Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
25.2.18 15:03
@simcaP píše:
Ja kupovala digitalni v lekarne myslim od firmy hartman? stal asi kolem 200kc. mam ho mozna snad 4 roky, baterku porad myslim puvodni a jsem s ni spokojena. kdyz je teplota nad 38 tak zacne rychle pipat.jo holky, tak sem si uvedomila ze se mi tentokrat v tehotenstvi neudelala na brise na tmava cara, u prvni sem ji mela ated nic. nevite cim to je? a mate ji taky nekdo? jinak bricho me taky obcas zasvedi, kolem pupiku hlavne. ale myslim ze je to tou kuzi napnutou. mam ji uplne lesklou a hladkou a proste je to hnusny :mrgreen:

Ja jim mam. Tedy slabsi. U maleho jsem ji nemela. Rikaji ze se dela hodne u holek a az dolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
25.2.18 15:12

Ahojky holky nestiham cist :mrgreen: jak na dva dny vypustim net nestihacka :mrgreen: ale chtela jsem vam napsat zkusenost me sestrenky. Jeste k te hrazi a pruznosti kuze…zije tedy v Nemec jo, ale u obou porodu si mazala hraz sadlem ( ja si to tedy nedokazu predstavit ) :mrgreen: ale ani jednou se u kluku nenatrhla ani ji nemuseli nastrihavat a tim padem ani sit…tak to bych si prala :mrgreen: ja tedy mazala tim olejickem a natrhla jsem se jen na dva stehy a siti jsem necitila. Tak snad to bude ted stejne. A to kela maleho 2.9 a druheho 3.5 :think: jinak pry jeste pomaha kdyz se pak rodi, mit pod sebou horkou treba plenu, ze to pry taky uvolni. Tak jen pro rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.2.18 15:37

Tak já zacla 32tt a musím rict ze me šílené zacly bolet kyčle sítím jak se mi to vše roztahuje. Dnes už mi zacla bolest hodinu po probuzení. Fakt chodím jak kacena :roll: :D V noci musím střídat boky jinak bych se nevyspala. Tak jsem zvedava na ty další dva měsíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.2.18 16:28

@Vladimirovna To je fakt, vím to protože jsem četla spoustu lékařských zpráv našich klientek žijících v zahraničí a byly u nás pojištěny. Ono je to celkově dáno podle vyhlášky a myslím, že to je hodně o tom co pojišťovna proplatí a co ne. Ze zdravotnictvím mám tak zkušenosti z celého světa. Anglie má dobrou úroveň, ale nejlépe je na tom Německo a Rakousko, tam bych klidně chtěla rodit já :-D.
@eMa321 bobku s tím zubem to je na prd, určitě zítra už fič k Dr ať to není ještě horší, já budu muset asi taky protože mám děsně citlivou šestku a mám obavy z případného zánětu. :think:
A ten kup košilek byl teda luxusní :potlesk:, málo asi sleduju co mají v Lidlu.

Jo a u dcery jsme měla lineu ( pigmentovou čáru) od shora až úplně dolů a dost tmavou. Nyní ji skoro vůbec nemám a spíš ten náznak jen pod pupkem. Že by to bylo úbytkem pigmentu?? :mrgreen: Přece jen už mám dost šedin a v 26 letech jsem žádnou neměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.2.18 16:29

@Ivwet úplně s tebou soucítím, taky mě dost bolí kyčle, pánev a nejvíce stydká kost, tam mám pocit jako by mě někdo do ní nakopl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
25.2.18 16:35

@Monalisasmile o Nemecku pak poreferuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.2.18 16:47

@Vladimirovna :palec: určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.2.18 20:51
@Monalisasmile píše:
@Ivwet úplně s tebou soucítím, taky mě dost bolí kyčle, pánev a nejvíce stydká kost, tam mám pocit jako by mě někdo do ní nakopl. :cert:

Holky, mě sedací kost a kyčel na pravé straně bolí a seká se už od 5. měsíce a stydká mě bolí už tak 3 týdny a to zítra začínám 31tt…z postele se vytahuju o postýlku, nebo mě musí zvedat manžel, takže buďte v klidu…může být hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.2.18 22:13

@xacxa to nejsi sama taky se tak musim zvedat o postylku obcas bych potrebovala jerab abych se vyhrabala z postele kycle me boli taky a o stydke kosti ani nemluvim a do toho uz me druhou noc me boli zebra kdyz dlouho lezim na boku takze se furt prevaluju v noci az me to zbudi a pak nemuzu zas usnout a to jsem 32+3 a navic zacinam citit obcasnej tlak dole hlavne kdyz se malej krouti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
26.2.18 07:40

Já tedy po ráno zatím problémy nemám, spíš třeba večer, když ležím u telky, tak se zvedám jako důchodce :mrgreen:
A hrozně mě bolí kostrč, nevydržím dlouho sedět, furt se polohuju a je to taková bodava bolest, fakt hnusný. Má to někdo? Děsím se teda že u porodu, při tlačení mi to bude dělat problémy… Jsem 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.2.18 07:43

Ja tedy musim poradne zaklepat ale zatim se citim ok. Kycek obcas boli, ale jen kdyz si blbe lehnu na gauci( pololeh a nepodložim zada) pak teda vstat je nemozne a nekdo mi musi pomoct pac to boli jako cert, ale staci par kroku a je to pryc. Pak zaha pali a nekdy fakt strasne, ale to uz vim ze je hlavne po mouce. Takze se snazim tomu vyhejbat. Ale skuste si nevzit cerstve upeceny kolac. :lol: Jinak sem celkem v pohode. Ze chodím na wc i 4× za noc je trenink. :) Co me ale stve sou ty silene sny. :zed:
A co se tyce te pigmentove cary na brisku, tak sem ji nikdy nemela. Strie tez nemam. Jen v prvnim tehu se mi udelali malicke na bocich a prsou, ale to uz neni ani videt. A pak uz zadne tehu zadna. A to sem nikdy nemazala.
Jooo, funim. :lol: Staci 5 shodu a sem jak lokomotiva. :lol:
Takze v podstate sem ok. Mrzi me ze vas to tak trapi. :(

A tu je jeden super clanek o porodnich polohach od jedne duly.

https://www.materstvi-srdcem.cz/…e-na-zadech/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
26.2.18 07:58

@Poiu to tě nemusí mrzet, každá to máme jinak :-). Někdo o svém těhotenství ví už od začátku, jiná neví dokud nerodí. Asi je to dáno přírodou. Mě bolí nejvíce stydká kost, ale kostrč taky. Kyčle lehce. Nemůžu dýchat, to mě ubíjí a už mi i lehce otékají nohy. Malý je sadista, přijde mi, že mi někdy snad odkopne nějaký orgán :mrgreen: a to přitom na kopance nemá místo :lol:.
V noci naštěstí jdu na záchod max 1×, ale kvalita spánku je i tak dost na nule.
Jak se tak dívám z okna tak si říkám, že snad pořídím mimču kvalitní zimní výbavičku. Za měsíc rodíme a venku ráno regulérně -16 8o. V době kdy to mělo skončit, mrazy začaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
26.2.18 09:01

Já teda to vstávání z postele docela ok, jako jo, člověk se cítí víc rozlámaný než obvykle :mrgreen: ale nic hrozného. V noci spím poslední dobou víc než dobře :palec: nevím čím to je, ještě měsíc zpět jsem prakticky nespala a teď jak miminko, max se jednou vzbudím že mám žízeň atd ale hned zase usínám. Mě teda nevyhovují ty doporučené polohy ( ležet na levém boku, podložené kolena atd atd) ale spíš ty co jsou označené za méně vhodné, ležím na pravém boku a na zádech :mrgreen:. Mě tedy víc a víc začínají trápit ty otoky na nohách :zed: jelikož jsem včera sundala poslední várku suchého prádla g věšáku pro mimco, rozhodla jsem se vše vyžehlit a dát do skříní at už se na to neprasi a jelikož jsem přála fakt vše, i potahy do sedačky, houpačka atd atd tak to byla fakt hromada věci a už po 10min žehlení v sedě jsem měla chodila a nárty jak melouny :,( musela jsem si lehnout a dát nohy nahoru a během 20min ok ale pak se to stejně opakovalo, no nakonec jsem prádlo dozehlila s nohy v kýblu ze studenou vodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
26.2.18 09:19
@Novaska píše:
Já teda to vstávání z postele docela ok, jako jo, člověk se cítí víc rozlámaný než obvykle :mrgreen: ale nic hrozného. V noci spím poslední dobou víc než dobře :palec: nevím čím to je, ještě měsíc zpět jsem prakticky nespala a teď jak miminko, max se jednou vzbudím že mám žízeň atd ale hned zase usínám. Mě teda nevyhovují ty doporučené polohy ( ležet na levém boku, podložené kolena atd atd) ale spíš ty co jsou označené za méně vhodné, ležím na pravém boku a na zádech :mrgreen:. Mě tedy víc a víc začínají trápit ty otoky na nohách :zed: jelikož jsem včera sundala poslední várku suchého prádla g věšáku pro mimco, rozhodla jsem se vše vyžehlit a dát do skříní at už se na to neprasi a jelikož jsem přála fakt vše, i potahy do sedačky, houpačka atd atd tak to byla fakt hromada věci a už po 10min žehlení v sedě jsem měla chodila a nárty jak melouny :,( musela jsem si lehnout a dát nohy nahoru a během 20min ok ale pak se to stejně opakovalo, no nakonec jsem prádlo dozehlila s nohy v kýblu ze studenou vodou :mrgreen:

Já si na posteli nejdříve sedám, pak se rozhoupu na matraci, odrazím a vystřelím :mrgreen: Na proti mám dveře, snad nedojde k havárce :-) Teda nohy napuchlé mám taky, ale není to taková hrůza jak ruce po ránu 8o Absolutně netuším, kam mi zmizely dlouhé zlodějské prsty, mám to jak dětské párky :mrgreen: He, žehlila jsem ty pidi hadérky s přestávkama 3 dny! a jako bonus jsem o víkendu obkládali kuchyň, mám dost, dnes jen sedím a hledím kde co lítá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.2.18 09:20

Novaska vidíš jak si poradíš :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie