Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
23.4.18 13:33

@Hancue Chodit taky nemuzu, jsem rada, ze zvladnu nakup :D Bolesti ceho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.4.18 14:25

Ahoj holky…tak uz jste na tom pěkně a blíží se to, že? Ja na tom cely minuly tyden byla pekne mizerne, cely tehotenstvi nic a ted si vsechno vyberu za tyden… :roll:
Dnes jsem mela posledni monitor, tyden přenáším a vubec se neotvírám! Ve stredu nastupuju do porodnice a bude se vyvolávat…jinak ho snad odsud nedostanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.4.18 15:02
@Giselleine píše:
Ahoj holky…tak uz jste na tom pěkně a blíží se to, že? Ja na tom cely minuly tyden byla pekne mizerne, cely tehotenstvi nic a ted si vsechno vyberu za tyden… :roll:
Dnes jsem mela posledni monitor, tyden přenáším a vubec se neotvírám! Ve stredu nastupuju do porodnice a bude se vyvolávat…jinak ho snad odsud nedostanu :lol:

Já si krom těhu cukrovky a zvracení vybrala snad úplně všechno :lol: mám týden do termínu dle utz, ve středu ko+ monitor. Já mám teď zase problém s extrémním výokem, i s intimkou nebo poporodní vložkou to prosakuje do kalhotek, takže můžu měnit i 3× denně, břicho tvrdne a poslíčci jsou bolestivější, nicméně naprosto nepravidelně, v noci chytám šílené křeče, skřípu si nějaký nerv a je to hnus velebnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.4.18 15:24

@Ell-Ell bolesti nohou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Giselleine tak to ti držím palečky… no hold se mu bude muset pomoct :mrgreen: ale je to zachvilku :D @xacxa to teda to vyžíráš i za nás :mrgreen: ale tak snad se ti to už blíží a tělo to jen signalizuje… mne dnes doktor říkal, ze mám výrazně kratší čípek než minuly tyden… ale stále ještě drží… tak uvidíme :lol: poslicci občas večer nebo v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.4.18 15:40

Ja si taky vybrala snad vsechno co muze bejt krom cukrovky :D Poslicky jsem mela od 28. tydne a doktor me strasil s predcasnym porodem. Od 36. tydne po posliccich ani stopy a doktorka minule rikala, ze hlavicka sestupuje pomalu do panve ale nic se zatim nechysta. Tak jsem zvedava kdy se maly zachce ven :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
23.4.18 16:03

@Giselleine jej tak kez by se mimco rozhodlo jit ven samo :kytka: @xacxa to je naprd, ze mas takove krece :( Ja jdu ve ctvrtek na prvni monitor tak jsem zvedava ale jinak se citim dobre, poslicky jsem mela jen jednou v noci a to asi ze stresu ale jinak nic, citim se dobre akorat me vice picha v rozkroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.4.18 16:29

Holky já mám termín v sobotu a teď dvě noci za sebou jsem měla šílený bolestivý tlaky na močák a do toho průjem :roll: No nakonec jsem to zaspala ;) už chci porodit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.4.18 17:50

@Ell-Ell to já už mám hodně dole břicho. Viz moje foto :mrgreen: dnešní @Peeetha to dobře znám. Pichá mě to taky hodně a v noci nebo při větší únavě. @Nicky07 to půjde za chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.4.18 18:14

@Hancue Mas krasny brisko. Uz ho mam taky takhle dole. Vcera jsem si dokonce sahala jakoby nad stydkou kost a citila jsem jak se tam hybe :lol: Ale zatim cipek normalni, nic co by naznacovalo brzkej porod :D Ve ctvrtek jdu zas na kontrolu a monitor tam uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.4.18 18:17

@Ell-Ell já jdu až příští tyden zas k doktorovi a to už naposledy :D pak už jen nemocnice…tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.4.18 18:37

@Hancue Ja jsem rada, ze uz chodim do porodnice. Monitor uz mi 2× nataceli na predporodnim pokoji tak se aspon seznamuju s prostredim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.4.18 18:38

Ty jo, holky…vy vsechny mate takový poslíčky? Me zase bolí vsechno krome břicha…ted zrovna zub :D
@Nicky07 …to jsme na tom stejne-PORODIT :dance: nic jinyho si nepreju víc! Prujem jsem mela asi 5 dni a nic! Jo kdyz se jim nechce, tak se jim nechce… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
23.4.18 20:05

@Hancue pekny pupik :palec: to ja to svoje dole jeste nemam @Hancue me jak kdy ani nejak nevim jestli to je pri aktivite nebo ne proste neco delam a pichne, jsem v klidu a pichne, dnes me tam teda pichlo pri umyvani nadobi a to byla bolest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.4.18 22:43

@Peeetha teprve ti seseda dolu :) mne po celým dnů a fakt v noci mě picha.. kdy potřebuji spát že :lol: @Ell-Ell ale utz nedělají ze?? @Giselleine tobe se ta bolest stěhuje ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.4.18 23:44

@Hancue Ne,chtela jsem jit minule pondeli. Ale mela jsem spatny monitor a docela me tam vystresovali, ze je to hodne vysoky a ze si me tam nechaji. Ze mam prijit za 2h znova, tak jsem na to nemela naladu :D A ted uz na to asi kaslu tyden pred terminem.. :D
Jsem to asi zakrikla uz od 8 mam nejak tak stridave poslicky. Tak se tu kroutim v posteli a nebo chodim po byte..to bude zas noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí