Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hancue píše:
@xacxa juuuuu neboj, až budeš doma, tak to bude dobreeee. Kdy té pustí???
pokud alýmu nestoupne biliruin, tak zítra…už bych chtěla- muž doma šůruje už třetí den ![]()
@Hancue Tak ja stat u grilu, tak je po me. Jednak kdyz dlouho stojim, hned mi klesne tlak a je mi na omdleni a ty intenzivni vune jidel taky nic moc
Ale asi jste si dali do nosu co?! ![]()
Takhle probiha kazda ma noc, chodim skoro na minutu presne po hodine na wc, podle me by se mohli ridit hodinky. Takze ten spanek je velice kvalitni a kdyz uz treba v 7 usnu tak v 8 chlap vstava do prace a ja pak uz nezaberu. Takze jsem jak zombik
Ale jinak dnes celkem ok, ani od zaludku mi neni spatne, tak si to celkem uzivam ![]()
@xacxa tak to už vydrzis
@Ell-Ell za to mě je zle
chvíli jedu v autě a už je mi na zvraceni
já usnu až chlap jde do práce, Aspoň dobrý dvě hodky spánku… co budeš dnes delat?? Já se chystám udělat pampeliskovy sirup ![]()
@Hancue Uz aby to vse bylo za nami co?? Ja nic..posledni dny uz travim jen doma, prijdu si uplne nepouzitelna a cekam uz jen na porod
Pampeliskovy sirup jsem jeste nemela ![]()
@Ell-Ell já taky ne
ale viděla jsem kamosku na fb jak ho děla
včera jsem sbírala květy… jestli jich mám 400 nevím
chlap teď děla autosedacku
nervuje se, kam patří nějaký díl ![]()
@Ell-Ell @Hancue
holky to už vám uteče. Ja se taky nemohla dočkat.
Termín jsem měla 2.4 a 8.4 a malý se narodil až 15.4 a už máme 14.dni
.Ale bylo mi taky ouvej.
@Hancue Ja znam jen pampeliskovy med, ale tez jsem nikdy nemela. Tak pak dej vedet, jaky je sirup
Ha ha, to znam, mam doma poradnyho nervaka ![]()
@j-p Doufam,ze prenaseni me neceka jinak me klepne pepka z toho cekani
![]()
@Ell-Ell já taky nechci přenášet…nejde nám dát na vajíčko pokrývka
ta vrchní vrstva ![]()
@Hancue Tak s tim jsem se radsi mordovala sama po vyprani
Ale kdyz montoval zakladnu na isofix do auta, to byla sila
![]()
@Ell-Ell to bude dělat až budu v porodnici
tak jdeme ještě se projít na přehradu… dáme si tam kávu
@j-p juuuu a jak se jmenuje??? ![]()
Moc vám gratuluji
![]()
Já mám termín až 8.5…vcera jsem byla na svatbě…a už cítím že to přijde…tipuji, že mě zítra odvezou a ráno 1.5 bude malá na světě… hlavně nechci přenášet… přece jenom mám 42 let… snažily jste se doma vyvolat porod, pokud ano, jak?
![]()
@Hancue To jsem nechtela riskovat, ze prijede bez, protoze bude nervni a triskne s tim ![]()
@j-p Ten je krasnej ![]()