Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
27.4.18 19:41

@Giselleine moc gratuluji :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.4.18 09:32

@xacxa a @Giselleine moc gratuluji :palec: ja vcera mela vecer snad poprve poslicky ani nevim poradne zdali to byly ale mela jsem takove pichani dole bylo to neprijemne, ale kupodivu jsem to zaspala takze nic :mrgreen: jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.4.18 11:29

@Hancue Takze taky pripravena :palec: Ja dnes mela hroznou noc. Zacalo to mokrym flekem v posteli, pritel byl po sprse tak jsme to prisoudili tomu. Samozrejme jsem to ale kazdych 10 min pod sebou kontrolovala :lol: Pak poslicci a nakonec silenej tlak na stydkou kost, v panvi a na zvraceni. Cekala jsem jestli se to zhorsi a jinak bych uz jela.Ale preslo to..od 5 teda zvracim a jsem silene unavena, jinak nic. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.4.18 12:29

@Ell-Ell no dnes jsem v noci byla parkrát na záchodě a občas mě bolelo břicho… od čtyř už jsem nezabrala. Dopolko jsem měla synovce, tak jsme ho s přítelem vzali ven. Jako rodinka :mrgreen: a teď peču žebra :mrgreen: nachystany houby a cukety na gril :mrgreen: jedeme ke tchanum grilovat :mrgreen: a zítra ještě nevím, chlap asi na motorku… co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
28.4.18 13:55

celá rodinka

Přidávám foto i s mužem, který mi byl obří podporou a je frajer, že to dal.
Jinak dneska už mám Honzíčka u sebe, papal, kakal, čural, nesnáší přebalování-řve u toho-, ale jinak spinká jako andílek ačkoli ho trápí prdíky.
Mně už je lépe asi tak o 90% než včera. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.4.18 14:42

@Hancue Jezis jak ja bych grilovala, si mi udelala chute. Ale s mym zaludkem by to byla skoda jidla :lol: Ja ted 3h spala a porad je mi to malo. Venku je nadherne :palec:
@xacxa Krasna rodinka :) parada, ze uz je to lepsi, hlavne ze uz mas prdolku u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.4.18 17:10

@xacxa juuu krásná rodinka :) @Ell-Ell pořad je ti špatně??? A něco na to beres? :( nebo nějaký babsky rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.4.18 17:20

@Hancue Uz nezvracim, ale porad mam nejaky divny zaludek. Pry je to normalni, jako by nemohl byt pokoj po tom co jsem 4 mesice na zacatku zvracela :D Ale tak co, uz to snad nejak vydrzim.. Co na to, piju medunkovy a malinikovy caj, dieta..a lezim no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.4.18 18:57

@Ell-Ell za to já se přežrala až je mi špatně. :mrgreen: já jak něco sním, tak po chvilce se jdu vykakat :mrgreen: nemám místo v brisku :mrgreen: a dneska se mi chce fest spat :mrgreen: už tu u tchanu venku usinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.4.18 19:53

@xacxa pekna rodinka :palec: @Hancue my na zitrek nemam nic v planu akorat chci jeste trochu protridit veci po dceri a ja odpoledne pujdu na kafe s kamoskou, dcera ma zvysenou teplotu takze plan je jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.4.18 19:55

@Hancue Jo to ja mam podobne :lol: i mimo tehotenstvi teda. Co jste grilovali dobryho??
Tak doma padnes co. Ja uz jsem vykoupana v posteli a zacinaj mi zas poslicci, pekne nam to zas zacina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.4.18 21:16

@Ell-Ell už jsem taky v posteli :mrgreen: no zebra, krkovici, cukety a žampiony a brambory s nivou. Doma jsem včera ještě udělala cesnekovy dip. Takže dnes bylo na večeři hojno, ale vše to připravit mi dalo velké úsilí :mrgreen: a ještě jsem stala u grilu :mrgreen: takže doufám, ze dnes budu spát jak zabita :mrgreen: dobrou noc :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
29.4.18 05:06

Shodnocení první noci. Honzíček spinkal tahem 4 a čtvrt hodinky-tady v porodnici se má budit a maax po 4 hodinách krmit- jinak by podle mě ještě spinkal.
maminka naspalla dokupy tak 4-5 hodin přerušovaně po hodině :zed: maminku jednak budily plačící děti na oddělení a druhak kontrolovala miminko svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 11:45

@xacxa juuuuu neboj, až budeš doma, tak to bude dobreeee. Kdy té pustí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 11:47

@Ell-Ell tak já měla hroznou noc 8o vůbec jsem snad nespala a když Jo, tak půl hodky a hned jsem se vzbudila… do toho chlap chrapal.. já 4× na wc :mrgreen: fakt bozi. Co ty?? Jakou si měla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí