Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Staworowski píše:
Holky já taky slyšela, že kojení je kolikrát mnohem horší než celé těhu a porod dohromady
Tak snad to půjde…Segra neměla vůbec mléko a malou měla na nutrilonu a byla z toho dost psychicky špatná, že nekojí.
Já mám zase jednu vpáčenou bradavku a už kdysi dávno mi dr řekl, že s kojením to asi bude problém. Poptám se PA, až půjdu na prohlídku porodnice, co s tím…
Máte to taky některá?
Sestřenice mela obě vpacene bradavky. V porodnici ji naucili na kloboucky, prý nikdy normálně kojit nebude. Stejně si sehnala laktacni poradkyni. Byla u ní asi třikrát a do měsíce kojila své dítě bez kloboucku a bez problémů. A koji ještě ted cca dvouletého kluka.
Takže neboj.
Radši si nějakou sežeň už ted. Může tě navštívit hned v porodnici. Znám strašně moc holek které nekojily jen kvůli špatným radám z porodnice. ![]()
@Kimber Tak stim ze v porodici radi obcas blbe musim tez souhlasit. U prvni dcerky sem kojila tyden, no ani se to kojenim nazvat neda. Vubec mi nedokázali rict jak na to. A mala jedla malo a jen to prvni vodove mlicko takze se mi prestalo delat a byl konec. Presla sem na UM. U druheho to bylo podobne, ale tam k tomu byl zdravotni problem… Silene popraskane bradavky az do krve takze se kojit ani nedalo. A u tretiho uz sem kojila dlouho. Jen sem si to delala po svem, co rikali v poro mi bylo ukradeny. A ted to udelam stejne. Chce to poslouchat instinkt a rady opravdu zkusenych. Ne tech co berou zensky jak pres kopirak.
@Kimber
Děkuji, nějakou si seženu a poradím se s ní… Taky znám pár holek co kojení rychle vzdaly, jelikož měly potíže a nikdo jim neporadil a je to škoda.
Skupinka vytvořena. Pojďte mi tedy poslat žádosti o členství ![]()
https://www.emimino.cz/…-tp-4-52018/
Skupinka je No stress aneb TP 4-5/2018
@Monalisasmile píše:
Skupinka vytvořena. Pojďte mi tedy poslat žádosti o členstvíSkupinka je No stress aneb TP 4-5/2018
Jinak jsem dala skupinku neviditelnou pro ostatní členy, takže pokud nepošlu odkaz, cizí ji neuvidí
Sejdeme se tedy všechny tam a budeme pokračovat tam kde jsme skončily
![]()
Ji a tady jsem smazala všechny fotky co jsem přidala a byla jsem na nich já nebo miminko, tak pokud chcete, taky ještě pomažte
. Pak si můžeme nasdílet soukromně ![]()
@hajánek76 chvilku mi to trvá, nějak se mi dnes seká tablet
. A hlavně kontrolují profily kdo mi tam dává žádosti ![]()
A taky jsem dnes dost unavená, napadl mě zase nějaký bacil a odnesly to průdušky
. Už půjdu asi spinkat, takže pokud se v noci neprobudím a nebudu se nudit, tak ráno poschvaluji další
.
@Monalisasmile
to je dobře, že nás kontroluješ. Já se konečně z nemoci dostala
Tak dobrou noc, ať je ti ráno líp ![]()
@hajánek76 kontrolují kontrolují
. Nerada bych něco zanedbala, když už. 80% nicků si pamatuji z hlavy za tu dobu, ale chodí mi žádosti typu, nikdy jsem do skupinky nepsala a teď bych chtěla k Vám do uzavřené skupiny. Profily většinou včera nebo dnes vytvořené
. Každopádně tyto neschvaluji, takže si to ti žadatelé tady mohou i veřejně přečíst ![]()
Kdyby nějaká stávající novou znala a chtěla ji do skupinky, tak mi ji doporučte a já schválím
.
Ahoj, super ze uz je uzavrena skupina, ja jsem psala i ta Ann nebo kdo tu byl spravce ale ani neodepsala
Asi už sem Ann nechodí. Každopádně dá se tohle diskuzní fórum nějak uzavřít nebo smazat? Myslím přes Adminy?
@Monalisasmile Jde uzamcit a tim znepristupnit. Ale nevim jestli to Admini udelaji. ![]()