Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
25.4.18 19:26

Ještě jsem neporodila a manžel mluví už o dalším dítěti…2 týdny před porodem… 8o :roll: :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.4.18 21:13

@Florka22 to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
26.4.18 03:24

Holky, tak takto blbě mi ještě nebylo. Co hodinu buzení, tvrdnutí, bolest zad, nevolnost, skroucená střeva, ve chvilkách klidu malej kope a převaluje se. Fňukám, hekám a od 1 jsem vzhůru- nemůžu zabrat… :,( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.4.18 07:22

@xacxa Jsem na tom celkem podobne. To byla noc :( Ted se zkusim nejak dat dohromady a pojedu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.4.18 08:34

Já dnešní noc super, ale ta předchozí :roll: opět bolestivej tlak na močák a malá tam snad dělala kotrmelce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
26.4.18 08:58

Ja jdu dnes take na kontrolu, prvni monitor v nemocnici tak jsem zvedava :lol: vcerejsi a dnesni noc nic moc a dnes me i boli nejak zaludek, posledni 2 dny i chodim nejak vice na zachod :zed: no asi zacinam z toho vseho byt nervozni a to jsem si myslela jak jsem v klidu tak asi uplne ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 09:11

@Peeetha to moc dobře znám… říkám si vše je v poradku. Lehnu do postele a nemůžu usnout,… už myslím na porod… kde a kdy mě to chytne a jak to bude probíhat. Nechci na to myslet, ale neporucim si ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
26.4.18 10:35

Tak nakonec jsem usnula tahen od 7 do 9:45- což je úspěch, jsem jak zmlácená, břicho furt tvrdé semtam povolí, sem tam zabolí, ale nic pravidelného. Nejhorší je, jak mi to jde až do zad :cert: :cert: :cert: Já asi fakt ani nepoznám kontrakce- vzhledem k tomu, že mi bylo řečeno, že tvrdnutí břicha je stah dělohy a to mě nebolí, jen je mi to protivné, tak jestli mi neprdne voda, tak snad i porodím doma, jelikož jsem blbá matka a nepoznám že rodím :zed: :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 10:40

@xacxa hele to si přesně myslím já :mrgreen: ze to nepoznám… nebo ze si budu říkat ze to jsou poslicci… koukám teď na 4 v tom… teď rodila jedna, ta tam tak rvala… tak jsem si říkala Ježíš, nevím jestli bych chtěla aby mě tak viděl chlap… no nevím :mrgreen: mám smíšené pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.4.18 11:48

Tak ja jsem doma z kontroly, nic noveho, hlavicka se stale tlaci do panve, ale na porod to nevypada. Tak jeste mam tyden. Monitor zas na prd, miminko bud moc akcni a nebo usnulo. Takze po 2h musim zpatky do nemocnice na monitor. Jsem zrala jit tak akorat spat :D
@xacxa Neboj, ja to samy. Do nedavna jsem si myslela, ze se mala jen protahuje nozickama, ze mam to bricho tak napnuty a bylo mi receno, ze to je tvrdnuti bricha.
Plasim i s plodovkou, myslela jsem si, ze proste praskne a budu mit pod sebou hektolitr vody a pak se dozvim, ze kazdy to ma jinak. Nekomu to odteka po troskach, nekomu hodne..Bojim se koupat aby mi treba neodtekla a ja to ani nevedela :lol: No strasny..nevim proc to nemuze byt nejak jednotne dany abychom to poznaly :lol: Tak uz spoleham snad jen na nejake silne kontrakce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.4.18 11:51

@Hancue Taky jsem vcera videla nejaky starsi dil. A nejak na to nemuzu koukat, ne ze bych se porodu bala, ale je mi to neprijemny koukat na nekoho jineho jak rodi. Nemluve o tom kriceni..to mi stojej vlasy na hlave. Snad takova nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
26.4.18 12:09

@Ell-Ell No já právě snad taky ne…já spíš jsem ticho i když jsem měla pooperaci bolesti, tak jsem tiše plakala :D ale nikdy nekřičela :D já chodím 2-3× týdně do bazénu na bublinky a tak si plavu, tak si říkám, jestli bych poznala jak mi praskne voda ve vodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
26.4.18 12:19
@Ell-Ell píše:
@Hancue Taky jsem vcera videla nejaky starsi dil. A nejak na to nemuzu koukat, ne ze bych se porodu bala, ale je mi to neprijemny koukat na nekoho jineho jak rodi. Nemluve o tom kriceni..to mi stojej vlasy na hlave. Snad takova nebudu :lol:
@Hancue píše:
@Ell-Ell No já právě snad taky ne…já spíš jsem ticho i když jsem měla pooperaci bolesti, tak jsem tiše plakala :D ale nikdy nekřičela :D já chodím 2-3× týdně do bazénu na bublinky a tak si plavu, tak si říkám, jestli bych poznala jak mi praskne voda ve vodě :D

No ten strach s prasknutím plodovky, že to ve vodě nepoznám, to mám taky. S postupným odtékáním taky plaším, kvůli silnému vodnatému výtoku co mám už 2 týdny.
Jinak co se bolesti týče, tak já hekám nebo plaču a říkám si jaká jsem bábovka- dneska v noci fest, říkala jsem že nevím jestli to zvládnu a manžel mi řekl, že určitě jo.
Nejvíc mě dojala švagrová, když jsem vydýchávala posly a říkala au au au, tak zahlásila" jestli tě to bolí teď tak co budeš dělat až budeš fakt rodit- podotýkám, že ona šla akutním císařem 10 dní před termínem a ani poslíčky nestihla mít. Přišlo mi to od ní dost trapné, když hodnotí něco, co nezažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
26.4.18 13:42

Tak ja dnes take po kontrole, na porod to teda nevypada jsem otevrena max tak na prst, hlavicka je nad vchodem a poslicky zadne nemam a monitor byl ukazkovy, takze zase za tyden :mrgreen: @xacxa porod urcite poznas :palec: @Hancue ten dil jsem take videla a teda mazec ale mela velke miminko takze i to byl mazec no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.4.18 13:50

Taky jsem po kontrole, hlavička naléhá a cs 7,to je asi dobře? :think: :lol: :lol: jinak jsem prej zavřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí