Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1151
1.3.18 20:11

@Vladimirovna ja mela termin 18.12 a maly se narodil 31.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
1.3.18 20:16
@micmonek píše:
@Staworowski male nameril doktor 32+3 1420 a strasil, ze je mala. Poslal me na prutoky, tam malou znovu premerili a v 32+5 mela 1592 a rikali, ze je to v norme. Za 14 dni kontrola. Pry ma pravo si takhle pomalu rust. Nejdriv jsem stresovala jako ty, ale ted uz jsem to hodila za hlavu a myslim jen pozitivne. I tak budu chodit na predporodni kurz, i kdyz mi hrozi cisar, i prvni skoncilo cs. Myslim si, ze tu vahu muze v pohode dohnat anebo proste bude drobek, neni to nic nenormalniho.

Já taky doufám že v porodnici ho přeměří a bude to v normě, doktorce to šlo změřit špatně, tak možná se sekla. Nevadí mi, že bude menší, to vůbec, jen aby bylo vše ok. Průtoky mi měřila a mělo by to být v pořádku… Říkala, že nevidí žádný důvod proč tak málo přibral od minulé kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
1.3.18 21:36

@micmonek moje první měla ve 32.tydnu 1500g, narodila se s váhou 3,3kg a teď u druhého ve 32+0 to bylo 1580g a doktorka říkala, že je to naprosto v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
1.3.18 21:40

@Monalisasmile nebyla si dnes na prohlidku na fifejdach? Já tam chtěla jet taky, ale bohužel jsem to nestihla, tak půjdu příští týden. Jak se ti to tam zdálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
1.3.18 21:41

Ty jo jak tak čtu tak mezi sebou máme všechny docela velký rozdíly s termínem porodu co? :mrgreen: :mrgreen: hodně z vás má termín až na konci května, nekdo na začátku, kdo má termín jako ja?? :mrgreen: mám dva první 27.3. a druhý 5.4. ale prvního jsem prenasela, beztak budu znovu ale nechci :mrgreen: :mrgreen: je to jen srandovní jak to tady spolu vše prožívame ale ve finále když jedna bude mít už prakticky po šestinedělí tak druhá se bude teprve chystat k porodu :palec: :lol: :lol:
No jinak, já dnes v drogerii dokoupila posledních pár drobností do tašky do porodnice a tím veškeré přípravy uzavírám, vše je vypráno, nažehleno, zabaleno, nachystáno a už jen porodit :mrgreen: představa že za 4 týdny tu může být mimco je fakt mazec :mrgreen: jo jinak, dnes jsem nakupovala v DM a dávají tam krásný plánovací rodinný diář pro nastávající maminky zdarma :palec: je hezoucky :srdce: a původní cena je na něm 200,– tak jen kdybyste některá měla cestu kolem :palec: ale nevím, zda je to ovlivněno utracenou částkou nebo ne, já tam nechala 1100,– a dostala jsem ho automaticky + 10% slevu na nakup. :potlesk:
Holky, jak jsem dnes vše dokoupila tak jsem si řekla, že se přeci jen mrknu na nějaké ty kojící noční košile atd, původně jsem nechtěla ale asi jak nemám už co kupovat a dělat tak jsem se na to zaměřila a musím říct, že jsem od toho zase hned ustoupila, co mi totiž ale neskutečně vadí je, že se prodávají jako těhotenské / kojící!! Proč? Logicky když chci kojit tak už asi nejsem těhotná a nepotřebuji tam žádný,, rašení,, na velké břicho. Jednu jsem si vyzkoušela v HM a to byla hrůza, představa, že tam to obří břicho pak nebude a zbyde mi tam volná,,kapsa,, to se mi vůbec nelíbi. Doma jsem se pak na netu koukala a zjistila, že to je tak skoro všude ( našla jsem pár výjimek ale zbytečně drahých ) jako já chápu, že někomu zůstane po porodu menší bříško atd ale takto velké? Já když jsem jela z porodnice museli jsme cestou koupit o dvě čísla menší rifle a v následujících dvou týdnech šlo kojením vse pryč, nechápu pak na co mi taková kosila je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
1.3.18 21:48

@Novaska taky mám termín 5.4. :D tak uvidíme, cítím že by to mohlo být dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
1.3.18 22:01

@Svetluska30 supeeer no to ti ty pocity závidím já je prave vůbec nemám a dělám si srandu že budu rodit až v květnu bez tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
1.3.18 22:14

@Svetluska30 Ano na Fifejdách jsem byla. Mám za sebou Porubu a Vítkovice. Byla jsem nakloněná Porubě, jelikož jsem měla mít plánovaného císaře a tam by mi jej udělal známý doktor :-). No ale po dnešku jsem trochu zvyklaná. Dceru jsem před 8 lety rodila na Fifejdách a spokojená jsem byla, nyní se to ještě hodně změnilo k lepšímu, mají to všechno nové a moderní, přiklánějí se k přirozeným porodům a přístup autem je tam také mnohem lepší než do Poruby. A v podstatě mají 3. místo mezi porodnicemi v ČR. Škoda, že jsi nebyla, potkali bychom se tam :-D.

@Novaska já mám termín 14/4, takže kousek po tobě :lol:. No holt je to skupinka termín porodu Duben/Květen :-), to jsou 2 měsíce. A jak tak koukám tak se tady najde spoustu březnových dat :nevim:. V podstatě i ty uvádíš první 27/3 :-).
Aspoň nám ty první rodičky sdělí své dojmy a zkušenosti :mrgreen:. Já už se děsně těším až bude venku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.3.18 22:19

@Staworowski Přesně jak říkají holky, nenech se tím rozhodit. Pokud jsou průtoky ok a v porodnici to zkontrolují, bude to dobré ;) Chápu, že se to lehko řekne a hůř dělá, ale jinak to ani nejde. Věřím, že to bude dobré :hug:
Jinak my máme termín 1.4. :mrgreen: dost se mi ten termín líbí, tak snad bude i prckovi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
1.3.18 23:31

Ahoj, tak já mám termín 7.4., na poslední velké kontrole mi ho zkrátili o den, teď ale u gynekoložky říkala, že vypadá spíš menší, tak uvidím, až pak začnu chodit do porodnice, jak to změní. Datum mi vyhovuje, protože byl měl být manžel v pohodě doma a pak také, tak snad se slečna nebude moc fintit a natahovat to, dvakrát jsem rodila o několik dní déle - holka i kluk. Díky hořčíku se teď cítím i docela fajn, jen jsem zase trochu přistydlá, chytila jsem to od syna, dá se to zvládnout.
Poiu, bude moc fajn, když zkusíš Ann napsat a nějak domluvit to zamčení skupiny, abychom si pak mohli beze strachu psát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
1.3.18 23:48

@Svetluska30 @Novaska
Holky já mám taky 5.4. ale první dle ms, utz je 11.4. Uvidíme jak to dopadne, mě zase hrozí, že to bude dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
1.3.18 23:50

@Monalisasmile
Píšeš že fifejdy jsou 3nej, které jsou ty první dvě?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.3.18 23:51

Ja mam druhý termín 4.4 ale pochybuji že do Dubna vydržíme :nevim:.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
1.3.18 23:55
@Atka83 píše:
@Staworowski Přesně jak říkají holky, nenech se tím rozhodit. Pokud jsou průtoky ok a v porodnici to zkontrolují, bude to dobré ;) Chápu, že se to lehko řekne a hůř dělá, ale jinak to ani nejde. Věřím, že to bude dobré :hug:
Jinak my máme termín 1.4. :mrgreen: dost se mi ten termín líbí, tak snad bude i prckovi. :srdce:

Jj snažím se. Celé tehu jsem nic moc neřešila, nejsem stresař a spoustu věcí, které jiné tehulky vyděsí, já neřeším. Celou dobu jsem přesvědčena že je vše ok. Když jsem šla od Dr taky jsem si říkala, že to nebudu řešit, ale trochu strach tam je no… V noci jsem měla pocit, že ze mě teče jakoby voda, ale moc. Úplně jsem vylítla, že rodím, že mi praskla voda a nic, nikde ani kapka. Asi sen, ale mega živý… Psychika pracuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
2.3.18 00:00

@Staworowski :nevim: :nevim: :nevim: měli tam certifikát 3. Nejlepší porodnice v celé České republice. Kolik je asi porodnic v ČR? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí