Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
25.4.18 13:06

@Ell-Ell ja už dneska taky nikam nepujdu. Nohy hore a tak to bude.dnes nebudu nic dělat :lol: Tady svítí sluníčko a trošku fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 13:09

@Hancue Ja tez. Ono teda ani neni co delat..aspon, ze zitra ta kontrola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 13:15

@Ell-Ell tu já mám až ve středu. To budu 37+5 poslední u doktora. A pak do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.4.18 16:34

@Ell-Ell noo…lezim vzdycky jenom na boku, nic jinyho ;) ja myslela, ze reknes, ze se bojis, ze kdyz zatlačíš, tak z tebe ty nudle vylítnou :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.4.18 16:43

Jinak uz od rana lezim na porodním, jsem uplne zavřená…takze 3 doktoři a co ted? Cipek mi dat jeste nemohli, takze daji prvne 3 tyčinky na otevírání čípku…meli tam pouze jedno baleni na celou porodnici, protoze to nehradi pojištovna a jsou nejak hrozne drahý. Tak se tam sestra hádala s doktorkou, jestli je to nutný…sestra byla proti :lol: :lol: :lol:
To zavádění strašný, museli me roztáhnout kleštěma 8o a porad je to prd oproti porodu!!! To nemuzu zvladnout tohle!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 17:42

@Giselleine tak snad to budeš mít rychle za sebou. Cely den na tebe kocko myslím :hug: pak pošli fotecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 18:07

@Giselleine Smrkani se bojim nejmin. Spis toho, ze si budu muset striknout :lol: Aby na me nekoukali jako ze jsem se zblaznila :D
No to je teda peknej zacatek, tez drzim palce at to mas co nejdriv za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.4.18 18:21

Tak holky já ko ve 39+1 za sebou, čípek téměř strávený, porodní cesty nachystané k porodu, takže už čekáme jen na kontrakce :lol:…ty se nějak ne a ne dostavit :pocitac: a kdyžtak další kontrola příští týden na termín 1.5. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.4.18 18:35

@xacxa Hezky :potlesk: Jsi o den napred predemnou.. tak uvidis kdy to prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.4.18 18:54
@Ell-Ell píše:
@xacxa Hezky :potlesk: Jsi o den napred predemnou.. tak uvidis kdy to prijde :)

no po té kontrole jsem celá bolavá, břicho téměř pořád tvrdé, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.4.18 19:09

Ahoj holky mám dotaz bolí mě zub ;( sem 37tt da mi ještě dr. Injekci nebo už ne?:( a jak je to ve 3trimestru s paralelnem mužů jeden nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 19:14

@Marleyna Není se čeho bát, lokální anestezie miminku nic neudělá, také jsem byla u zubaře na docela velikém zákroku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.4.18 19:16

@Veronika.Berta já se bojim zubaře víc jak porodu :D ale už to fakt nejde vydržet :,( :,( a jak to stim paralenem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 19:23

@Marleyna Paralen pouze v nutném případě. Zubaře se nebát a jít co nejdříve, ráno už sedět na bolest v čekárně. Můj zubař bere těhule hned jak se objeví v čekárně a když vrtá, tak automaticky dává injekci. Má zlaté ruce a vrtá pomalu, aby to bylo v pohodě. Mě opravoval na honem osmičku dole, bolela mě půlka obličeje a nevzala jsem si ani ten paralen :zed: :zed: trpěla jsem jako zvíře. Čím dřív, tím líp pro miminko, stres a bolavá máma je horší než chvíle u zubaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 19:24

@Marleyna jasné paralen si vzít můžeš. Teď už to mimi neublizi. V prvním trinmestru se nesmělo nic brát. Já občas na bolesti taky beru jeden. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí