Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.2.18 08:27

@xacxa Budu držet palce i na nohou, aby byl klid. Uvidíš, když tak půjde chlap znova na misi :) Ale je prima, že se tě zastane a stojí si za tím :srdce:
@lajnis Malá je krásná! Jak tu holky píšou, žádná z nás si tvůj strach o ni nedovede představit. Ale je to veliká bojovnice a ty jsi skvělá, že dáš mlíčko i těm, které nemohou. :hug: Pláč je určitě v pořádku. Radši si pobreč, než abys to v sobě držela. Pak se to hromadí a to není dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
28.2.18 08:39

@Veronika.Berta No tak on mě opravdu miluje, a já byla v pondělí fakt na pokraji zhroucení psychicky, měla jsem i třes, a on důrazně řekl, že kvůli mamčiným kecům mě nenechá skončit na psychiatrii, obzvláště ne teď v 8. měsíci těhotenství. Vím, že kdyby bylo nejhůř, tak sbalíme kufry a jdeme pryč i kdbyby do podnájmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
28.2.18 08:42

@Danlea já mam růžovou ale nejsem si 100% jistá jestli od mamavitu, nicméně to je asi jedno ne? Já nikdy tyhle zapisy od zubaře neřešila, mockrát jsem se na to někoho ptala, i samotné Dr a ta říkala, že na to vůbec nikdo nekouká. Důležité je, že jsi prohlídku absolvovala a je to :) já chodím k Dr každého půl roku a malým a tak už jsem byla i teď v těhotenství někdy v prosinci a říkala, že oni píšou do průkazky jen když dělali nějaký nestandardní výkon jako rentgen, stehy, oblbovaky atd..aby měl info ošetřující lékař ale pokud se jedná o klasickou prohlídku max nějaké vrtání a plomba tak to nepisou.
@lajnis malá je statečná a ty dej průchod svým citům, obdivuji tě, jak to zvládáš! Jsi moc statečná a to malá potřebuje!

Holky dotaz, už si to z prvního těhotenství nepamatuju ;) na pravidelné ozvy k Dr se chodí od kterého týdne? A jak často? Já dnes zacinam 36tt, kontrolu mám tuším v pondělí. Já se ptám proto, že jak spíš tady čtu jak se všechny těšíte, tak já vůbec :mrgreen: pamatuji si, že jsem u toho strašně trpěla, vadí mi ležet tak dlouho na boku atd atd, úplně si vybavují jak mi u toho trnuly chvilku nohy, chvilku zada, ruce atd atd, no tak se moc netěším, my si stejně prcka posloucháme někdy doma po večerech ze synem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
28.2.18 08:47

Holky na ty bolesti zas mi doktorka doporučila Osteogenon. Je to vápník a ten si právě mimčo z těla bere, tak ty záda bolí. Teď jsem místo toho začala brát Calcichew. Tam je k vápníku ještě vitamín D, který podporuje vstřebání vápníku do kostí. Hodně mi to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
28.2.18 09:01

@Novaska Já jsem objednaná na ozvy v 36. týdnu. A pak každý týden do 40. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
28.2.18 09:03

Maliníkový čaj, hm, tak ten si vždycky koupím a vždy si znovu ověřím, že je hnusný.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
28.2.18 09:04

@Adjon Já si ten sliz smíchám s trochou oslazeného čaje. Líp to chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
28.2.18 09:13

@Svetluska30 děkuji, já si myslela, že to takto nějak bude, no mě se i zdá, že mi minule říkala, že příště to bude už na dýl, že bude dělat ozvy a taky vyšetření na streptokoka. No tak se na to hold psychicky připravím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.2.18 09:36

@Svetluska30 Musím si koupit asi míč.. už si to říkám dlouho, že by byl asi dobrý. Já myslím, že to chápu, díky.. vyzkouším.. Někdy takhle k večeru, hlavně když přes den hodně stojím nebo prostě jsem na nohou, tak je to šílená bolest.. Břicho mi roste hodně dopředu, manžel už si ze mě dělá srandu, že se brzy převrátím :-) Tak zřejmě změna těžiště mi dělá ty bolesti.. Snad nebudu mít i kontrakce do zad.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.18 09:41

@Radůzaaa Míč je parádní věc. Chodím se na něj vrtět.. O převracení se u nás doma nemluví, ale co je to na mě vidět, tak mi manžel něžně říká kindervajíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.2.18 10:22

@lajnis Ahojky, Viktorka je úžasná bojovnice, mám takovou radost :srdce: :hug: a ty taky, nikdo z nás si to opravdu nedokáže představit, jaké to je, pokud to taky neprožije. Přeji do budoucna hlavně zdravíčko a pevnou vůli v dobré zítřky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.2.18 10:27

Ano, na ozvy se chodí od 36 tt, zrovna jsem se vrátila od Dr. Ozvy jsou zdlouhavé, hlavně když prcek spí :lol: ale co už. Pak vzal vzorky na streptokoka a změřil miminko. My máme už 3160 g, s takovou váhou se narodil první syn 8) tak snad nebude moc velký, ráda bych rodila přirozeně, jsem po císaři. A další kontroly a ozvy už budou po týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
28.2.18 10:31

@Atka83 A v kterem si týdnu, že má prcek už 3 kila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.2.18 10:38

@Svetluska30 Dneska přesně 35+3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.2.18 10:41

Dr říkal, že určitě nebudu přenášet, je to hlavně i kvůli těhu cukrovce. Mám dietu, nic hrozného a jedenkrát denně si měřím cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí