Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sla jsem si 3× sejit a vyjit 2 patra schodu a ted konecne nejaka akce
Jsem zadychana jak hovado.. Chlap ten laxni, ze jsem moc hystericka a ze proste jen spi ![]()
Jinak ja mam dvoje tehu leginy z H&M, je to strasnej hadr a mam je asi uz 150× zasity mezi nohama. Kdyby bylo jooo teplo, mam maxi saty az na zem a na prsou zabickovani, ale jsem v nich ted narvana jak spekacek ![]()
@Hancue Jinak to mam dost podobne, ja mela 3,10 a chlap 4kg. Ja mam 166 a on 192
Takze jsem dost zvedava.. Prijde mi, ze kdyz vidim ty maminy co jsou vahove jako ja u doktora tak mam oproti nim male bricho. Kdybych byla nejaka hubendira tak mam asi male kulate brisko
Takze jestli bude mimco nejaky velky burtik, budu se dost divit ![]()
@Ell-Ell tak to je dobře. A kolik si přibrala??? Uvidíme jaké macky budeme mít ![]()
@Hancue 19 kg, do 6. mesice jsem nepribrala ani gram a pak to svistelo
Ted uz 3 tydny diky bohu nic nenabiram. Kolik ty?
@Ell-Ell já k dnešnímu dni 8kg. Moc ne… taky jsem měla základ jistej
já 4 kg zhubla a pak jsem to nabrala zpátky a 8 kg k tomu no
ale už poslední dva týdny nic… jen větší a větší břicho… doufám ze dnes budu spát, dobrou nic děvčata ![]()
@Hancue Tak to ti moc zavidim!!!
Ja doufam, ze toho hodne necham v porodnici.
Taky doufam, ale ted jsem byla za pul hodiny snad 4× curat a jeste mi sviti mesic do postele. Tak uvidime. Dobrou ![]()
@Ell-Ell tak dneska to celkem šlo
jen 3× na wc
a snad od tři do půl 6 jsem vytuhla
ale zdál se mi strasnej sen. Až jsem se z nej probudila a byla spocena jak myš
co ty? ![]()
@Hancue Tak ja klasicky kazdou hodinu
Jsem silene utahana, uz je mi zas spatne od zaludku, takze spanek nehrozi. Co se ti zdalo???
Dlouho jsem tu nebyla a pořád 2 v 1
Osm dní do termínu, ve středu opět kontrola. Tak kolik nás tu je ještě celých?
Malá se mi asi tlačí dolů, občas se prohnu jako luk, jak se mi tam někam posune.
@Ell-Ell a už se něco děje?
u nás bez příznaků, až na to oooobr pupisko předemnou
@Veronika.Berta Obcas vecer poslicci, tlak na stydkou kost, ale jinak nic extra tak uvidime ![]()
Ja mam nahore 15kg ale jelikoz jsem byla pred tehu docela hubena tak ted mam mi prijde mega bricho
u dcery jsem nabrala 13kg tak to neni tak hrozny
@Veronika.Berta ja mam termin az za 13 dni ale doufam ze alespon tento tyden vydrzim, dcera dostala atb tak by to bylo horsi na hlidani ![]()
Jinak jsem byla asi jednou na zachode v noci takze nic hrozneho ale zase jsem od 5ti vzhuru a uz jsem neusnula ![]()
@Peeetha Joo pak jsem mela o zabavu postarano asi az do 1 do rana.Ale lepsi nespat kvuli pohybum nez aby se nic nedelo ze
Dnes uz je to tak jak ma byt. Vydesena jsem ale teda byla silene!!!
Co zeny, nejake plany dnes na Carodejnice??
Ja budu doma, chlap je v praci ![]()