Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4123
3.5.18 11:50

Ahoj tak ja dnes take na kontrole, cipek nevim jak na tom je nakontroloval mi spodek, na monitorech jsem mela trochu kontrakce ale nic hrozneho ale za to bolestive, prcek ma odhad 3200g vite svuj odhad?
Jinak kontrola za tyden pokud do te doby neporodim, tak treba jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
3.5.18 11:56

@Peeetha já jsem 36+2 odhad 3170g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 12:35

@Hancue Tak to je parada!!! Ja se tez vratila, monitor zas vysokej takze musim na pretoceni za chvili. Porodni cesty pry plne pripraveny, trochu me doktorka postouchla a od ty doby me dost boli podbrisek :roll: Pokud bude monitor porad vysokej, tak uz tam zustanu. A pry by se muselo zacit pomalu vyvolavat, ale doufam, ze ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.5.18 12:51

@Ell-Ell radši aby sla sama ven ze :D zase by si to měla rychle za sebou :mrgreen: my jsme chtěli jet příští víkend pryc :lol: tak uvidime :mrgreen: a co to vlastně znamená, ze je monitor vysokej??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.5.18 12:54

@Peeetha hezky!!! Bohužel nevim :,( ale porod se mi prý blíží :mrgreen: @lenina28 tak to by mohlo byt 3,5kg aspon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 15:22

Tak holky ja uz tu zustala. Od te doby co me doktorka vysetrila, tak mam slusny poslicky a celkem dost casty :roll: Takze ted nezbyva nic jineho nez cekat..
@Hancue Vyssi hodnoty na monitoru znamenaji, ze je mimco az moc aktivni. Ja to mela kazde dopoledne vysoke a po te 12.h na pretoceni je to vzdy v norme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.5.18 15:45

@Ell-Ell tak je moc aktivní, co je na tom špatného? Jako ze si říkají, ze by si mohla za chvilku rodit? Promiň ze se ptám, ale na monitory asi nestacim vydrzet :) :D no tak to ti blahopřeji. At to jde co nejrychleji, bolet to bude, ne ze ne. Ale rychle to ti prejii :hug: ozvi se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 16:28

@Hancue No kdyby pry bylo takhle aktivni porad tak to muze znacit, ze se mu neco deje a chce ven. Ale jak uz jsem psala na tom pretoceni uz to vzdy bylo ok..holt dopoledne je mala vzdy akcni :D
Doufam, ze se to nejak dnes rozbehne, poslicky mam uz od tech pul 1 zatim porad nepravidelne.Ale je to pekne otravny. Radsi bych byla doma v klidu, dala si treba sprchu, pustila film a tak. Tady clovek nema klid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.5.18 16:44

@Ell-Ell to je pravda no… přišla by si na jiný myšlenky a trávila jinak čas, než ležet v posteli a nic moc se nedeje :mrgreen: chlapa s věcmi tam mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 17:07

@Hancue Prave.. vsechny veci tu mam, ale chlapa ne. Ten tu byt nemuze, nejsem na pokoji sama bohuzel :roll: Vecere-chleba, maslo a pastika. Fakt bomba no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
3.5.18 17:48

@Ell-Ell achjo tak drzim palce at to mas rychle za sebou kdyz uz si te tam nechali @Hancue me tak jednou mala byla hodne akcni a museli mi delat nejaky zatezovy test nakonec to dopadlo dobre ale kdyby ten test nedopadl tak bych sla na vyvolani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 18:18

Diky :oops: Jsme tu 4 a pry vsechny nejak tak nacate..doufam, ze nezacneme rodit vsechny v noci:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.18 18:43

@Ell-Ell Neudělali ti během vyšetření Hamiltona? někteří „lékaři“ to dělají bez zeptání :think: Držím palečky, aby to šlo hladce a rychle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 18:53

@Veronika.Berta Nene to bych nedovolila. I to vyvolani jsem odmitla, vzhledem k tomu, ze jsem ja i miminko v naprostem poradku a mam teprve den po terminu neni proc vyvolavat :roll: Ty doktori by chteli vsechno honem honem..
Takze zatim stale cekam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
3.5.18 21:01

@Ell-Ell presne souhlasim stebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...