Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
4.5.18 18:55

@Peeetha u nás je tak cely tyden :,( hrůza ty horka…nějak mě poboliva břicho… spis jako žaludek… :roll: a taky jako bych to měla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 19:34

@Hancue Tak tady je cely den prijemne, sviti slunicko a pofukuje.
Jo kez by, zas mi zacinaji kontrakce zhruba po 7 min tak uvidime co se vyvrbi :roll: Jinak nic noveho.
Me se o porodu zdalo snad jen jednou a to, ze jsem rodila v posteli a uz jsem citila prsty hlavicku. Mela jsem z toho cely den trauma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 21:27

@Ell-Ell Haha tak to musí byt hrozny po probuzeni :mrgreen: takovej sen… ty Jo, tak bude porod?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 22:21

@Hancue Bylo,mela jsem panickou hruzu aby se to nestalo :lol: Jooo..rada bych uz!! Zatim stale stejne, jen ty bolesti jsou intenzivnejsi.Tak jsem si dala sprchu a mam odpocivat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 22:28

@Ell-Ell to musí byt strašně vyčerpávající :( plodová voda ti ještě neodtekla? Vyloženě mas jen kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 22:45

@Hancue Je a silene! Kord kdyz jsem fakt unavena a porad to boli a nikam se to neposouva :( Jojo..jen kontrakce prave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 22:51

@Ell-Ell a nerikali co dal? Třeba prasknout plodovku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
4.5.18 22:52

@Ell-Ell :hug: drž se, já tak rodila od pátku noci a v neděli ráno císař :( :,(.Nikam se to neposunulo. Malý nechtěl sestoupit. A já už byla unavená, takže bych ten porod stejně nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
4.5.18 22:54

@Hancue mne ji praskli a nic z toho nebylo :( :,( větší kontrakce a stejně sem neporodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 23:00

@j-p to se ani nedivím. Totální vyčerpání. Jak by to pak měla baba zvládnout. :roll: @Ell-Ell já ti přeju, at už se ti to poradně rozjede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 23:10

@Hancue Neporadili mi nic, mam jen odpocivat a nabirat silu na porod. Pravidelne kontroluji mimco a to je vse. Prasknout plodovku nechci, stejne jako to vyvolani co mi chteli delat dnes. Za to mi to nestoji a presne jak pise @j-p Tak to vubec pomoci nemusi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
4.5.18 23:17

@Hancue jo už sem byla ko, takže bych stejně neměla sílu :,(.Bohužel mi nebylo prano ani jednou porodit přirozeně, takže závidím všem, co to dokázali. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
4.5.18 23:18

@Ell-Ell :hug: tak se drž a snad to zvládnete a nedopadnes jako já. :( Držím pěsti :) a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.18 00:49

@Ell-Ell jasné. Myslím na tebe kocko. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.5.18 02:17

Tak za mnou jela Dula a delala mi masaz na vyvolani porodu. Je hodinu po masazi, mala se tam docela mlela, ja si kychla a voda praskla. Takze se presouvam na predporodni pokoj :dance: Ale musim priznat, ze mam trochu paniku, ze uz to vazne prislo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí