Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j-p píše:
@Ell-Ell![]()
no že si ji porodila bez císaře. Ze jste to dokázali.
Já taky měla krizové bolesti a chtěla sem epidural a nikdo mi ho nedal.
Mně ho nabídla sama PA, jelikož jsem téměř 24 hodin nespala a fakt jsem zívala místo odpočívání mezi kontrakcemi a sama usoudila, že mám kontrakce strašně rychle po sobě a nemám šanci si mezi tím odpočinout. Jsem jí neskonale vděčná. Bolesti jsem měla takové, že jsem mamce říkala, že chci okamžitě císaře, a prý jsem i říkala že žádné dítě nechci ať se vrátí
![]()
@xacxa Ježíš, to zní hrozne
doufám ze to budu mít jednodušší
anemicka jsem teda taky… já se budu snažit rodit bez léku, rozhodne nechci epidural… ale nejakej rajskej plyn si klidně šlehnu a možná budu i rada ![]()
@Hancue take nechci epidural tak uvidime prvni porod byl rychly a bolesttivy ale tak bylo to rychle za mnou tak uvidime ted, jinak ty leky co mi napsal se jmenuji takto poslu odkaz https://www.benu.cz/…te-40-tablet pry to zenske i lepe snasi a nemaji po tom zacpu.
Jak se dnes citite? Me se zacina kazdy ptat zdali jsem jeste cela
a to jeste nemam ani termin @hajánek76 no tak vidis
ale i tak by to mohlo byt drive ![]()
@Peeetha no to jsou teda dražší
a ty je beres? Fero mě teda nezacpava, mám jak měkkou stolici za to vydatně cernou
včera večer mě nějak bylo divně i ty bolesti… ale nakonec z toho nic nebylo. Je mi dobře. Dnes budu spis odpočívat a odpoledne se půjdu podívat na tu akci den tehotenstvi…
co ty budeš dělat? A jaká byla noc?
Ahoj holky tak já jsem dojela právě z kontroly. Vše v pořádku malej má odhad už 3.570g ale prý se jí to už blbě měří tak doufám, že se sekla. A na porod to zatím nevypadá
prý ani placenta nestárne vody je dost ach jo já už chci rodit ![]()
@Danlea to bych chtěla taky. Ani nevím kolik malej zhruba váží nic. Ve středu ještě kontrola u doktora. Jsem jak tikajici bomba ![]()
@Peeetha Taky otravujou, jestli jsi celá? Včera jsem už chtěla zahodit telefon. Mám termín zítra a odhaduju, že všechny ty potíże, které jsem měla v noci a dnes pokračují, tak mám ze stresu přesně z těchhle keců
v noci mi bylo solidně blbě. Zadýchávání, občat bušení srdce. Půl noci jsem proseděla na posteli. Ráno jsme jeli do porodnice. Tam natočili malou. Manžel lovil srdíčko
, vzali mi krev a pak jsem se dozvěděla, že už potřebuju rodit a že mám spát na boku
asi spim na hlavě, nebo nevim. Třískají senou hormony. Večer jsem seděla ve vaně a hladila bříško a promlouvala k malé, že by mohla chtít na svět. Že se na ni neskonale těšíme oba. Je vymodlená. Ráno se regulérně natulila přes bříško k tátovi, když nás ráno mazlil. Teď odpočíváme v posteli a znova ukecávám. ![]()
@Hancue nee nepouzivam ale pokud budu mit po porodu spatny krevni obraz tak mozna koupim, jinak dnes se citim nic moc je mi nejaka zima, citim se unavena i me pres den zacalo nejak tvrdnout bricho coz normalne nemam a je to neprijemne kdyz to tvrdne a dcera se po me chce valet
takze dnes nic delat nebudeme krom toho ze musim na postu a do obchodu @Veronika.Berta tak preji aby jsi malou ukecala, jsem i segre rikala at uz se me nepta ze bych ji rozhodne dala vedet, je to opruz, ale uz to mame za par
jinak take zkusim dnes prcka ukecat, zitra by mohl jit ven ![]()
@Peeetha taky nechci rodit až po termínu
jsem zvědavá, kdy to vypukne, zatím jen sem tam lehké MS bolesti, píchnutí v čípku, ale já mám ještě pořád času dost, podle utz jsem 36+3
@Danlea koukam ze taky stale 2v1. Ja mam kontrolu ve stredu a ve ctvrtek termin. Stale dost energie ikdyz po obede uz toho mam nekdy plny zuby tak se nevzdavam a na zadku fakt nesedim. V soboru jsme sedli na kolo vzali i maleho a co se nestalo spadla jsem. z kola tak mi volali rychlou a ja i mala v poradku a uz se zacinam otevirat tak snad to bude brzy
@leniiisek5 jeste ze se vám nic nestalo. A to jsou blbé nápady lézt na kolo.Uz to rádi nedělej. ![]()
@Peeetha Já jsem vyhrožovala, že když mě budou lidi otravovat, tak prostě vypnu telefon. Na konci týdne má začít pršet, tak by se mohl měnit tlak a třeba se dočkáme ![]()
@Danlea tak už jsem tam dnes byla. Na tom dni tehotenstvi, sami stánky s věcmi no… hlavně aby sis něco koupila
tak dva lístky do tomboly jsme si teda koupili ![]()
Holky dnes při řízení mě rozbolelo bricho… už raději řídit nebudu
@Peeetha tak se šetří… uvidíme co udělají změny počasí
@Veronika.Berta to mě nikdo neotravuje
málo kdo si pamatuje přesný datum
ví jen kveten ![]()
@leniiisek5 Jjo stále pohromadě
no dnes mi s úsmevem doktorka řekla že se můžem vidět ještě příští pondělí jestli nechci na kontrolu do porodnice no mám ještě termín podle MS 15.5. tak prý to vypadá spíš k němu já si ho tak nějak nepřipouštěla. Ty máš ještě 2. termín nebo se ti shodovaly? Prosimtě už nic neprováděj napřed schody teď kolo, ať se ještě před porodem nezmrzačíš!!