Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aspoň už máš kočár, já ne
ale doufám, ze uz si ve čtvrtek nějakej vyberem…
A jak to máte ted před porodem s pohybama? Já začínám 35 týden a malý se mi tam někdy tak mele, jako kdyby byl v pračce ![]()
Já musím večer když jdu spát, počkat až se malá uvelebí a usne a pak teprve jdu ze zad na bok
někdy mě ty její kopance teda zabolí ![]()
Ahoj. Já mám termín 18.května a prcek se mele hlavne vecer, kdyz chci spat
… ale to je asi u vsech stejne. Na minule kontrole jeste lezel vodorovne, tak doufam, ze se uz do priste otoci hlavou dolu ![]()
Ja myslím, ze se ještě určo otočí
mě se tam ted mele skoro pořád, daleko víc než ve 2.trimestru…přitom všude čtu, jak uz by ty pohyby měly být menší a ne tak často ![]()
Ahoj holky trval prosím některé z Vás genetický ultrazvuk např. kvůli zdr. problémům 50-60minut nebo i déle nebo měla některá časté ultrazvuky vícekrát po sobě kvůli stejným zdr. problémům? Mám trošku obavu z délky působení na mimi i když lékař tvrdí, že to nevadí. Díky za každou zkušenost Monča
Ahoj…ja myslím, ze to nevadí. Svoje těhotenství jsem zjistila až ve 4.měsíci, teď mám měsíc před porodem, zaplatila jsem si 2 ultrazvuky navíc a nikdo mi nic v Brně v Prenascalu neřekl…ten 3D trval nejdýl, protože se malý muse prvněl otočit… ![]()
Doktoři vědí, co můžou a co ne… ![]()
Holky jak se vám daří? co pocity? Mě všechno bolí pořád mám tvrdnuti briska beru dvakrát denně magnezium..už mám sbaleno do porodnice kdyby náhodou
![]()
@nikol2792 Ahojda, ja uz mam snad take vse podstatne nachystane a sbalene, i kdyz jsem teprve 33tt. Jen me posledni dny trapi bolesti bricha a bederni patere. Nejdriv mi bricho hooooodne tvrdlo a to tak 20-30× za den, po nasazeni magnezia to preslo do snesitelnejsich bolesti pripominajicich MS. Jen z toho magneska mam prujem. Ale to uz sakra prace nejak doklepu ![]()
Ty bláho, ja mám termín 15.4 a ještě sbaleno nemám… ![]()
Asi na to budu muset taky vlitnout, protože bych vůbec nebyla proti, kdyby to uz přišlo třeba… uz se sotva valim ![]()
Bude Vám to bříško chybět???
@Poiu ahojik,my se známe ze skupinky kde jsme lovili duchy
mohla bych též pozadat o clenstvi? Termin mam v kvetnu
@Giselleine píše:
Ty bláho, ja mám termín 15.4 a ještě sbaleno nemám…
Asi na to budu muset taky vlitnout, protože bych vůbec nebyla proti, kdyby to uz přišlo třeba… uz se sotva valim
Bude Vám to bříško chybět???
Nevím jestli mi bude chybět, ale už se těším, jak se budu mmoct nrmálně vyspat, klidně na břiše ![]()