Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hancue @Peeetha Diky za podporu holky.
Tak kontrakce mam pravidelne po 5 min uz od 19h. Jinak se stale nic nedeje. Jen je tu fofr,2 najednou rodily, treti cisar a dalsi prijela na prijem. Dnes je nejaka plodna noc ![]()
@Ell-Ell po 5 minutách??? To už bude za chvíli ne??? A kde je teď chlap? Bude pak na sále ne?
@Hancue Sice po 5 min, ale voda nepraskla a neotviram se. Takze zatim nic..chlap je doma. Az to bude na porod, tak mu zavolam.Ja jsem unavena jak prase..ale spat se fakt neda ![]()
Jsem 38tt dnes mi po vysetreni rekl doktor, ze splnuji 8 bodu z 10 ti - v tom jejich indexu prichystanosti na porod
po vaginalnim vysetreni trochu spinim a otevrena jsem na dva prsty… No tak uvidime kdy se zacne neco dit. Uz aby byl malicky venku
zatim jsem mela dva vecery dost vyrazne poslicky… Pri ulehnuti prestaly ![]()
@Ell-Ell tak co po ránu??? Už je malá na světě??
@Lenka 81 no vidíš, taky už to budeš mít brzy. Já dnes 39tt
@Hancue Jo kez by
8h kontrakce po 5 min..myslela jsem, ze me klepne. Pak to polevilo a chvili jsem spala. Ted vysetreni a pry uz je to lepsi nez vcera a pomalinku se to rozbiha, hlenova zatka stale odchazi.
No je to beh na dlouhou trat ![]()
Co vy jak vam je???
@Ell-Ell a tak citis se zatím dobře ne? Není to tak strašný? Teprve to asi přijde
u mě dobře, nic necítím… žádný bolesti nemam
cítím se bajecne
@Hancue No jak se to vezme, sice to ted neprichazi po 5 min, ma to delsi interval ale za to ta bolest sili a to je neco ![]()
Tak to je super, ze se citis bajecne ![]()
@Hancue ja se citim dobre akorat me uz vecer trochu trapi poslicci, jinak jsem dnes cely den na nohou odvest chlapa, pak s dcerou na ocni, jit se podivat po darku, umyt auto doma uklidit, jit ze psem tak se tesim na vecer, treba zitra porodim
uz by to chtelo, ne citim se fajn kolikrat mi i prijde ze jsem nekde ve snu a ne ze tu zachvili budu mit miminko
@Peeetha Dekuju
Snad to budete mi holky za sebou rychleji, tohle je fakt nekonecny. Doufam, ze v noci porodim.
@Ell-Ell no teď mě nějak začlo bolet bricho
dnes je tu fakt pařák…už se to blíží ke konci?? @Peeetha mne se každou noc zda jak rodim nebo jak chovam maleho
![]()
@Hancue fakt? tak to me se normalne jeste o porodu nezdalo
u nas vcera byla parak jako blazen dnes bylo prijemne