Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
14.4.18 14:19

@Giselleine já bydlím v Brně, takže Bohunice… máme to jen tři zastávky :mrgreen: u nás sex zatím dobrý :mrgreen: a když ti nepůjde sám, mas nějaký termín???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.4.18 16:19

Heh tak já mám první termín příští neděli a už dva týdny poslíčci, tvrdnutí, bolesti zad jak sviňa. Přibrala jsem 25kg, oteklá jsem až až, valím se jak meloun a už se těěším až bude prcek venku. Jinak rodit budu taky v Bohunicích, ačkoli to máme 40km. Musím, mám tam gastroenterologa(játrák) a musím být pod dohledem- další nejbližší porodnice je v Boskovicích, ta je prý dobrá, ale zbytek nemocnice na :poblion: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.4.18 16:45

Holky jak to mate s poradnou 1× tydne pred porodem? Delaji vam nejaky ultrazvuk? Ja jsem 37.tyden a byla jsem na normalni kontrole vaha, tlak, moc, mereni bricha atd. Pak vaginalni vysetreni a prohmatani bricha. Tesila jsem se na nejaky vahovy odhad a jak se miminku dari ale nic vic se nedelo :think: Pak jsem se vratila, protoze mi to nedalo a ptala jsem se na to doktorky. Rikala, ze ted uz se ultrazvuk nedela, ale ze pokud chci, muzu si prijit po vikendu. Tak by me zajimalo kde teda vsichni berou ty vahove odhady a podobne.. zda to nekde jinde funguje jinak ci co :lol: Jsem z toho takova zmatena..odhad mi delali naposled v 32.tydnu..coz uz je dost davno ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
14.4.18 16:46

Ahoj holky ještě tu jsem nepsala. 7.4. v 1:24rano k nám zavítal Jaromírek. Voda prdla 23:30 a pak to šlo po 2minutach. Jako druhorodicka jsem byla celkem vyjukana. Do porodky jsme to stihli tak tak. Termín přitom byl až 12.4. a porodu nic nenasvědčovalo. Zavřená prej na sto západu a prd :-D poslíčci přes den naprosto nepravidelni. Tak se držte :-) porod může přijít ani nevíte jak :-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.4.18 16:55

@xacxa v Bohunicích je to prý fajn. Rodila tam moje Segra loni. @Ell-Ell hele mne můj gynekolog taky nedělá utz. Takže maleho jsem viděla 3× na velkém utz. Jinak ne :( doktor můj děla taky po hmatu. Nechává si rodičky až do 38.tydne a pak až do nemocnice posila. Takže nejses sama. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.4.18 16:56

@Edita2 já už mám třeba jen samy prujmy, žádná jiná stolice se u mě už nevede :mrgreen: prý se tak tělo čistí před porodem pry :mrgreen: se to rika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.4.18 16:59

@Hancue Ja uz prave chodim od 36.tydne do porodnice na ty kontroly. Ted jsem byla na prvnim monitoru miminka, ale vic nic. Treba je to normalni, ale trosku me to zarazilo, ze krom srdicka a aktivity ho vlastne nijak nesleduji :nevim: Nerikam, ze mi maji delat porad ultrazvuk, ale placnu kdyby treba mala vazila kolem 4 kg tak se prece zvazuje cisarsky rez a tak ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.4.18 17:01

@Ell-Ell neni důvod císaře. Pokud je malá v poradku a hlavou dolu. Tak se císař vůbec neřeší. Až když té to chytne a neotviras se, tak řeší císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
14.4.18 17:11

@Hancue jo byla jsem ten den 4× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.4.18 17:11

@Hancue Ok, tak nevim jaky jiny duvod uvest. Proste jsem mela za to, ze to doktory stejne jako me pred porodem zajima, jak je mimco velke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
14.4.18 17:17

@Edita2 tak to já se čistím cely tyden :mrgreen: @Ell-Ell však v pohodě. Pak až se to rozběhne tak vše kontrolují :mrgreen: neboj nějak to dopadne… už jen chvilicku a uvidíme ty naše lasky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.4.18 17:32
@Hancue píše:
@Edita2 tak to já se čistím cely tyden :mrgreen: @Ell-Ell však v pohodě. Pak až se to rozběhne tak vše kontrolují :mrgreen: neboj nějak to dopadne… už jen chvilicku a uvidíme ty naše lasky :srdce:

Uz se moc tesim :srdce: Jinak jsem rada devcata, ze to mate stejne s tim cistenim. A nejsem to jen ja, ktera ma velkou spotrebu toaletaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.4.18 17:40

Ja mam termin teda 13.5 takze si jeste pockam, citim se nekdy uz jako vorvan, nahore 13kg :zed: me doktor ted dela na kazde kontrole utz kontroluje miminko ale ted jdu naposled ke svemu a uz me posle do porodnice, zitra zacinam 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
14.4.18 18:37

@Hancue …jee,tak Brno je kousek, ja jsem z Mikulova, tak jsem zvazovala Brno nebo Breclav a pojedem do Breclavi ;) to ja prave vubec nevim, ted budu jezdit do porodnice ob den a asi kdyz to nebude do tydne od terminu, tak mi ho vyvolají…si myslim :) ted jsme navic s pritelem chytli chripku :roll:
Jee…to by bylo fajn, kdyby prujem uz znamenal porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.4.18 18:45

Já byla na prvním monitoru ve čtvrtek to jsem byla 37+2 a dělala mi dr i utz a váhový odhad mi řekla, kontrolovala průtoky. Nejvtipnější byla moje švagrová, která hlásí, že se tím odhadem vůbec nemám řídit, že ona měla odhad na malou skoro o kilo větší, než byla porodní váha…tak se jí ptám, jestli jí ten odhad dělali v porodnici nebo její gynekolog. Tak řekla že její gynekolog. Tak jsem jí vysvětlila, že přístroje ve fakultní nemocnici ve druhém největším městě v republice jsou asi přesnější, než má gynekolog na maloměstě :lol: potom jí došly komentáře :lol: :lol: :lol:
Jinak pro pobavení- moje úžasná v tchyně v mé přítomnosti (seděla jsem naproti ní) hlásí švagrové: Vona mě za malým stejně nepustí. Tak když to tak předem ví, tak nepustím :lol: :lol: :lol: Má tak nějak představu, že až přijedem z porodnice, tak si bude hned chtít chovat. Trošku praštěná, když jsem jí řekla, aby počkala aspoň na konec šestinedělí, že budu potřebovat klid, tak se na mě tvářila jako na exota, asi má představu, že fakt dovalí navrch hned druhý den…no tak snít může že ano :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí