Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@xacxa a @Giselleine moc gratuluji
ja vcera mela vecer snad poprve poslicky ani nevim poradne zdali to byly ale mela jsem takove pichani dole bylo to neprijemne, ale kupodivu jsem to zaspala takze nic
jak se mate?
@Hancue Takze taky pripravena
Ja dnes mela hroznou noc. Zacalo to mokrym flekem v posteli, pritel byl po sprse tak jsme to prisoudili tomu. Samozrejme jsem to ale kazdych 10 min pod sebou kontrolovala
Pak poslicci a nakonec silenej tlak na stydkou kost, v panvi a na zvraceni. Cekala jsem jestli se to zhorsi a jinak bych uz jela.Ale preslo to..od 5 teda zvracim a jsem silene unavena, jinak nic. Co ty?
@Ell-Ell no dnes jsem v noci byla parkrát na záchodě a občas mě bolelo břicho… od čtyř už jsem nezabrala. Dopolko jsem měla synovce, tak jsme ho s přítelem vzali ven. Jako rodinka
a teď peču žebra
nachystany houby a cukety na gril
jedeme ke tchanum grilovat
a zítra ještě nevím, chlap asi na motorku… co vy???
Přidávám foto i s mužem, který mi byl obří podporou a je frajer, že to dal.
Jinak dneska už mám Honzíčka u sebe, papal, kakal, čural, nesnáší přebalování-řve u toho-, ale jinak spinká jako andílek ačkoli ho trápí prdíky.
Mně už je lépe asi tak o 90% než včera. ![]()
@Hancue Jezis jak ja bych grilovala, si mi udelala chute. Ale s mym zaludkem by to byla skoda jidla
Ja ted 3h spala a porad je mi to malo. Venku je nadherne ![]()
@xacxa Krasna rodinka
parada, ze uz je to lepsi, hlavne ze uz mas prdolku u sebe ![]()
@xacxa juuu krásná rodinka
@Ell-Ell pořad je ti špatně??? A něco na to beres?
nebo nějaký babsky rady?
@Hancue Uz nezvracim, ale porad mam nejaky divny zaludek. Pry je to normalni, jako by nemohl byt pokoj po tom co jsem 4 mesice na zacatku zvracela
Ale tak co, uz to snad nejak vydrzim.. Co na to, piju medunkovy a malinikovy caj, dieta..a lezim no ![]()
@Ell-Ell za to já se přežrala až je mi špatně.
já jak něco sním, tak po chvilce se jdu vykakat
nemám místo v brisku
a dneska se mi chce fest spat
už tu u tchanu venku usinam ![]()
@xacxa pekna rodinka
@Hancue my na zitrek nemam nic v planu akorat chci jeste trochu protridit veci po dceri a ja odpoledne pujdu na kafe s kamoskou, dcera ma zvysenou teplotu takze plan je jasny
@Hancue Jo to ja mam podobne
i mimo tehotenstvi teda. Co jste grilovali dobryho??
Tak doma padnes co. Ja uz jsem vykoupana v posteli a zacinaj mi zas poslicci, pekne nam to zas zacina ![]()
@Ell-Ell už jsem taky v posteli
no zebra, krkovici, cukety a žampiony a brambory s nivou. Doma jsem včera ještě udělala cesnekovy dip. Takže dnes bylo na večeři hojno, ale vše to připravit mi dalo velké úsilí
a ještě jsem stala u grilu
takže doufám, ze dnes budu spát jak zabita
dobrou noc
![]()
Shodnocení první noci. Honzíček spinkal tahem 4 a čtvrt hodinky-tady v porodnici se má budit a maax po 4 hodinách krmit- jinak by podle mě ještě spinkal.
maminka naspalla dokupy tak 4-5 hodin přerušovaně po hodině
maminku jednak budily plačící děti na oddělení a druhak kontrolovala miminko svoje
@xacxa juuuuu neboj, až budeš doma, tak to bude dobreeee. Kdy té pustí???
@Ell-Ell tak já měla hroznou noc
vůbec jsem snad nespala a když Jo, tak půl hodky a hned jsem se vzbudila… do toho chlap chrapal.. já 4× na wc
fakt bozi. Co ty?? Jakou si měla noc?