Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
3.5.18 22:31

@Ell-Ell Jojo taky bych pockala… ono se to samo rozjede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 22:34

@Hancue @Peeetha Diky za podporu holky.
Tak kontrakce mam pravidelne po 5 min uz od 19h. Jinak se stale nic nedeje. Jen je tu fofr,2 najednou rodily, treti cisar a dalsi prijela na prijem. Dnes je nejaka plodna noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.5.18 23:08

@Ell-Ell po 5 minutách??? To už bude za chvíli ne??? A kde je teď chlap? Bude pak na sále ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.5.18 23:11

@Peeetha a jak se citis ty?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.5.18 23:52

@Hancue Sice po 5 min, ale voda nepraskla a neotviram se. Takze zatim nic..chlap je doma. Az to bude na porod, tak mu zavolam.Ja jsem unavena jak prase..ale spat se fakt neda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
4.5.18 00:10

Ahoj holky

Jsem 38tt dnes mi po vysetreni rekl doktor, ze splnuji 8 bodu z 10 ti - v tom jejich indexu prichystanosti na porod :-D po vaginalnim vysetreni trochu spinim a otevrena jsem na dva prsty… No tak uvidime kdy se zacne neco dit. Uz aby byl malicky venku :-D zatim jsem mela dva vecery dost vyrazne poslicky… Pri ulehnuti prestaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 08:18

@Ell-Ell tak co po ránu??? Už je malá na světě?? :mrgreen: @Lenka 81 no vidíš, taky už to budeš mít brzy. Já dnes 39tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 09:00

@Hancue Jo kez by :lol: 8h kontrakce po 5 min..myslela jsem, ze me klepne. Pak to polevilo a chvili jsem spala. Ted vysetreni a pry uz je to lepsi nez vcera a pomalinku se to rozbiha, hlenova zatka stale odchazi.
No je to beh na dlouhou trat :roll:
Co vy jak vam je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 10:01

@Ell-Ell a tak citis se zatím dobře ne? Není to tak strašný? Teprve to asi přijde :mrgreen: u mě dobře, nic necítím… žádný bolesti nemam :P cítím se bajecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 12:11

@Hancue No jak se to vezme, sice to ted neprichazi po 5 min, ma to delsi interval ale za to ta bolest sili a to je neco :lol:
Tak to je super, ze se citis bajecne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
4.5.18 14:53

@Hancue ja se citim dobre akorat me uz vecer trochu trapi poslicci, jinak jsem dnes cely den na nohou odvest chlapa, pak s dcerou na ocni, jit se podivat po darku, umyt auto doma uklidit, jit ze psem tak se tesim na vecer, treba zitra porodim :mrgreen: uz by to chtelo, ne citim se fajn kolikrat mi i prijde ze jsem nekde ve snu a ne ze tu zachvili budu mit miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
4.5.18 14:53

@Ell-Ell myslim na tebe, snad uz to budes mit brzy za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.18 16:48

@Peeetha Dekuju :hug: Snad to budete mi holky za sebou rychleji, tohle je fakt nekonecny. Doufam, ze v noci porodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
4.5.18 18:06

@Ell-Ell no teď mě nějak začlo bolet bricho :lol: dnes je tu fakt pařák…už se to blíží ke konci?? @Peeetha mne se každou noc zda jak rodim nebo jak chovam maleho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
4.5.18 18:38

@Hancue fakt? tak to me se normalne jeste o porodu nezdalo :mrgreen: u nas vcera byla parak jako blazen dnes bylo prijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí