Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
26.4.18 14:05

@Hancue Ja to budu prodychavat a cekam i slzy z toho jak budu mit nerviky abych to zvladla :lol: No prave, to podle me clovek nema sanci poznat ve vode :think:
@xacxa Prave,ten vytok mam taky, nekdy slabsi nekdy silnejsi. A treba moji mamce zacala odtekat v intenzite vytoku. Tak jak pak mam sakra vedet kdy je to vytok a kdy plodovka?? :lol: Doufam, ze to ze me potece proudem abych mela jistotu :lol: :lol: Na svagrovou prd, kord kdyz mela takovy porod :cert: Zvladneme to, jsme holky sikovny!!! :hug: Ja mam teda k porodu jako podporu dulu, pritel tam bude taky, ale kdyz vidim doma, ze me neco boli nebo picha a on jen sedi a kouka, moc mi to nepomaha :lol: Vim, ze asi sam nevi co delat..ale ja potrebuju nejakou aktivni podporu. Takze i pro pripad, ze by to on nezvladal ji tam budem mit a dost mi to dodava na klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 14:09

@xacxa přesně. Sestra taky měla císař a říkala jak to bylo hrozny. Přitom ji to dělali pod narkozou a žádný bolesti neměla :mrgreen:… praskla ji voda a malej byl špatně v břichu, takže hned císař… a ta mi taky vykládá kraviny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 14:12

@Ell-Ell Jojo taky mám výtok… takovej mokrej… tak nevím zda to taky není přece jen něco jiného :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.4.18 14:26

@Hancue Minule jsem byla na kontrole, pred tim jsem si odskocila na wc a leginy a kalhotky uplne mokry. Rikam si : Hm tak to uz tady asi zustanu :D A doktorka, ze to byl silnejsi vytok. Tak ja uz nevim :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.4.18 14:30

Holky, já mám termín 5.5. A zatím se absolutně nic neděje. Nemám jediné poslicky, nic mě nebolí… Čekání mě už nebaví. A taky se bojím, jak to všechno poznám… Takže veselo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.4.18 14:41

@Coolca Koukam, ze jsme tady na tom skoro vsechny stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
26.4.18 15:44

Tak to holky vypadá, že možná dneska pojeeme. Stahy břicha po cca 15- 20 minutách, šílené bolesti zad a jediná úleva od té bolesti (nikoli tvrdnutí(STAHŮ BŘICHAA) je na baloně nebo v horké vaně…měla jste to taky některá tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 16:45

@Ell-Ell u mě říkal doktor, ze je to normální… @xacxa ju tak držím palecky, raději 10× dřív než jednou pozdě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.4.18 17:00

@xacxa Tak to vypada, ze uz by to mohlo byt :palec:
@Hancue Normalni to asi je, ale jak to clovek rozezna to netusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.4.18 17:37

Porod se asi fakt pozná. Já za celý těhotenství neměla jediný příznak, poslíčky, nic. No a ta poslední noc před plánovaným císařem mi to všechno vynahradila. Kontrakce krásně nabíraly na intenzitě, čas se zkracoval, pak jsem začala krvácet… No vyšlo mi to za minutu dvanáct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 18:21

@Ell-Ell ale jak říkal doktor. Pokud mě to nepálí nebo nesmrdí, tak je to dobrý :mrgreen: @Nekubo1 asi jo. Ale to nevědomí, kdy to přijde je hrozný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
27.4.18 05:56

a je to

Tak holky, dnes v 27.4. V 1:45 ráno, se nám narodil Honzíček 52cm a 3,75kg :srdce: Mamince dal zabrat, byla nevyspalá tak měla epidural (bolesti zad jako svině), nástřih, drobné komlikace s krvácením po porodu, ale teď už jenom bulím a honzíček spinká, měla bych spát jedu už tahem 28hodin, ale nejde mi zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.4.18 06:29

@xacxa Moc gratuluju!!! Tak uz to mas konecne za sebou a muzes si uzivat toho krasnyho miminecka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
27.4.18 07:06
@Ell-Ell píše:
@xacxa Moc gratuluju!!! Tak uz to mas konecne za sebou a muzes si uzivat toho krasnyho miminecka :srdce:

děkuji, však už se těším, až mi ho dovezou-odvezzli si ho abych si odpočala, jelikož jsem nespala od jedné včera ráno, ale byla jsem za ním, spánek nikde a Honzíček mi chybí :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
27.4.18 07:12

@xacxa No vidis a uz to je. :D :srdce: Moc gratuluju a ted uz vsechny starosti hod na druhy, ted si uz jen uzivej synacka. :srdce:
A ze nespis ted po porodu je v podstate normalni, to delaj hormony. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí