Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Florka22 no jA slyšela babsky rady- pít malinik, horka koupel, trosku červeného vina, korenene jídlo a sex. A ani jedno mi nezabralo
@Ell-Ell mne se dnes nějak špatně dýchá, mám pocit ze se dusim
at už to máme za sebou ![]()
@Hancue Me to samy, prijde mi hlavne, ze mam dneska z toho pocasi strasne nizkej tlak
A ta ryma se mi jeste zhorsila, si uz zacinam fakt myslet jestli to neni tim pylem, ale v zivote jsem s tim problem nemela ![]()
@Hancue @Ell-Ell
holky mne zabral sex. Ale až na podruhé. Ve středu byl sex, pak v pátek večer a od noci kontrakce. V sobotu jsem ještě byla doma ale ve 22 hodin už jsme jeli. Narodil se bohužel v neděli ráno císařem. ![]()
@j-p je krasnej
ja uz se take tesim az bude malej venku
je to unavne v tom vedru, hlavne neoblecu zadne riflove kratase, krom sportovnich a v tech se mi po kontrolach a na kafe s kamoskou nechce tak jsem rada, ze nerodim v nejakem extremnim hicu, to bych nedala.
Zitra rano valim s malou k doktorce vypada to ze ma mozna anginu, ma trochu cepy na mandlich a od patku ma zvysenou teplotu ![]()
@j-p Tak uvidime, mam ho v zaloze taky
Pak jeste masaz na vyvolani porodu.
@Peeetha A co saty? Ja teda porad chodim v leginach a tilku ci tricku, bydlime pod horama takze tady jeste takove teplo neni
V lete bych to nechtela ani za nic.
@Ell-Ell no prave saty zadne nemam
saty temer nenosim a kupovat uz si nic nechci nejak to vydzim, dnes jsem sla v 3/4 legina tak to slo tak snad zachvili porodim ![]()
Holky nejak necitim pohyby a to je mala vzdy k veceru az zhruba do pulnoci nejakcnejsi. Zkousela jsem si lehce trast s brichem, nebo ji trochu postouchnout a nic..jen mi tvrdne bricho. Jeste chvili pockame, ale jinak asi jedem.Mam celkem strach ![]()
@Ell-Ell zkus do ni poradně stouchnout. Nebo si trosku víc lehni bokem, to me malej hned začne kopat, ze se mu to nelíbí. Kdy si ji cítila naposled? @Peeetha já nemám ani kratasy… buď legíny roztrhly mezi nohama a dvakrát zasity
a nebo džíny či tepláky. Mám domácí kratasy normální, co mi začínají pod pupkem. Vypadam jak cigoska
@j-p sexujeme snad každý den a nic z toho ![]()
@Ell-Ell masaz na vyvolání porodu? Co si pod tím mám představit ![]()
@Ell-Ell take bych si zkusila lehnout na bok to me vzdy prcek zadne kopat, neboj urcite to bude dobre
@Hancue to by me take teda zajimalo ta masaz
a ty mas termin kdy?
@Peeetha 18.5. Když jsem se narodila já, tak jsem měla 2,90kg a můj chlap 4,1kg. Já mám 1,56cm a chlap 1,94 cm
doktor říkal ze bude něco mezi námi.
trosku větší chlapeček.
@Hancue Nahlodalo me az kdyz se me ptal chlap u zprav, jestli mala spi. Tak mi docvaklo, ze dnes je nejak moc klid. Stouchame, poklepavame, menim polohy ale akorat jedno liny protahnuti, tak nevim ![]()
Hele netusim, ale moje Dula to ma v nabidce.Asi se masiruji nejake body, ktere by teoreticky mohly spustit porod ![]()
@Hancue ja ani nevim kolik jsem mela kdyz jsem se narodila
ale dcera mela 2.9kg pry bude ted trochu vetsi ale ja mam 155cm a chlap 165cm takze nejak velci nejsme tak uvidime @Ell-Ell pokud ti to neda tak jet, lepsi se nechat zkontrolovat