Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
3.3.18 14:21

Holky bylo mi schvaleno clenstvi v uzavrene skupine, ale bohuzel ji nemuzu najit. Pripadam si jako blbec:-DPoradite prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
3.3.18 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.3.18 14:31
@Poiu píše:
@Monalisasmile Jde uzamcit a tim znepristupnit. Ale nevim jestli to Admini udelaji. :think:

A ty už jsi jim jednou psala viď? :-) No můžeme to zkusit.

Jinak skupina je veřejně neviditelná, ale kdo je schválený tak ji uvidí ve svém profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.3.18 15:34

@Monalisasmile Ahojky, také jsem poslala žádost, tak prosím i schválení :) A děkuji, že ses toho ujmula :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
3.3.18 17:04
@Monalisasmile píše:
Ji a tady jsem smazala všechny fotky co jsem přidala a byla jsem na nich já nebo miminko, tak pokud chcete, taky ještě pomažte ;-). Pak si můžeme nasdílet soukromně :-)

Prosím, jak ty fotky smažu? Nemůžu na to přijít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
3.3.18 18:34

@lentilka297 ja to udelala tak ze jsem najela nahore na fotoalbum tematu a tam jsem si nasla ty svoje fotka a smazala je @Monalisasmile bylo by to dobre kdyby se dala smazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.3.18 20:49

@lentilka297 Přesně jak říká @Peeetha najet na fotoalbum tématu a najít si tam svoje fotky a smazat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.3.18 21:10

@Novaska jeste ja mam termin 4.4 :lol: prvni sem prenasela o 5 dnu, a ted budu pravdepodobne taky. rikala to sestra i doktor, ze sou ty zensky uz tak nejak naprogramovane.. :) prijde mi ze je to jeste daleko a zaroven skoro hned za dverma. a i kdyz uz jednu holcicku doma mam, tak mi to prijde proste divny ze budu mit doma dalsi maly mimino. vcera sme konecne prestehovali postylku s pultem do loznice, tak muzu chystat aspon to. a zitra asi prijede brigadnik (segra, ma jarni prazdniny :D) na zehleni oblecku :mrgreen:

ja si jednu krabici um domu koupim, bydlim na vesnici. a o pulnoci tady nedostanu vubec nic :mrgreen: hlavne u prvni dcerky sem mela snad po tydnu doma zanet v prsu, a musela nam dovest tchynina kamaradka z mesta mliko, protoze ja sem nebyla ani moc schopna kojit a mala ani moc nepribirala. takze ja si domu koupim asi z dm tu jejich znacku o stoji kolem 130kc. lahvicku uz sem si taky koupila. proste po minule zkusenosti chci mit ty veci doma. a tvarohy na zabaly si musim jeste nakoupit :mrgreen:

co se tyce kojeni, tak na to s evubec netesim. pamatuju si jak sem ty 4 dny vporodnici skoro probrecela jak to strasne bolelo, uplne se mi kroutili prsty u nohou vzdycky kdyz sem malou kojila. a i celkove mi nakonec vyhovovalo doma delani um (kvuli zanetu se mi prestavalo delat mliko) vedela sem kolik vypila aspon..

jinak jsem take pro tu novou skupinu, posilala sem uz zadost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
4.3.18 08:34
@fialka6 píše:
Ahoj, tak skvělá zpráva s tím uzavřením a správcovství také schvaluji :palec:
Co se týče Vigantolu, syn žádné problémy neměl a dokonce ho nedávno dostal znovu, protože ho pořád trápily růstové problémy nohou a zabíraly.
Kojení můžu jen odsouhlasit, nedejte na žádné rady a časové rozestupy a kojte, kdykoliv si miminko řekne, mléko se opravdu utvoří díky té četnosti, já s tím měla problémy pokaždé. Poprvé, to je už hodně dávno, jsem to na doporučení všech vzdala po měsíci, podruhé jsem se nedala a kojila prostě kdykoliv a nakonec vydržela přes 3 roky, užívala jsem si to spojení, o které jsem byla poprvé díky své mladosti, okradena. Já piju Caro s mlékem, pak se doporučují hodně banány, tak jsem se ze začátku fakt cpala. :)

A kolik mu je? Synovi je 7 a kdyz mu rostou nozky trpi bolestmi. Je to sice jednou za dva mesice treba ale je mi ho lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.18 16:53

Ahoj mamky, ja mam termín 19.4.. muzu se zeptat kolik váží vaše miminka? Ja v 33+0 cca 2050g. Chci se zeptat zda-li mate některá problem s vysokým tlakem anebo s placentou. Ja mam tlak bohuzel vysoký (tu druhou hodnotu) a placentu značně prezralou. Proto jsem uz skoro 14dni v nemocnici a nejspis az do porodu budu. Mam z toho nervy. Nyní jsem 33+3 tt. Mate některá zkušenost s předčasným porodem? Ve 34tt by pry miminko již melo mit zralé plice. Nikdo mi kortikoidy na dozrání nepichal- i přesto ze je u mne podezření na Preeklampsii a předčasný porod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalinka12
4.3.18 19:47

Termín máme 1.4. 2018 takže se nám to už blíží. Jsem prvorodička, takže se na jednu stranu strašně těším, ale také mám docela velký strach. Jak z porodu, tak i ze všeho ostatního… :( ale předpokládám, že to tak má asi hodně maminek

• Citovat
  • Upravit
7
5.3.18 10:08

Já 9.5. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.3.18 19:28
@Monalisasmile píše:
A ty už jsi jim jednou psala viď? :-) No můžeme to zkusit.Jinak skupina je veřejně neviditelná, ale kdo je schválený tak ji uvidí ve svém profilu.

Já děkuji za schválenííí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.18 20:30

Ahojky…ja mám termín 15.4 a taky jsem prvorodicka :) Strach mám snad ze všeho, co bude… :lol:
Ale těším se taky…a taky na to, že už to bříško bude menší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.3.18 21:06

Já mám termín 28.4.budu sice rodit po druhé, ale po 10 letech :roll: :lol: taky mám strach ale na druhou stranu se těším až budu zas vypadat jak normální člověk :mrgreen: a už mě nebaví jezdit s prázdným kočárkem po bytě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí