Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
29.4.18 22:43

Sla jsem si 3× sejit a vyjit 2 patra schodu a ted konecne nejaka akce :dance: Jsem zadychana jak hovado.. Chlap ten laxni, ze jsem moc hystericka a ze proste jen spi :zed:
Jinak ja mam dvoje tehu leginy z H&M, je to strasnej hadr a mam je asi uz 150× zasity mezi nohama. Kdyby bylo jooo teplo, mam maxi saty az na zem a na prsou zabickovani, ale jsem v nich ted narvana jak spekacek :lol:
@Hancue Jinak to mam dost podobne, ja mela 3,10 a chlap 4kg. Ja mam 166 a on 192 :D Takze jsem dost zvedava.. Prijde mi, ze kdyz vidim ty maminy co jsou vahove jako ja u doktora tak mam oproti nim male bricho. Kdybych byla nejaka hubendira tak mam asi male kulate brisko :lol: Takze jestli bude mimco nejaky velky burtik, budu se dost divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 22:53

@Ell-Ell tak to je dobře. A kolik si přibrala??? Uvidíme jaké macky budeme mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 23:01

@Peeetha tak to máme podobně :lol: kolik si ty přibrala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 23:09

@Hancue 19 kg, do 6. mesice jsem nepribrala ani gram a pak to svistelo :D Ted uz 3 tydny diky bohu nic nenabiram. Kolik ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
29.4.18 23:44

@Ell-Ell já k dnešnímu dni 8kg. Moc ne… taky jsem měla základ jistej :mrgreen: já 4 kg zhubla a pak jsem to nabrala zpátky a 8 kg k tomu no :mrgreen: ale už poslední dva týdny nic… jen větší a větší břicho… doufám ze dnes budu spát, dobrou nic děvčata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.4.18 23:47

@Hancue Tak to ti moc zavidim!!! :D Ja doufam, ze toho hodne necham v porodnici.
Taky doufam, ale ted jsem byla za pul hodiny snad 4× curat a jeste mi sviti mesic do postele. Tak uvidime. Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
30.4.18 06:00

@Ell-Ell tak dneska to celkem šlo :mrgreen: jen 3× na wc :mrgreen: a snad od tři do půl 6 jsem vytuhla :mrgreen: ale zdál se mi strasnej sen. Až jsem se z nej probudila a byla spocena jak myš :lol: co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.4.18 06:29

@Hancue Tak ja klasicky kazdou hodinu :lol: Jsem silene utahana, uz je mi zas spatne od zaludku, takze spanek nehrozi. Co se ti zdalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 06:58

Dlouho jsem tu nebyla a pořád 2 v 1 :mrgreen: Osm dní do termínu, ve středu opět kontrola. Tak kolik nás tu je ještě celých? :D Malá se mi asi tlačí dolů, občas se prohnu jako luk, jak se mi tam někam posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.4.18 07:40

@Veronika.Berta Ja termin ve stredu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 07:45

@Ell-Ell a už se něco děje? :D u nás bez příznaků, až na to oooobr pupisko předemnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.4.18 08:01

@Veronika.Berta Obcas vecer poslicci, tlak na stydkou kost, ale jinak nic extra tak uvidime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.4.18 08:42

Ja mam nahore 15kg ale jelikoz jsem byla pred tehu docela hubena tak ted mam mi prijde mega bricho :mrgreen: u dcery jsem nabrala 13kg tak to neni tak hrozny :mrgreen: @Veronika.Berta ja mam termin az za 13 dni ale doufam ze alespon tento tyden vydrzim, dcera dostala atb tak by to bylo horsi na hlidani :roll:
Jinak jsem byla asi jednou na zachode v noci takze nic hrozneho ale zase jsem od 5ti vzhuru a uz jsem neusnula :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.4.18 08:44

@Ell-Ell a jak to dopadlo? citila jsi pak nakonec malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.4.18 09:07

@Peeetha Joo pak jsem mela o zabavu postarano asi az do 1 do rana.Ale lepsi nespat kvuli pohybum nez aby se nic nedelo ze :lol: Dnes uz je to tak jak ma byt. Vydesena jsem ale teda byla silene!!!

Co zeny, nejake plany dnes na Carodejnice??
Ja budu doma, chlap je v praci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky