Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
5.5.18 07:14

Ahoj holky koukám že tady se ještě rodí, v soukromé už převážně řeší svoje narozený zlatíčka ;) Já ještě stále čekám, termín 10.5. říkala jsem si že u druhého budu rodit dřív, ale asi to neklapne :nevim: @Hancue taky budu rodit v Bohunicích, kdy máš termín a byla jsi už tam na kontrole? já jdu v pondělí ještě ke své dr. a pak už bych měla jít do Bohunic jestli neporodím. @Ell-Ell Teda holka je mi tě líto jak trpíš, je dobře že ti praskla voda sama od sebe držím palečky ať to nabere rychlý spád a už to máš za sebou. Já zažila první porod stejný jako @j-p i na dny od pátku v noci kontrakce v neděli v noci píchli vodu pak kapačku oxytocinu bolesti brutální byla jsem otevřená na 9,5 a valila jsem na císař. Taky ty zásahy většinou stejně vedou k císaři. Teď mám druhého taky furt ještě nahoře i když odhad váhy byl doteď menší než u 1. tak doufám že nedopadnu jak minule :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 08:06

@Ell-Ell no super. To už si určitě porodila. Já žádnou dulu nemám. Prý jsou drahé, jsem slyšela. Nikdo mi nic neřekl, tak o tom moc nevím. Ale něco už jsem si precetla :lol: co chlap? Strihal šňůru,'???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 08:08

@Danlea já mám termín 18.5. Jelikož mají Bohunice plno na kontroly, tak nám u nich kontrolu až 14.5. Takže jak říkáš, zatím kontrola u gynekologa, ve středu. Ale můj doktor říkal, ze budu rada, když to vydrzim do příštího tydne :lol: hele to bychom si mohly dat někde sraz a pomerovat si pupiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
5.5.18 08:15

@Ell-Ell drzim pesti a verim ze uz to mas za sebou :hug: moje noc byla klidna zadne kontrakce nic tak uvidime, ja mam termin 13teho a take jsem si myslela ze u druheho to bude driv tak uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
5.5.18 08:27

@Ell-Ell :hug: tak co? Už je mimi na světě a prirozene se povedlo? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
5.5.18 08:33

@Danlea no bohužel, já už to psala holkám :( já měla u prvního porodu smůlu na doktory a to byl akutní císař, vše posrali a šlo nám o život :,( a teď jsem bojovala jak lev za přirozený porod, přenášela a dělala vše proto abych zacla rodit sama, Malý se točil ještě ve 39 týdnů hlavou nahoru a skončila sem opět na císaři :,( takže já už nikdy nepoznam co je to přirozený porod :,(.No velké krizové bolesti u obou a trpěla jsrm jak pes.Pak jsem si lehla dobrovolně na sál a nechala se uspat.Uz sem neměla sílu na nic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 09:24

@j-p a tak hlavně ze to dopadlo dobře :hug: @Peeetha za to v noci mě to chytlo 5 minut bolesti :lol: chlap na pivku :lol: už sem se lekla, ze to na mě půjde, ale přešlo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
5.5.18 09:36

@j-p U mě taky z toho prvního porodu byl akutní a nebylo to úplně jak by mělo, ale upřímně v té chvíli to bylo pro mě vysvobození. Takže přesně vím jak sis zkusila a dokážu si představit tvoje pocity, teď se mi malý otočil až v 38 tt den před kontrolou kdy jsme měli domlouvat termín císaře tak teď čekám co se z toho vyvrbí a jak to dopadne. Je to strašnej záhul na psychiku zvlášť když chceš rodit přirozeně a nevyjde to, ale člověk to musí brát tak že má zdravé děti naštěstí se nic nestalo a hold každá nejsme tak uspůsobená porodit přirozeně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
5.5.18 09:44

@Hancue jak tak píšeš tak už ten pupek dlouho mít nebudeš ;) hezky se to u tebe chystá. Mě včera asi 4× přes den zabolel podbříšek jako před ms toť vše ale u prvního syna jsem neměla ani tvrdnutí břicha ani poslíčky tak už i toto je pokrok, na poslední kontrole mi vyšetření nedělala, že není potřeba každý týden tak uvidím v pondělí jak na tom jsme. Já nejsem z Brna jsme asi hoďku autem od Brna směr Blansko, ale třeba nám to vyjde a potkáme se v porodnici no a když píšeš že tam mají tak plno abysme nerodily na chodbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
5.5.18 10:06

@Hancue tak to mas dobre, jsem zvedava kdy to na tebe prijde :lol: @Danlea no ja u prvniho kontrakce nemela az v ten den co jsem mela jit rodit tak to treba bude podobne :D jsem rada ze i ty poslicky nemam nedokazi si predstavit ze bych treba mesic pred mela bolesti a nic @j-p to sis teda uzila, hlavne ze je vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 10:10

@Danlea to sem si taky říkala, chodba to jisti :mrgreen: @Peeetha no já sem zvědavá taky :mrgreen: Co budete dnes holky dělat??? Já jedu do Slavkova na chatu :mrgreen: budeme grilovat :mrgreen: a zítra ke tchanum taky na grilovacku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
5.5.18 10:12

@Hancue @Peeetha @Danlea :hug: díky holky :think: jo mám krásnou dceru a teď syna :srdce: a to mi stačí. ;) Už sem si užila 2.těhotenství a stačilo. Pro mne je totiž velký zázrak mít děti :) ale pro mne těhotenství a porody nebyli nejkrásnější období v životě ženy. :( :,( A z prvního porodu mám trauma a paniku do konce života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 10:42

@j-p tak už žádný porod. A užívej si život s tvymi krásnými detmi :P jsou to naše lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
5.5.18 10:53

@Hancue :hug: :* :srdce: jo děti jsou lásky na celý život :srdce: :* strašně sem si přála rodinu, i když sem muže svých snů poznala až v 31.letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 11:09

@j-p důležité je ze sis to splnila!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie