Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ell-Ell …tak ja do 40 tt chodila jenom ke svy gynekoložce…I na monitory.Nic mi k monitorum nikdy nerekla, pokazdyjen, ze se uvidi, co bude
Kdyz jsem se ji ve 37 tt zeptala, jestli by mi nerekla, kolik prcek váží, ze bych to chtela vedet, tak jako ze mi udela utz teda no…kdyz skoncila, tak mi povida, ze ona uz ted ty ulz ale nedela pred porodem, ze ji tu praci nikdo nezaplati! Bylo to 5 minut. Zrovna jsem se pracne zvedala z lehatka, tak jsem na ni uplne zustala koukat
![]()
Vcera poprvy v porodnici se me doktorka hned zeptala, jestli vim vahovy odhad pred porodem, ja rikam, ze vim z 37 tt a ona…Tak pojdte, hned ho udelame ![]()
Taky jsem se divila, ze mi to gynekolozka neudelala sama od sebe…ale ona je vubec takova divna, ja to rikala cely tehotenstvi
![]()
@xacxa Taky jsem byla na kontrole presne 37+2 a takhle jsem si to predstavovala, asi si to kazdej dela jak chce nebo nevim ![]()
@Giselleine Ja uz prave chodim do porodnice od 36. tydne. Po monitoru jsem se ptala PA zda bude jeste nejaky ultrazvuk kvuli tomu odhadu a ona ze ne.Ze to mi delali v 32.tydnu na velkem ultrazvuku. I ta doktorka na me pak koukala jak kdybych chtela neco nadstandardniho, tak proto jsem psala sem do diskuze jak to maji ostatni
![]()
No jsem zvědavá, co mi doktor v pondělí řekne.
v sobotu mám narozeniny, bylo by zajímavý dárek mimi ![]()
@Hancue …vid.. bys mela partáka na slavení
ja teda nevim, ale asi se u me neco zacina dit
mam hroznej prujem, litam furt, bricho jak kamen a pobolivani v podbrisku, malej tlaci…tak nevim, co z toho bude ![]()
Ale bylo by docela vtipny jet v noci do porodnice, dnes jsme byli jeste ve vinohradu cely den, jsem cervena jak rak…tak nevim, abych jim tam nevyděsila pacienty
![]()
@Giselleine no uvidíš,… když to bude moc častý a opakovaně, tak raději jeďte.
budu držet palce
Holky, já nemůžu už od 3.hodin spát. Hrůza…to spaní mě zabijí…
pořad se pretacim a ne a ne usnout… nějaká dobra rada? ![]()
@Hancue Jsem na tom stejne. Mam pocit, ze uz se snad nikdy poradne nevyspim
Udelala jsem si medunkovy caj a doufam, ze jeste usnu.
@Ell-Ell ještě bylo půl 7 a byla jsem vzhůru. Teď jsem se zase probudila. Aby nebyl člověk unavený ze ![]()
Tak nespavost od 3 ráno mám už nějakej ten pátek
…prostě jsem se stím smířila
![]()
@Hancue Ja to zakapla kolem 8 a do pul 10 to vyslo
Uz jsem smirena, ze spanek me na dlouho opousti. I kdyz treba ne..kdo vi? ![]()
Ja jsem se take spatne vyspala, vcera jsem byly na prochazce a vecer jsem citila docela pichani v rozkroku bylo to neprijemne a prcek me asi tlacila na streva nemohla jsem spat vubec na pravem boku takze jsem se temer nevyspala a kdyz jsem si lehla na pravy bok tak jsem litala na zachod
vcera me i bolelo bricho jako na ms tak doufam ze jeste chvili vydrzim, stacilo by mi do toho 38tt
Tak ja musim zaklepat…dnes vyjimecne jsem spala od pul jedny do 5
ani na zachod jsem vubec nemusela…pak uz jsem moc nespala, protoze pritel strasne chrapal, ma rymu ![]()
Ja jsem premyslela, ze kdyz prcek vzdycky usne, tak pujdu spat asi taky…pres den ![]()
@Giselleine to je dobrej nápad.
já holky vůbec nepotřebuji v noci na wc
vypiji pul litru až litr a jdu až ráno curat a to toho moc nemam ![]()
@Hancue ja take nechodim vecer na zachod, spim temer celou noc krom vcerejska ale to se mi nechtelo curat, nejak me bolel zaludek jak kdyby me prcek na neco tlacil ![]()