Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
29.4.18 12:58
@Hancue píše:
@xacxa juuuuu neboj, až budeš doma, tak to bude dobreeee. Kdy té pustí???

pokud alýmu nestoupne biliruin, tak zítra…už bych chtěla- muž doma šůruje už třetí den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 13:21

@Hancue Tak ja stat u grilu, tak je po me. Jednak kdyz dlouho stojim, hned mi klesne tlak a je mi na omdleni a ty intenzivni vune jidel taky nic moc :lol: Ale asi jste si dali do nosu co?! :dance:
Takhle probiha kazda ma noc, chodim skoro na minutu presne po hodine na wc, podle me by se mohli ridit hodinky. Takze ten spanek je velice kvalitni a kdyz uz treba v 7 usnu tak v 8 chlap vstava do prace a ja pak uz nezaberu. Takze jsem jak zombik :lol: Ale jinak dnes celkem ok, ani od zaludku mi neni spatne, tak si to celkem uzivam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 13:45

@xacxa tak to už vydrzis :P @Ell-Ell za to mě je zle :mrgreen: chvíli jedu v autě a už je mi na zvraceni :poblion: já usnu až chlap jde do práce, Aspoň dobrý dvě hodky spánku… co budeš dnes delat?? Já se chystám udělat pampeliskovy sirup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 14:35

@Hancue Uz aby to vse bylo za nami co?? Ja nic..posledni dny uz travim jen doma, prijdu si uplne nepouzitelna a cekam uz jen na porod :lol: Pampeliskovy sirup jsem jeste nemela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 14:48

@Ell-Ell já taky ne :mrgreen: ale viděla jsem kamosku na fb jak ho děla :mrgreen: včera jsem sbírala květy… jestli jich mám 400 nevím :P chlap teď děla autosedacku :mrgreen: nervuje se, kam patří nějaký díl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.4.18 15:14

@Ell-Ell @Hancue :) holky to už vám uteče. Ja se taky nemohla dočkat. :hug: Termín jsem měla 2.4 a 8.4 a malý se narodil až 15.4 a už máme 14.dni ;).Ale bylo mi taky ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 16:26

@j-p juuuu, tak se pochlub foteckou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 16:37

@Hancue Ja znam jen pampeliskovy med, ale tez jsem nikdy nemela. Tak pak dej vedet, jaky je sirup :palec: Ha ha, to znam, mam doma poradnyho nervaka :lol:
@j-p Doufam,ze prenaseni me neceka jinak me klepne pepka z toho cekani :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 16:50

@Ell-Ell já taky nechci přenášet…nejde nám dát na vajíčko pokrývka :mrgreen: ta vrchní vrstva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 17:11

@Hancue Tak s tim jsem se radsi mordovala sama po vyprani :lol: :lol: Ale kdyz montoval zakladnu na isofix do auta, to byla sila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.4.18 18:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 18:26

@Ell-Ell to bude dělat až budu v porodnici :lol: :lol: :mrgreen: tak jdeme ještě se projít na přehradu… dáme si tam kávu :mrgreen: @j-p juuuu a jak se jmenuje??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.4.18 18:27

@Hancue je to Dominik :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.4.18 18:48

Moc vám gratuluji :srdce: :srdce: :srdce:
Já mám termín až 8.5…vcera jsem byla na svatbě…a už cítím že to přijde…tipuji, že mě zítra odvezou a ráno 1.5 bude malá na světě… hlavně nechci přenášet… přece jenom mám 42 let… snažily jste se doma vyvolat porod, pokud ano, jak? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 19:09

@Hancue To jsem nechtela riskovat, ze prijede bez, protoze bude nervni a triskne s tim :lol:
@j-p Ten je krasnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky