Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
24.4.18 20:20

@Ell-Ell ja mela prave hodne trhavý pohyby, ale znicehonic, zrovna kdyz jsem si lehla na ten monitor, jinak o malým skoro vubec nevim…tak me davali pit vodu.Ale povídání se taky rika, ze pomaha, to jo :palec: Vid, ja taky byla vyděšená, co se děje… 8o
To mi povídej s kapkama :P…na porodním sále : „Tak…a ted hodne zatlačte!!“
„Moment…ja se musim jeste vysmrkat!“ :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 20:51
@Giselleine píše:
@Ell-Ell ja mela prave hodne trhavý pohyby, ale znicehonic, zrovna kdyz jsem si lehla na ten monitor, jinak o malým skoro vubec nevim…tak me davali pit vodu.Ale povídání se taky rika, ze pomaha, to jo :palec: Vid, ja taky byla vyděšená, co se děje… 8o
To mi povídej s kapkama :P…na porodním sále : „Tak…a ted hodne zatlačte!!“
„Moment…ja se musim jeste vysmrkat!“ :P :P

Holky to by bylo docela vtipný :mrgreen: :mrgreen: mne tak otekaji nohy :,( ze to až bolí, jak se mi napíná kůže… to dělají ty horka… ještě ze nerodime v létě že?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.18 22:23

@Giselleine A jak si lezela? Me prijde, ze at lezim na zadech nebo na boku, nikdy to neni ok. Ale v sede v kresilku je to pohoda.Tak uz to budu asi vzdy vyzadovat :D
No prave..trochu se stydim. Ale ja kdyz mam ucpany nos, jsem schopna vrazdit :lol: Takze se bojim, ze kdyz zatlacim, automaticky se mi ty dutiny ucpou :nevim:
@Hancue Rodit v lete, to by byla moje smrt :lol: Tohle rocni obdobi fakt nemam v lasce, ted jak uz bylo teplo tak jsem hned byla splavena a mam v noci strasny navaly. Tak jsem rada za chladny vzduch z venku. Predstava tech horkych letnich noci, dekuji nechci :lol: Ty jo tak s temi otoky vyjimecne problem nemam. Na to asi taky nic neni ze? Ja mam akorat ten neklid v nohou, to je taky pecka, hlavne pred usnutim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 22:49

@Ell-Ell no hrůza, chodidla… mám je tak otekly, že jak je ta kůže napnuta, tak to bolí i při ohýbání v něm… no dala jsem si prášky proti otokum na nohy… jelikož jsem rok po operaci a stále mám v noze šrouby, tak to vše na sebe navazuje… :,( operace, těhotenství… nic jednoduchého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
24.4.18 22:51

@Giselleine tak ti budu zítra držet palecky a budu na tebe myslet… tak se pak ozvy kocko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.4.18 05:31
@Hancue píše:
@Ell-Ell no hrůza, chodidla… mám je tak otekly, že jak je ta kůže napnuta, tak to bolí i při ohýbání v něm… no dala jsem si prášky proti otokum na nohy… jelikož jsem rok po operaci a stále mám v noze šrouby, tak to vše na sebe navazuje… :,( operace, těhotenství… nic jednoduchého

Prášky na otoky?! Já na otoky trpím geneticky a byly mi zakázány i ty blbé gely jako lyoton, jelikož obsahují varfarin-ředí krev a v těhu se nesmí používat…zjišťovala sis to? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 06:10

@Hancue Jezis chudaku, to sem jeste neslysela. To mas teda taky paradni :? Ale uz jsme v cilove rovince, jeste vydrz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 06:11

@xacxa já beru Aescin, to je vyloženě na odvodnění při otocich dolních končetin. Jo můžu to brát. Třeba i fastum gel nebo voltaren taky. :) lyoton ze nemůžeš? To je divny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 06:12

@Ell-Ell no nic jiného mi nezbývá… si říkám, ze žádný strie na břichu nemám… abych je neměla na nohách :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.4.18 07:31
@Hancue píše:
@xacxa já beru Aescin, to je vyloženě na odvodnění při otocich dolních končetin. Jo můžu to brát. Třeba i fastum gel nebo voltaren taky. :) lyoton ze nemůžeš? To je divny…

právěže jak voltaren tak fastum a všechny tyto krémy gely proti otokům obsahují varfarin. řekla mi to jak cévařka tak lékárnice. Ono totiž to zavodnění je v lymfatickém systému, který se napojuje do krevního řečiště a většina těchto patáků funguje tak že zvýší cirkulaci krve v nohách, aby se rychleji odvodnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 08:17

@Hancue Bohuzel :D To ja mela jen par strii na podbrisku, tak jsem si libovala. A ted dost solidne popraskalo kolem pupiku i na bocich a to mazu kazdy den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 09:22

@xacxa jasně rozumím ti,,ale asi i záleží na tom, jak mam ty nohy oteklé, ono mi to samozřejmě způsobuje také to pooperační stav…a tím že mám nohu velikosti 32 a jsem na nich celou vahou, tak to nějak řešit už musím :mrgreen: nicméně gely dávám jen v malém množství tak 2× týdně, což snad nebude problém :) @Ell-Ell Bohužel strie jsou vnitřní, takže mazat se mužeš jak idiot a stejne ti to bohužel nepomůže…říkal mi to doktor…prostě hold někomu se to natáhne tak až to praskne a někomu pomalu… A jak se jinak dnes holky cítíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 09:39

@Hancue Ja vim no :roll: Ale doted to vypadalo jen na par jizvicek..Neda se nic delat :D Ale je fakt, ze kdyz jsem treba vecer zapomnela a nenamazala se, tak me druhej den bricho strasne svedilo a mela jsem ty strie takovy krvavy. Po mazani jsou takovy svetle cerveny.
Ja mam uz druhej den nejakej divnej zaludek, furt je mi na zvraceni a silene me pali zaha, jinak to celkem jde. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 12:19

@Ell-Ell tak musím se hned ráno nasnidat, jinak se mi chce hned zvracet :mrgreen: každej den už mám průjem. To se prý tělo čistí. Jinak to ujde. Byla jsem teď se sestrou a synovcem na písku, tak to bylo fajn. Stavila jsem se v zelinářství a koupila majoránku a petržel v květináči. Pěstují bylinky na okně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 12:56

@Hancue To ja taky, bez snidane ani ranu :D
Takze celkem pohodicka :palec: Nevim jak u vas ale u nas sviti slunicko a je celkem chladneji, zadnej paracek. Sla bych na prochazku, ale ja jsem po chvili hotova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí