Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lentilka297 moc děkuji za odpověď. A máš nějaké pupínky? Nebo se čistě, jen drbes?
@eMa321 já piju každý den Caro s mlékem, jsem už zvyklá, přestala jsem kojit teď v prosinci
dcera(28m) se mne pořád ptá, jestli ještě bude mlíčko ![]()
Bio Gaiu jsem malé taky dávala a místo vigantolu (vit D) mám jiné kapky, které jsou líp stravitelné, po vigantolu měla malá příšerné koliky ![]()
@Vladimirovna píše:
@Nekubo1 ahoj vítejmimochodem je tu někdo kdo má termín na konci května jako já? Jsem 28tt teď
jáááááá
já mám 24.5.2018
@janulik28 píše:
Vladimirovna 24.5.Příspěvek upraven 01.03.18 v 16:21
já mám stejně jako Ty ![]()
Tak mi odepsali admini, skupinku nam uzavrou jako soukromou. A dekuji
Monalisasmile ze ses nabidla jak spravce. Uz sem te tam nahlasila ![]()
@hajánek76 píše:
@eMa321 já piju každý den Caro s mlékem, jsem už zvyklá, přestala jsem kojit teď v prosincidcera(28m) se mne pořád ptá, jestli ještě bude mlíčko
Bio Gaiu jsem malé taky dávala a místo vigantolu (vit D) mám jiné kapky, které jsou líp stravitelné, po vigantolu měla malá příšerné koliky
Můžu se zeptat jaký kapky místo vigantolu, tohle taky hodně všude řeší ![]()
Meltu mám taky moc ráda
@Nikyna77 Jojo občas nějaký pupínek na bříšku, ve výstřihu nebo na nohou se udělá, ale nic hrozného ![]()
@eMa321 Kapky BioGaia jsem zrovna včera objednala
Doporučila mi je známá, která je doktorka. Od prvního týdne používala Espumizan cca 5 kapek ke každému kojení a od prvního ukončeného měsíce kapky BioGaia
@lentilka297 Taky jsem o nich uvažovala. Asi je objednám. Přijde mi, že to dává smysl.
@eMa321 na podporu laktace se mi osvědčilo: kojit první týdny po hodině az dvou, tří hodinovy rozestup ojediněle. A hodně pít. A střídat prsa.
A mit dítě co nejčastěji na holem tele jen v plence. A to Caro taky pomáhalo. ![]()
Ahoj, tak skvělá zpráva s tím uzavřením a správcovství také schvaluji ![]()
Co se týče Vigantolu, syn žádné problémy neměl a dokonce ho nedávno dostal znovu, protože ho pořád trápily růstové problémy nohou a zabíraly.
Kojení můžu jen odsouhlasit, nedejte na žádné rady a časové rozestupy a kojte, kdykoliv si miminko řekne, mléko se opravdu utvoří díky té četnosti, já s tím měla problémy pokaždé. Poprvé, to je už hodně dávno, jsem to na doporučení všech vzdala po měsíci, podruhé jsem se nedala a kojila prostě kdykoliv a nakonec vydržela přes 3 roky, užívala jsem si to spojení, o které jsem byla poprvé díky své mladosti, okradena. Já piju Caro s mlékem, pak se doporučují hodně banány, tak jsem se ze začátku fakt cpala. ![]()
To já někdy dokojovala i za půl hodinky, malej mi vždycky pak hned usnul. A myslím si, že je důležité nechat pořádně vymlasknout vše, co je v jednom prsu, aby se trochu snažili, na začátku je méně vydatné přední mléko a to zadní jde trochu hůř, tak aby jste se nedali ![]()