat zeleninouvou polívku s červenou čočkou protože nejí maso no od 12 do 1 totální chaos tak jak všichni vypadli tak jsem na 2 hodky se synem odpadla a za chvílu půjdem mrknout na malou kopanou u nás v dědině. Nechystáš se v pondělí na ten Den těhotenství co má být Brně za Olympií já jsem taková nahlodaná že bych se tam s malým jela mrknout ale zas mám strach abych nemusela potom rovnou přesídlit do Bohunic a co ze synem že ![]()
@Ell-Ell jé a já už si říkala že už to máš určitě za sebou
Dula byla v tvém případě asi dobrý nápad věřím že je dobrá podpora osoba co se ti věnuje a ví co má dělat. Tak odpočívej co se dá a držím pěsti ať se to co nejdřív rozjede ![]()
@Ell-Ell
chudáku my už čekali foto miminka
a vy jste stále 2v1
teda.Tak snad už se konečně dočkás.
Drž se ![]()
@Ell-Ell take jsem cekala ze uz bude foto miminka tak moc drzim palce, je super ze tam mas dulu
@Danlea ja dnes take cely den uklizela a tak nejak doufam ze by treba prcek mohl i jit ven ale asi na to nema ten muj uklid vliv
@Peeetha bylo by to fajn kdyby je to trochu popohnalo, ale obávám se, že u mě aktivita dítko z břicha nevyžene, protozě se synem se každý den moc nezastavím a prcek se v břiše drží zuby nechty ![]()
@j-p to mi povidej. Já mám šrouby v noze, tak mi otekaji nohy víc a víc a boli
a čím sem starší tím hůř. Jsem rada, ze to malej po mě nemá. @Danlea no pravé bych chtěla jít. Chlap konci ve tři v práci, tak potom snad. Jo a můj chlap říkal, ze mě přihlásí na miss těhotné ženy.
Já už jsem na na zahradě, valime se na dece. Až opadne to teplo, tak budeme grilovat
@Ell-Ell jaaaaaj čekám na fotku. Pohnete tam trosku
@Peeetha my si to dnes uzivame ![]()
@Hancue
jeeeee to břicho ti nezávidím. Ale taky se dočkás.
Já už ke konci byla nervózní a protivná a nemohla se dočkat až bude venku.Ja mam taky nohu po urazu ale šrouby nemám. A teď mi otekly nohy spíš po porodu.Ale koupila jsem gel na nohy a pomohlo mi to.
![]()
@j-p Jojo já používám fastum gel… stejně to moc nezabira
nohy mám ve skopiku se studenou vodou
nemám rada překvapeni a ta nejistota, kdy to přijde je ubijejici ![]()
@Hancue
no ten konec je na nic.My už máme zítra 3.týdny
malej je ok
aspoň někdo. A já zdravotně nic moc
tak sem zvědavá, kdy se uzdravim.
!!!
@Hancue
no úplně stejný průběh jako u prvního akutního císaře, jak máš tu cevku pri operaci a po operaci na jipce, Tak sem zase dostala z te cevky zánět mocaku
jsem nato hakliva, takže silný antibiotika a nechala sem na sále přes půl litru krve a ocistky a mám málo železa a hned sem unavená
!!Nikam daleko nedojdu a hlavně ta únava, ještě se mi hoji jizva a já nemám sílu ani vylézt z vany.Musi mi pomahat manžel. No a teď druhý císař vlastně a úplně stejný průběh!!Tenkrát jsem se dávala 2.roky do kupy.Tak jsem zvědavá co Teď?
Takže jsem nešťastná. A ještě jsem k tomu nastydla
kycham jak osel a mám rýmu.
@Hancue stim otekanim ti to nezavidim
me otekaji nohy prevazne teda prava a kotnik jen na nvecer a trochu takze nic hrozneho, vcera jsem byla nakoupit nejake darky pro kamosku k narozeninam, pak jsem sli k sousedum co chteli grilovat a prisli dom az kolem 12te
takze jsem byla ko dnes rano.
No a ve dve rano jsem se probudila mela jsem trochu krece v brise asi kvuli tomu mastnemu a normalne jsem si vsimla ze mi tece z prsa mlezivo
i tak jsem zvedava kdy to prijde, mam takove tuseni ze drive. Co vy jak se mate?