Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4123
10.5.18 08:37

@Hancue no je to neprirozene vyvolani porodu, melo by to zpusobit oddeleni vaku od delozni steny, jinak jakou jste meli noc?
Ja jsem byla od 2 vzhuru mela jsem nepravidelne bolesti po 10, 6, 15 minutach a ve ctvrt na 5 jsem usnula dnes jdu na monitor tak jsem zvedava co mi povi, jsem KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
10.5.18 10:18

@Peeetha aha… tl raději nechci,,, já byla jen jednou na wc, hrozny horko :mrgreen: ale dobrý… parkrat vzhůru a cstavala jsem v 10 po probuzení sms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
10.5.18 10:29

@Hancue ty jo tak to se mas :mrgreen: ja uz od pul 7 na nohach stim, ze musim odvest dcerku do skolky a pak jeste manzela do prace protoze mame jedno auto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
10.5.18 11:10

Budte v klidu ja jsem vzhuru od 5. Nakonec jdu zitra na monitor uz v 11:30 protoze odpoledne bych nemela hlidani pro toho prvniho sviste. Jinak od rana mam vyprano, povesene pradlo, a ted drhnu sporak do toho maleho berou zase zuby takze ja mam dnes veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
10.5.18 13:50

@Danlea Nebudeš tomu věřit, ale mé dva losy do tomboly vyhrály :D nějaký balíček tantum natura a jednu deku Hug me :D tak si to půjdu dnes vyzvednout :D co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.5.18 15:44

@Hancue Dobrýý gratuluji :potlesk: a že rovnou oba tos měla štěstí. To docela lituju že jsme si taky ten nějaký los nekoupili. Tak my dnes na kontrole poprvé v Bohunicích byli jsme tam 2 hoďky docela to odsýpalo čekala jsem to horší. Byla tam taková milá mladá doktorka čípek prý měkne s odhadem se shodla s mou dr. a v neděli další kontrola to tam teď než porodím budem pečení vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
11.5.18 14:09

Ahoj holky :) rada bych vaše rady a zkušenosti :) včera mi udělali Hemiltna a dneska rano mi odešla hlenova Zátka myslíte ze by to třeba mohlo přijít už dneska? :potlesk: zatím žádný bolesti vůbec nic ;( jen šílena únava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
11.5.18 14:24

@Marleyna může a nemusí každá jme jiná, mě když u prvního dítěte udělala dr Hamiltona ve středu ve čtvrtek odešla zátka a v pátek večer začaly kontrakce. Tak bych radila pokud můžeš zalehnout a odpočívat ať nasbíráš síly kdyby to přišlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
11.5.18 14:27

@Marleyna presne tak muze a nemusi ale preji ti aby to prislo :palec: segre delali hamiltona a porodila druhy den, me kdyz odesla zatka tak jsem porodila ten den, odesla mi zaroven z vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
11.5.18 14:40

Tak u nas nic noveho. Me telo je pry na dlouhe tehotenstvi. V pondeli dalsi monitor a kdyz nic tak ve ctvrtek nastup na vyvolani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
11.5.18 16:09

@Danlea odpocivam holky co to jde ale už sem celá prelezena ☹️ Od včera dvě porodili :) už sem nedockava a nervózní zároveň ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.18 16:20

Ej! Tak jsem taky pořád celá :D Jsem dnes 40+3, snažili se mě objednat na příští středu na vyvolání, ale zatím nechci. Dali jsme se do sexování, začínají se mi občas ozývat poslíčci. Ale opět jen večerní záležitost. Hamiltona mi také nabízeli, ale ráno mi odešel kus zátky - myslím si, že je to zátka, takže uvidím příští týden, když tam si hamouše nechám udělat v pondělí, nebo na páteční kontrole. Budou bouřky, tak si děvčata držme palce i na nohou :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
11.5.18 18:34

Holky a je vůbec Hamilton bezpečnej? Já nevím, přijde mi to docela násilný… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
11.5.18 19:04

@Hancue ja hamiltona nechci, prijde mi to docela drasticky otvirat cipek nejak nasilne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
11.5.18 19:19

@Peeetha Já taky ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie