Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zde jsem nová. Termín porodu mám taktéž 18.5. @Ewina2 … čekáme první, chlapecka Eliáše. Já jsem Hanka 21.4. Mám 24 let( někdo máte termín
) a můj chlap Robin letos 30 let. A jsme z Brna. Dnes jsem 31+5 v pátek jdu na UTZ. ![]()
@xacxa …přesně
Právě, ze mě asi chybět fakt nebude, protože se taky už tak těším, až si lehnu nějak normálně a začnu taky normálně chodit…Nevím, kdo vymyslel 9 měsíců
![]()
@Giselleine píše:
@xacxa …přesněPrávě, ze mě asi chybět fakt nebude, protože se taky už tak těším, až si lehnu nějak normálně a začnu taky normálně chodit…Nevím, kdo vymyslel 9 měsíců
![]()
![]()
9??? mně to už připadá jako rok
včera večer dost krutí poslíčci, že se manžel ptal jestli mi nepraskla voda… ![]()
Ahoj holky, jsem 34.tt a chci pomalu balit tasku do porodnice. Seznam mam, ale s cim si nevim rady jsou vlozky do podprdy, porodnicke vlozky a jednorazove kalhotky ![]()
@Ell-Ell píše:
Ahoj holky, jsem 34.tt a chci pomalu balit tasku do porodnice. Seznam mam, ale s cim si nevim rady jsou vlozky do podprdy, porodnicke vlozky a jednorazove kalhotky
vše jsem koupila v lékárně
Taky planuju objednat na pilulce, spis mi jde o nejake tipy.. ale on si clovek asi moc nepomuze dokud nezkusi ![]()
@xacxa a muzu se zeptat, v kolikatem si tydnu? Ja jsem 37 a zatim jsem jeste zadny bolesti nemela ![]()
Jinak se chci jeste zeptat…kdyz balite do porodnice, kolik toho berete s sebou pro mimčo za oblečky? ![]()
@Giselleine Ja mam poslicky uz od 28.tt, nekdo je ma nekdo ne
Jinak oblecky beru jen na cestu domu, jinak asi po dobu v nemocnici vyuziju ty jejich. Ale mam pripraveny jeden komplet vel. 50 a 56 ![]()
@Giselleine píše:
@xacxa a muzu se zeptat, v kolikatem si tydnu? Ja jsem 37 a zatim jsem jeste zadny bolesti nemela
Jinak se chci jeste zeptat…kdyz balite do porodnice, kolik toho berete s sebou pro mimčo za oblečky?
jsem 34+2, ale mimčo je o 2 týdny větší
@Ell-Ell já čekám třetí a vždycky jsem kupovala tyto vložky https://www.pilulka.cz/…mu-midi-56ks ty jsou velké… A pak mensi https://www.pilulka.cz/…ke-samu-20ks
A kalhotky molipants…
@devi Tak tyto vlozky jsou take momentalne mymi favority, jeste ty batist flower ci jak se jmenuji. Na ty kalhotky mrknu
Diky
@Ell-Ell Mně v lékárně doporučili Batist Flower, že jsou prý delší.. tak nevím, pak případně dokoupím další, jinou značku
@2berusky Jojo to jsem právě taky četla, nakonec jsem je objednala. Tak uvidim ![]()