Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
1.5.18 12:24

@Florka22 tak to ti moc gratuluji :potlesk: a jestli se můžu zeptat kolik mas roku? Pak nám pošli fotecku :D @Ell-Ell to nevadí :) když se na to cítíte, tak proč ne :D já sem dnes děvčata na chatě. Sazim bylinky :) a užívám si pohody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.5.18 12:36

@Hancue Planovane to nebylo, ale asi tomu osud tak chtel :D Ja sem uz druhy den uplne maximalne vycerpana, vubec nevim proc. Konecne jsem pripravila postylku, jeste schne hnizdecko. Takze domlouvam te nasi princezne, ze zitra muze klidne prijit na svet :lol:
Tak to mas peknou pohodicku, tady je docela zima. Tak jsem zachumlana s cajem v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
1.5.18 12:54

@Ell-Ell to nevadí, důležité je, ze se na ni těšíte. Bude vám dělat samou radost :hug: zachumlana s čajem? Já v tilku a krataskach jsem pod smrkem a jsem rada, ze dejcham :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
1.5.18 13:00

@Florka22 gratuluji, krasne datum :kytka: a teda mazec 8 deti :mrgreen: me staci ze ted cekam druhy @Ell-Ell take mam kratase :) u nas rano bylo trosicku chladno ale jinak je hic :mrgreen:
Posledni dobou semnou docela mlati hormony a chlapem se hadame :zed: uz je mi z toho vseho na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.5.18 14:31

@Hancue To kazdopadne :srdce:
Uz tam sviti trochu slunicko, ale zenou se sem cerne mraky, jakmile otevru okno, tak je mi chladno :lol:
@Peeetha Ja to mam snad cele tehotenstvi, hormony jak na horsky draze. Uz nekolikrat jsem zahlasila, ze od nej odchazim, za hodinu jsem nechapala co me to napadlo :lol: A zacla jsem brecet.
Doufam, ze se to po porodu vse uklidni a bude to jako driv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
1.5.18 16:05

@Ell-Ell já když otevru okno, tak mám repku po celým bytě :mrgreen: neboj to bude dobrý… jak říkáš… hormony @Peeetha mne přijde, ze je spis můj chlap nastvanej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.5.18 16:13

Holky taky mate vsude doma pyl?? :think: Ja furt jen litam s hadrem, dnes jsem si vsimla i v koupelne, kartacky, sampony vse komplet zluty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
1.5.18 16:40

@Ell-Ell Jojo mám doma černý nábytek, tak toho mám požehnaně doma :lol: zasrana Babisova řepka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.5.18 17:24

@Hancue :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: Babisova repka, to me pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
1.5.18 17:26

@Ell-Ell no ty hormony jsou desny :mrgreen: a stim pylem to take tak mame je to otravne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.18 17:37

@Ell-Ell Taky třískaj hormony jo? :D Já jsem našla video, které přesně popisuje moje výlevy, když to na mě přijde :D https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.5.18 17:53

@Veronika.Berta Takhle roztomila jsem obcas taky :lol: :lol: Hlavne kdyz uz jsem v te super nalade a chlap necha umyvadlo po holeni plne vousu nebo celou linku od drobecku protoze si krajel chleba :cert:
Sranda je, ze ten muj je obcas taky takovejhle, tak trosku Italie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.18 17:56

@Ell-Ell :D Za celé těhotenství jsem to měla třikrát, ale celodenní záležitost. Chlapovi jsem to napsala hned jak jsem věděla, že budu hrozně zlá a tak se radši schoval do dílny a svářel cirkulárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.5.18 18:09

@Veronika.Berta Ha ha :lol: Tak u me je to jen na chvilku, kdyz me to neco vytoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.18 18:24

@Ell-Ell Nene, já se na*eru a drží mě to celý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat