Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
2.3.18 13:16

@lentilka297 moc děkuji za odpověď. A máš nějaké pupínky? Nebo se čistě, jen drbes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
2.3.18 13:18

@eMa321 já piju každý den Caro s mlékem, jsem už zvyklá, přestala jsem kojit teď v prosinci :mrgreen: dcera(28m) se mne pořád ptá, jestli ještě bude mlíčko :lol:
Bio Gaiu jsem malé taky dávala a místo vigantolu (vit D) mám jiné kapky, které jsou líp stravitelné, po vigantolu měla malá příšerné koliky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
2.3.18 13:27
@Vladimirovna píše:
@Nekubo1 ahoj vítej :mavam: mimochodem je tu někdo kdo má termín na konci května jako já? Jsem 28tt teď :)

jáááááá :mrgreen: já mám 24.5.2018

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
2.3.18 13:29
@janulik28 píše:
Vladimirovna 24.5.Příspěvek upraven 01.03.18 v 16:21

já mám stejně jako Ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
2.3.18 13:30

Tak mi odepsali admini, skupinku nam uzavrou jako soukromou. A dekuji
Monalisasmile ze ses nabidla jak spravce. Uz sem te tam nahlasila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
2.3.18 13:34

@Poiu Super! Dobrá práce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
2.3.18 13:36
@hajánek76 píše:
@eMa321 já piju každý den Caro s mlékem, jsem už zvyklá, přestala jsem kojit teď v prosinci :mrgreen: dcera(28m) se mne pořád ptá, jestli ještě bude mlíčko :lol:
Bio Gaiu jsem malé taky dávala a místo vigantolu (vit D) mám jiné kapky, které jsou líp stravitelné, po vigantolu měla malá příšerné koliky :?

Můžu se zeptat jaký kapky místo vigantolu, tohle taky hodně všude řeší :roll:
Meltu mám taky moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
2.3.18 13:43

@Poiu tak super :-). To je dobře, že nám ji uzavřou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.3.18 13:49

@Nikyna77 Jojo občas nějaký pupínek na bříšku, ve výstřihu nebo na nohou se udělá, ale nic hrozného :)
@eMa321 Kapky BioGaia jsem zrovna včera objednala :) Doporučila mi je známá, která je doktorka. Od prvního týdne používala Espumizan cca 5 kapek ke každému kojení a od prvního ukončeného měsíce kapky BioGaia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.3.18 13:52
@svlucka píše:
já mám stejně jako Ty ;)
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
2.3.18 13:58

@lentilka297 Taky jsem o nich uvažovala. Asi je objednám. Přijde mi, že to dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
2.3.18 14:04

@lenina28 od Terezia vitamin D3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.3.18 15:03

@eMa321 na podporu laktace se mi osvědčilo: kojit první týdny po hodině az dvou, tří hodinovy rozestup ojediněle. A hodně pít. A střídat prsa. :D A mit dítě co nejčastěji na holem tele jen v plence. A to Caro taky pomáhalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
2.3.18 15:04

Ahoj, tak skvělá zpráva s tím uzavřením a správcovství také schvaluji :palec:
Co se týče Vigantolu, syn žádné problémy neměl a dokonce ho nedávno dostal znovu, protože ho pořád trápily růstové problémy nohou a zabíraly.
Kojení můžu jen odsouhlasit, nedejte na žádné rady a časové rozestupy a kojte, kdykoliv si miminko řekne, mléko se opravdu utvoří díky té četnosti, já s tím měla problémy pokaždé. Poprvé, to je už hodně dávno, jsem to na doporučení všech vzdala po měsíci, podruhé jsem se nedala a kojila prostě kdykoliv a nakonec vydržela přes 3 roky, užívala jsem si to spojení, o které jsem byla poprvé díky své mladosti, okradena. Já piju Caro s mlékem, pak se doporučují hodně banány, tak jsem se ze začátku fakt cpala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
2.3.18 15:08

To já někdy dokojovala i za půl hodinky, malej mi vždycky pak hned usnul. A myslím si, že je důležité nechat pořádně vymlasknout vše, co je v jednom prsu, aby se trochu snažili, na začátku je méně vydatné přední mléko a to zadní jde trochu hůř, tak aby jste se nedali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí