Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
14.5.18 09:38

@Danlea :hug: přesně jak píšeš. Doktora sem obtěžovala, ten tam přišel 1.krát. Ta blbá sestra mi furt nadávala dychejte. A že sem měla krizové bolesti jak kráva a chtěla epidural nikoho nezajímalo. Taky sem říkala manželovi, ze je obtezuju v noci a dávají mi to sežrat. Ja čekám na peníze abych mohla koupit dárky jiným doktorům co mi dělali císaře a na toho si budu stěžovat i ze sestrou u primáře. Takovy lidi tam nemají co dělat. :zed: :pocitac: :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.5.18 09:46

Tak holky, my máme u Honzíka totálně rozhozený spánkový režim, který už jsme měli nádherně zaběhnutý…vysvětlení je jednoduchá- v sobotu i v neděli byli tady na návštěvě tchynina sestra se svýma dcerama, o který nejeví naprosot žádný zájem a pak se tu stavil i tchýně bratr, odložil svoje dvě dcery a jel na fotbal. I tchán se tchýně večer ptal, jestli se jí Pepan (bratr) aspoň zeptal, jestli mu holky pohlídá nebo ne. Takže tady byl bugr holky si na dvorku házely balonem takovým způsobem, že malej nemohl usnout, 3 hodiny prořval až do dalšího jídla, my s e s mužem ani v sobotu ani na dnešek pořádně nevyspali a já mám chuť je všechny zliskat včetně tchyně…když tu byla neteř a měla od 4 měsíců do roku a uspávala se nebo spala v kočáře, my s mužem museli téměř zadržovat dech aby se beruška náhodou neprobudila, ale když tu teď bydlí 3 týdení miminko, tak z toho tady udělají cigánskou sešlost…jsem unavená, přetažená, nevyspalá a mám jich už fakt plný zuby. Když jsem telefonovala s mužem na balkoně, tak tchyně poslouchala co říkám. Od té doby jen 2× flákla dveřma a dupe jako mastodont. Je to k po*ání mít takto netolerantního člena domácnosti, který ze seb ed+ělá kreténa jen aby k němu jezdila nafoukaná sestra na návštěvu. Mám jich obou plný zuby, zuřím a mám chuť ji už fakt poslat do prdele. V neděli tu dvě hodiny řvali na dvoře jen proto, aby si na hodinku skočili na den matek do zahradnictví na konci dědiny. Fakt jak cigánská famílie. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
14.5.18 09:56

@xacxa No proto ja maleho nechavam spat v obyvaku a nejakej hluk neresim. Spi ikdyz decka rvou, litaj, mlatej vsim moznym. Nechavat mimco spat v uplnem tichu a chodit kolem nej po spickach je totiz pekna chyba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
14.5.18 10:12

@xacxa já dětem pouštěla rádio, aby byli zvyklí na hluk, nikdo nebere ohledy, představ si bydlet někde v paneláku a nad nebo pod tebou třeba rekonstrukce :? My bydlíme na vesnici a to máš hluk i o víkendu od 6 ráno (sekačky, pily, atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.18 10:33

@Ell-Ell Gratulujuuuuu :) Maličká je krásná. Já jsem stále celá :mrgreen: V pátek máme plánováno vyvolávání, takže jdu holky mejt okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.18 10:37

@xacxa Snaž se být v klidu, jinak bude Honzík cítit, že jsi nervní. Pokud můžeš, tak je venku krásně a sbal se vypadni s kočárkem ven. Taky plánuju, že se budu občas muset pakovat z domu na prochajdy. Honzíček může být dráždivý, protože ty jsi vytočená. doporučuji najít na Youtube bílý šum, který bude malému vyhovovat a zkusit, jestli by to nepomohlo utlumit ty ostatní ruchy. Na férovku bych chodila s kočárem ven a sedla si venku. Nebuď s mimíem zavřená. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.5.18 10:39

@Veronika.Berta a v patek budes kolik? ja jsem take stale cela :D vcera uz jsem pred den mela bolesti tak jsem si myslela ze pojedeme a zase nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.5.18 10:49

@Poiu @Veronika.Berta @hajánek76 My malému pouštíme hudbu a u té usne, nechodíme kolem něj po špičkách, ale když si 4 holky hází balonem a trefují barák a popelnice, mlátí dveřma tak, že se nám třepe podlaha ječí v chotbě…navíc tchyně má novinku…nechává otevřené všechny dveře, její kuchyňské, které vedou do chotby se žulovým schodištěm, a až ven na dvůr, takře veškerý kravál máme zesílený tou chotbou. Vysvětlovali jsme jí to s mužem i tchánem, že ta chotba funguje jako komín a rezonuje to v ní, tak sice přestala hulákat na chotbě, ale taky přestala zavírat dveře, takže veškerý randál od ní z kuchyně i z venku nám tu ozvučuje chotbu…je to jako u blbých na dvorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.18 10:52

@Peeetha Já jsem dneskaaaaaa..momént..40+6 :D Kolik ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
14.5.18 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
14.5.18 11:24

@xacxa nemáš to lehké, já jsem ráda, že nemáme bydlení propojené, dole se kouří a to by mi teda vadilo. Zvuky se přenáší i tak, ale tlumeně, ale když někdo vozí dřevo do sklepa, tak nepomůže ani rádio :? Nešly by tam dát dveře nebo nějaký závěs? Aby to trochu tlumilo ty zvuky. Holkám jsi to mohla vysvětlit (pokud nejsou moc malé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.5.18 12:37

@Veronika.Berta ja 40+1 @xacxa no ono je toto tezke pokud je spolecne bydleni :cert: ja bych to asi resila tim ze bych dala maleho do kocaru a sla se projit ven, ono je to tezke ale kdyz se budes takto rozcilovat tak se z toho akorat zblaznis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.5.18 12:39

@Peeetha No snad ti to rychle přijde…taky už bych chtěla, aby to přišlo!!! Tak holky, na kontrole vše Ok. Vody mám méně, ale prý to není ohrožující. Tak na termín v pátek mám kontrolu. Zkontroluje vodu. A pokud stále nic, tak bych sla v pondělí na vyvolacku. Přenášet mě dlouho nechce. Ona namerila, ze byl měl Elouš kolem 3,7kg… každý měří jinak… ale tak nějak to prý bude a ze to zkusíme přirozeně… prinejhorsim císař…takže za mě ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.5.18 12:48

@Hancue tak super, a ty by jsi chtela na vyvolavacku? Ja mam kontrolu ve stredu ale chtela bych do te doby porodit :mrgreen: musim zkusit nejak prcka premluvit, ja vim vahu akorat z toho 39tt a to mel 3200g tak doufam ze vetsi nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.5.18 13:27

@Peeetha tak chtěla bych, aby to přišlo samo. Jenže přenášet nemůžu, když mám málo plodové vody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí