Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
24.4.18 08:25

@Ell-Ell tak jak ses vyspala??? :D já dnes celkem dobře. Tak to já bych na utz hned sla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.4.18 08:26

@Hancue no jsem zvedava zdali klesne ono to vlastne ani neni dulezite aby bylo dole ne? Pokud je prcek uz nachystan @Ell-Ell jaka byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.4.18 09:00

@Hancue Noo :)…jak zacaly vedra, tak mi otekly kotniky, uplne jak konve…tak jsem si vzpomnela na tebe :lol: pak vsechny bolesti proletely kolem bricha do hlavy…kasel, ucpaný nosni dutiny az k celu, zuby, migrena :,( :roll: jsem zvedava, jak budu na sále tlačit a smrkat :lol: @Ell-Ell kdyz si mela spatny monitor, tak ti to I houkalo, nebo jen ty krivky? Ja ho mela vcera taky divnej, lezela jsem tam skoro 3/4 hodky, malej se hodne mlel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.18 09:18

@Hancue Ja mela nervy v haji, videla jsem vse katastroficky tak me ultrazvuk uz nezajimal, bala jsem se, ze bych se dozvedela neco hroznyho, hysterka no :lol:
@Peeetha Dala jsem si po pulnoci vanu, celkem to pomohlo a mazala jsem spat. Ale od 4 uz jsem zase vzhuru a 2× jsem zvracela. Zadna slava :lol:
@Giselleine Nene nehoukalo, jen ty krivky. V norme je to pry do 160,me to tam litalo kolem 180-190. Pritom jsem nejak razantne necitila, ze by se tam mala nejak mlela. Tak mi prisla PA rict abych se zkusila trochu uklidnit, mela jsem i vysoky tlak. Ze jinak si me tam nechaji, ze se to ani doktorce nelibi. No rikej tohle prvorodicce, ktera nema vubec zdani co se deje a co to znamena :lol: Pak jsem sla za 2h poradili mi at zhluboka dycham a zkusim se fakt uvolnit a povidat si s miminkem. Posadili me do kresla a bylo to naprosto ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.18 09:29

@Giselleine Jinak tez mam rymu jak prase a bez kapek se neobejdu. Tak si taky rikam jak s tim budu tlacit a jestli na me nebudou koukat jak na blazna kdyz si budu chtit striknout behem porodu :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 09:57

@Ell-Ell no jasné. Každá bychom byla vyjukaná co se děje :lol: @Giselleine nejhorší je ze mi ty otoky moc neustupují… :mrgreen: takže nohy jak konve :mrgreen: @Peeetha jasné to se spis říká… jako sesedne, někomu víc a někomu min… banalita. Holky já od rána peču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.4.18 09:58

39+0

Tak já už mám břuch dole :mrgreen:
Jinak dnešní noc horor, děs a hrůza. Tvrdnutí, buzení co hodina až dvě, spánek nula nula nic a bolesti zad :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 10:02

@xacxa ty jooo ty mas peknej břuch :mrgreen: to už chce ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.18 10:05

@Hancue Ja hned plasim, pak mi bylo vse vysvetleno tak jsem se hodila do klidu. Co to peces dobreho??Taky premyslim o necem sladkem.. uz se doma nudim jak blazen. Pritel az do nedele v praci a ja mam vse pripraveno, naklizeno.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 10:09

@Ell-Ell to bych potřebovala taky :mrgreen: :mrgreen: listové těsto, vanilkovy puding, rybíz a meruňky a zapéct :P jeden pro naše a druhy pro mého chlapa… včera uklízel kuchyň a dnes bude pokračovat v celým bytě… pač už to fakt nedávám/jsme po rekonstrukci kuchyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.18 10:18

@Hancue Vypada to luxusne, taky asi neco udelam :palec: To chapu, nesnasim uklizeni po rekonstrukci, to je nejotravnejsi bordel. A v nasem stavu se to uz neda..ja jsem rada, ze jsem udelala jarni uklid pred mesicem a trvalo mi to snad 2 tydny. Utrit prach, 10 min pauza, vysat, 10 min pauza..a nez uklidis cely byt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.4.18 10:55
@Hancue píše:
@xacxa ty jooo ty mas peknej břuch :mrgreen: to už chce ven :mrgreen:

A věříš že já už ho chci taky ven?!?! :lol: :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 11:00

@xacxa nepovidej :mrgreen: to já taky… jsme se i vsazeli, kolik prcek bude vážit :mrgreen: @Ell-Ell to já taky znám :mrgreen: teď mě čeká zehleni a vůbec se mi nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.4.18 19:31

Já jsem dnes 38+0… už prakticky nespím… vydržím maximálně týden… :D :D snacha je 29+0, té nezávidím rodit uprostřed léta… mě dává zabrat i jaro :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.4.18 20:13

@xacxa pekny pupik :palec: @Florka22 no to take nezavidim, me dali zabrat ted jak bylo to teplo o vikendu a jsem rada ze nerodim v lete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí