Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
29.4.18 20:00

@Florka22 no jA slyšela babsky rady- pít malinik, horka koupel, trosku červeného vina, korenene jídlo a sex. A ani jedno mi nezabralo :mrgreen: :mrgreen: @Ell-Ell mne se dnes nějak špatně dýchá, mám pocit ze se dusim :mrgreen: at už to máme za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 20:20

@Hancue Me to samy, prijde mi hlavne, ze mam dneska z toho pocasi strasne nizkej tlak :lol: A ta ryma se mi jeste zhorsila, si uz zacinam fakt myslet jestli to neni tim pylem, ale v zivote jsem s tim problem nemela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.4.18 20:30

@Ell-Ell :hug: :* děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.4.18 20:34

@Hancue @Ell-Ell :) holky mne zabral sex. Ale až na podruhé. Ve středu byl sex, pak v pátek večer a od noci kontrakce. V sobotu jsem ještě byla doma ale ve 22 hodin už jsme jeli. Narodil se bohužel v neděli ráno císařem. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
29.4.18 20:44

@j-p je krasnej :kytka: ja uz se take tesim az bude malej venku :mrgreen: je to unavne v tom vedru, hlavne neoblecu zadne riflove kratase, krom sportovnich a v tech se mi po kontrolach a na kafe s kamoskou nechce tak jsem rada, ze nerodim v nejakem extremnim hicu, to bych nedala.
Zitra rano valim s malou k doktorce vypada to ze ma mozna anginu, ma trochu cepy na mandlich a od patku ma zvysenou teplotu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 20:53

@j-p Tak uvidime, mam ho v zaloze taky :D Pak jeste masaz na vyvolani porodu.
@Peeetha A co saty? Ja teda porad chodim v leginach a tilku ci tricku, bydlime pod horama takze tady jeste takove teplo neni :lol: V lete bych to nechtela ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
29.4.18 20:55

@Ell-Ell no prave saty zadne nemam :D saty temer nenosim a kupovat uz si nic nechci nejak to vydzim, dnes jsem sla v 3/4 legina tak to slo tak snad zachvili porodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 21:00

Holky nejak necitim pohyby a to je mala vzdy k veceru az zhruba do pulnoci nejakcnejsi. Zkousela jsem si lehce trast s brichem, nebo ji trochu postouchnout a nic..jen mi tvrdne bricho. Jeste chvili pockame, ale jinak asi jedem.Mam celkem strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 21:19

@Ell-Ell zkus do ni poradně stouchnout. Nebo si trosku víc lehni bokem, to me malej hned začne kopat, ze se mu to nelíbí. Kdy si ji cítila naposled? @Peeetha já nemám ani kratasy… buď legíny roztrhly mezi nohama a dvakrát zasity :mrgreen: a nebo džíny či tepláky. Mám domácí kratasy normální, co mi začínají pod pupkem. Vypadam jak cigoska :mrgreen: :mrgreen: @j-p sexujeme snad každý den a nic z toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 21:20

@Ell-Ell masaz na vyvolání porodu? Co si pod tím mám představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
29.4.18 21:30

@Ell-Ell take bych si zkusila lehnout na bok to me vzdy prcek zadne kopat, neboj urcite to bude dobre ;) @Hancue to by me take teda zajimalo ta masaz :D a ty mas termin kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 21:34

@Peeetha 18.5. Když jsem se narodila já, tak jsem měla 2,90kg a můj chlap 4,1kg. Já mám 1,56cm a chlap 1,94 cm :lol: doktor říkal ze bude něco mezi námi. :mrgreen: trosku větší chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 21:37

@Hancue Nahlodalo me az kdyz se me ptal chlap u zprav, jestli mala spi. Tak mi docvaklo, ze dnes je nejak moc klid. Stouchame, poklepavame, menim polohy ale akorat jedno liny protahnuti, tak nevim :nevim:
Hele netusim, ale moje Dula to ma v nabidce.Asi se masiruji nejake body, ktere by teoreticky mohly spustit porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 22:00

@Ell-Ell jestli to tak citis, tak pro klid duše jet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
29.4.18 22:12

@Hancue ja ani nevim kolik jsem mela kdyz jsem se narodila :) ale dcera mela 2.9kg pry bude ted trochu vetsi ale ja mam 155cm a chlap 165cm takze nejak velci nejsme tak uvidime @Ell-Ell pokud ti to neda tak jet, lepsi se nechat zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí