Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
28.2.18 15:07

@Veronika.Berta děkuji :kytka: Už jsem googlila :-). Takže jsem se to dočetla. Prý nejsou lékařský prokázané účinky, ale spousta rodiček pak vykládala o snažším porodu. Jelikož chutná prý hořce tak si ho nechám ujít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.18 16:00

@Monalisasmile Když je možnost čerstvých malinových listů, tak na ně ráda chodím do zahrady na čaj. Je pravda, že bylina sušením mění chuť. Miluju kombinaci Echinacea Kontryhel Řebříček, ale pouze v čerstvém stavu zalít horkou vodou. Sušina je už pěkně hnusná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.18 17:07

Holky tak dva tydny jsem tu nebyla a trvalo mi tri dny vas docist :lol: :D
Dneska jsem 31+3 a zitra nas ceka posledni screening konecne :dance:
Tasku do porodnice teda zatim vubec sbalenou nemam ale nakoupeno uz vetsinu veci mam… teda snad :roll: :D
Trapi me teda ted hlavne krece v lytkach vecer, nemuzu kvuli tomu spat… a vsimla jsem si, ze se mi zacinaji delat krecaky na nohou… docela jsem s tim pocitala, maji je oba rodice ale, ze se mi zacnou delat v jednadvaceti letech jsem fakt neverila :zed:
Jinak jsem se chtela zeptat. Je tu nekdo z Karlovarskeho kraje? Kde planujete rodit a proc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.18 17:47

@Gabrielled Pokud se dělají a bolí křečáky, tak já na to mám doporučený diovarix pro těhotné. Jím jablíčka a pohanku. Nohy večer sprchuju střídavě studenou a teplou vodou, docela se uklidnily :palec: Bereš magnézium? Mě se křečáky udělaly předloni při prvním těhu. Taky tašku nemám připravenou. Ale dneska jsem nechala na Pilulce 2400,– za nákup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.2.18 17:54

Holky jake kupujete ty tehu vlozky ty batist a nebo Samu midi a kolik baliku? myslite ze budou stacit dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.18 17:56

@Veronika.Berta a to prodavaji v lekarne bez predpisu? Dekuji za tip, vyzkousim cokoliv :lol: je fakt, ze tu pohanku mi tata radil :)
Magnezko beru 3×1 uz asi od 20.tydne co jsem lezela v nemocnici s tvrdnutim ale, ze by pomahalo se mi nezda teda :nevim: to tehotenstvi vazne neni zadna sranda :roll: taky mi minuly tyden prave dorazila objednavka za 2500 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
28.2.18 18:12

@Peeetha Koupila jsem si ty Batist a zatím 2 balíky. Pak už budu kdyžtak používat klasické vložky :) U prvního jsem to tak měla, že mi stačily 2 balíky porodnických vložek a pak jsem koupila klasické vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
28.2.18 19:24

@Gabrielled ahoj ja jsem z karlovarskeho kraje. V takovy pidi vesnicce 10km od chebu. Rodit budu urcite v sokolove pokud mi ho zase nezavrou jako to bylo vanoce 2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
28.2.18 19:27

@Peeetha ja budu kupovat ty samu. Mela jsem je po prvnim porodu a vyhovovaly. Jakoupim pro zacatek jeden balik tich 56ks a kdyz bude potreba tak potom vyslu manzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.18 20:03

@leniiisek5 ja jsem prave ze Sokolova ale porad se rozmyslim jestli Vary nebo Sokolov :nevim: slysela jsem na personal v Sokolove hodne kritiky. Ale zase je fakt, ze to je vse par let zpet tak nevim :think: a ve Varech jsem lezela okolo 20.tydne a personal mi tam prisel super :palec: ale jako prvorodicka poradne stejne nevim podle ceho se rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
28.2.18 20:08
@lajnis píše:
Ahoj.Je to neskutečný, ze už je to měsíc co je na světě. Neskutečně to leti. Stále krásně přibírá 1090g. Vše pro zatim zvladla.Jen ji museli na cpap, protoze potrebuji ulevit srdíčku. Potvrdila se srdeční vada, kterou zjistili kdyz byla ještě v u mě. Naštěstí je to vada s, kterou se da žít, ale az bude starší tak ji čeká operace.Ted to prozatim neni potreba.
Jinak je to po psych.moc náročné. Jsou dny kdy jsem v pořádku a pak přijde den a ja jen brecim a brecim. A kdyz přijde starší dcera s tim že ji Viky chybi tak to me dostane úplně, ale je to rozumna holka a můžu ji to v klidu vysvětlit. Dokonce snáší i fotky, které mame. Jezdi s nami do nemocnice s mlékem.
Tak nakonec budou me mléko dostávat i jiné miminka.Mam toho dost.Je pravda, že odsávání da zabrat kord kdyz dodrzujete tri hodinový interval.Na podporu mleka se mi osvědčila melta, hodne pit a homeopatie.

Kocicka :srdce: at se ji dari stejne tak dobre jako do ted a vy to vsichni zvladate stale aspon tak jako ted :palec: musi to byt narocne. Drzte se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
28.2.18 20:32

@Gabrielled ja rodila 2016 a hrozny co se tyce predporodni faze (ale to je na dlouho) co se tyce po porodu tak to slo. Jinak do sokolova jsem jezdila na ozvy. Chtela jsem tam rodit ale nakonec jsem musela do chebu protoze sokolov zavirali pred konxem roku. Jedno vim jiste do chebu urcite rodit nepujdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
28.2.18 20:35

@Gabrielled ahoj, magnesium jsme tu nedavno řešily. Záleží který druh beres, protože např to Magnesium Lactaci ma v jedné tablete jen 50mg hořčíku, takže tam musíš brát aspon 6 tablet denně. Pokud máš časté krece, tak to chce klidně 300 až 700mg denně. Ty větší dávky raději konzultovat. Já beru 500mg denně a křeče zmizely. Stačí, že jeden den vynecham a hned si to v noci vyzeru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
28.2.18 20:41

@Gabrielled já měla u první 26let a už se mi udělalo několik metliček. Nechala jsem si je odstranit, ale časem se mi udělalo pár nových. Toto těhu však už mám komplet modré nohy :cert: :,(, a to jím hořčík od začátku, nosím punčochy a sprchuju na střídačku teplou a studenou. Tentokrát to odstraňování bude asi hodně drahé :lol:.

Jinak holky těch vložek mám taky jen jeden balík. Minule jsem jeden ani nevyužila, používala jsem pak klasické. Ale uvidím jak to bude nyní, třeba taky vyšlu manžela :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.18 20:47

@Gabrielled Jojo, je to bez předpisu. Musíš si říct o Diovarix micro. Ten je pro těhulky. Pohanku jsem zařadila do snídaně. V lidlu prodávají pohankové lupínky, tak je sypu k ranní dávce musli :) Občas ulovím v Lidlu taky soba nudle, ta myjí taky pohanku v sobě. Pohanka sama o sobě je pro mě dost nepoživatelná :D :D :D Odpočívej s nohama nahoře a popros chlapa, aby ti masíroval nohy od kotníků směrem do slabin, aby pomohl odchodu naměstnané krve. Říká se, že máš spát na levém boku, ale mě se na levém boku dělá hrozně blivmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí