Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
6.5.18 19:09
@j-p píše:
@Ell-Ell :) :hug: no že si ji porodila bez císaře. Ze jste to dokázali. ;) Já taky měla krizové bolesti a chtěla sem epidural a nikdo mi ho nedal. :,(

Mně ho nabídla sama PA, jelikož jsem téměř 24 hodin nespala a fakt jsem zívala místo odpočívání mezi kontrakcemi a sama usoudila, že mám kontrakce strašně rychle po sobě a nemám šanci si mezi tím odpočinout. Jsem jí neskonale vděčná. Bolesti jsem měla takové, že jsem mamce říkala, že chci okamžitě císaře, a prý jsem i říkala že žádné dítě nechci ať se vrátí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
6.5.18 19:31

@xacxa Ježíš, to zní hrozne :lol: doufám ze to budu mít jednodušší :mrgreen: anemicka jsem teda taky… já se budu snažit rodit bez léku, rozhodne nechci epidural… ale nejakej rajskej plyn si klidně šlehnu a možná budu i rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
6.5.18 22:51

@Peeetha u prvních to většinou není, až u dalších :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
7.5.18 08:27

@Hancue take nechci epidural tak uvidime prvni porod byl rychly a bolesttivy ale tak bylo to rychle za mnou tak uvidime ted, jinak ty leky co mi napsal se jmenuji takto poslu odkaz https://www.benu.cz/…te-40-tablet pry to zenske i lepe snasi a nemaji po tom zacpu.
Jak se dnes citite? Me se zacina kazdy ptat zdali jsem jeste cela :zed: a to jeste nemam ani termin @hajánek76 no tak vidis :) ale i tak by to mohlo byt drive :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
7.5.18 09:12

@Peeetha no to jsou teda dražší :mrgreen: a ty je beres? Fero mě teda nezacpava, mám jak měkkou stolici za to vydatně cernou :mrgreen: včera večer mě nějak bylo divně i ty bolesti… ale nakonec z toho nic nebylo. Je mi dobře. Dnes budu spis odpočívat a odpoledne se půjdu podívat na tu akci den tehotenstvi… :jazyk: co ty budeš dělat? A jaká byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
7.5.18 10:28

Ahoj holky tak já jsem dojela právě z kontroly. Vše v pořádku malej má odhad už 3.570g ale prý se jí to už blbě měří tak doufám, že se sekla. A na porod to zatím nevypadá :zed: prý ani placenta nestárne vody je dost ach jo já už chci rodit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
7.5.18 11:34

@Danlea to bych chtěla taky. Ani nevím kolik malej zhruba váží nic. Ve středu ještě kontrola u doktora. Jsem jak tikajici bomba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.18 12:54

@Peeetha Taky otravujou, jestli jsi celá? Včera jsem už chtěla zahodit telefon. Mám termín zítra a odhaduju, že všechny ty potíże, které jsem měla v noci a dnes pokračují, tak mám ze stresu přesně z těchhle keců :pocitac: :pocitac: v noci mi bylo solidně blbě. Zadýchávání, občat bušení srdce. Půl noci jsem proseděla na posteli. Ráno jsme jeli do porodnice. Tam natočili malou. Manžel lovil srdíčko :lol:, vzali mi krev a pak jsem se dozvěděla, že už potřebuju rodit a že mám spát na boku :zed: asi spim na hlavě, nebo nevim. Třískají senou hormony. Večer jsem seděla ve vaně a hladila bříško a promlouvala k malé, že by mohla chtít na svět. Že se na ni neskonale těšíme oba. Je vymodlená. Ráno se regulérně natulila přes bříško k tátovi, když nás ráno mazlil. Teď odpočíváme v posteli a znova ukecávám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
7.5.18 13:07

@Hancue nee nepouzivam ale pokud budu mit po porodu spatny krevni obraz tak mozna koupim, jinak dnes se citim nic moc je mi nejaka zima, citim se unavena i me pres den zacalo nejak tvrdnout bricho coz normalne nemam a je to neprijemne kdyz to tvrdne a dcera se po me chce valet :mrgreen: takze dnes nic delat nebudeme krom toho ze musim na postu a do obchodu @Veronika.Berta tak preji aby jsi malou ukecala, jsem i segre rikala at uz se me nepta ze bych ji rozhodne dala vedet, je to opruz, ale uz to mame za par :hug: jinak take zkusim dnes prcka ukecat, zitra by mohl jit ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
7.5.18 13:21

@Peeetha taky nechci rodit až po termínu ;) jsem zvědavá, kdy to vypukne, zatím jen sem tam lehké MS bolesti, píchnutí v čípku, ale já mám ještě pořád času dost, podle utz jsem 36+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
7.5.18 13:31

@Danlea koukam ze taky stale 2v1. Ja mam kontrolu ve stredu a ve ctvrtek termin. Stale dost energie ikdyz po obede uz toho mam nekdy plny zuby tak se nevzdavam a na zadku fakt nesedim. V soboru jsme sedli na kolo vzali i maleho a co se nestalo spadla jsem. z kola tak mi volali rychlou a ja i mala v poradku a uz se zacinam otevirat tak snad to bude brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
7.5.18 13:54

@leniiisek5 jeste ze se vám nic nestalo. A to jsou blbé nápady lézt na kolo.Uz to rádi nedělej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.18 14:03

@Peeetha Já jsem vyhrožovala, že když mě budou lidi otravovat, tak prostě vypnu telefon. Na konci týdne má začít pršet, tak by se mohl měnit tlak a třeba se dočkáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
7.5.18 15:08

@Danlea tak už jsem tam dnes byla. Na tom dni tehotenstvi, sami stánky s věcmi no… hlavně aby sis něco koupila :lol: tak dva lístky do tomboly jsme si teda koupili :mrgreen:

Holky dnes při řízení mě rozbolelo bricho… už raději řídit nebudu :mrgreen: @Peeetha tak se šetří… uvidíme co udělají změny počasí :mrgreen: @Veronika.Berta to mě nikdo neotravuje :mrgreen: málo kdo si pamatuje přesný datum :mrgreen: ví jen kveten :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
7.5.18 18:57

@leniiisek5 Jjo stále pohromadě :roll: no dnes mi s úsmevem doktorka řekla že se můžem vidět ještě příští pondělí jestli nechci na kontrolu do porodnice no mám ještě termín podle MS 15.5. tak prý to vypadá spíš k němu já si ho tak nějak nepřipouštěla. Ty máš ještě 2. termín nebo se ti shodovaly? Prosimtě už nic neprováděj napřed schody teď kolo, ať se ještě před porodem nezmrzačíš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí