Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
24.2.18 20:15

Ahoj já se dneska vrátila s rodinkou z hor tak jen peru :roll: bylo tam krásně ale ty procházky do kopce… Docela mě bolelo bříško ale malá kopala tak dobrý :D
Tašku ještě nechystám, nemám nakoupené z kosmetiky nic, doma ani plena, ale opět jsem nakupovala na Cocodrillo oni mají fakt super slevy, pokoupila jsem i kombinézu na zimu za super cenu atd…
Jméno máme ale kamarádi na chatě nám vymysleli jiný když se něco vypilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.2.18 20:26

My zatim jmeno vubec nemame :D jo a o tom porodnim gelu jsem neslysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
24.2.18 20:47

Já musím dokoupit pár věcí ještě po víkendu a pak tasku sbalim taky, vyprala jsem si zatím župan a vyčistila boty atd :lol: jinak o tom gelu jsem taky nikdy neslyšela, k čemu je to dobré?

@fialka6 já tu zácpu měla po nasazení železa asi jen týden a pak si asi tělo zvyklo a už dobrý ale já na ně nějak netrpim :palec: jinak s tím kdy brát to železo nevím no…mě právě Dr říkala ať ho beru jen výhradně ráno, že železo se nemá na noc ale to je jen jeden názor lékaře, víme jak se to někdy liší že? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
24.2.18 21:21

@Monalisasmile to je brutální seznam to si vsechny opravdu berete toho tolik? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
24.2.18 21:30

@Vladimirovna myslíš tu část do porodnice nebo pro mimco? Co se týka té porodnice tak já mám plus mínus na pár drobností opravdu vše co je na seznamu. Jako já třeba nepotřebuji hudbu, knížku atd atd to si neberu, ale jinak mám prakticky vše taky na seznamu toho co si chci zabalit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.2.18 22:01

@Novaska tak já teď doobjednala kosmetiku atd na pilulce a už mi zbývá pár drobností co dokoupím až během března. :-)
Jinak ten porodnický gel je prý k usnadnění porodu, aplikuje se už během první doby porodní a pak ještě několikrát, je tam snad 5 aplikací. Má to pomoci plodu k hladkému průchodu porodními cestami a snížit množství poranění :-D. Podle mě něco jako lublikant :-) jen o dost dražší. Ale tak si říkám, že to může být jak s tím aniballem - nikdo nemůže prokázat zda to opravdu má pozitivní účinky :nevim: :lol:.

@Vladimirovna Neblázni, jen ten jeden papír :mrgreen: a hlavně ne všechno si beru. Občerstvení nevím, vlastní hudbu, aromaterapii asi ne. Myslím, že je tam i něco pro tatínka, tak to si snad ponese sám :lol:. Já věci pro mimi neberu, jen na odchod domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
24.2.18 22:06
@j-p píše:
@Novaska :) takto jsme dvě. Taky mám astma a jak mi tlaci na orgány a nemůžu jist, Tak nemůžu dýchat až mi je špatně :,(.Děs :zed:.

Tak já mám taky astma. A na střídačku ted musím dva inhalatory, jinak se mi dycha fakt blbě a furt kašlu. V pondělí jdu na plicní tak jsem zvědavá co na to doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
24.2.18 22:16

@Monalisasmile tak jsem koukla na ten seznam co do porodnice a je úplně stejnej, jako ten muj napsanej :lol: A věci na miminko ještě neresim. Ale je fajn si to porovnat, abych na nic nezapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.2.18 23:01

Novaska, doktorka mi nic neříkala k tomu železu, v lékárně se ptala, zda beru pravidelně nějaké léky, tak jsem říkala, že ráno nalačno na štítnou žlázu, tak mi pak doporučila brát železo večer, je to napsané i v příbalovém letáku, vypsáno několik nemocí, při kterých je pak dobré nechat co největší časový rozestup se železem, no uvidím, co to se mnou udělá, zatím jsem hlavně nadmutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
24.2.18 23:05

@Monalisasmile myslím do porodnice. Je toho fakt hodne. Já jsem sondovala jak je to tady a všechno k dispozici :dance: beru jenom oblečení na mimi a sebe a osobní hygienu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.2.18 23:55

@Vladimirovna jasan, jiný kraj, jiný mrav :-). Ale když to čtu znovu tak tam je v podstatě hygiena a věci pro maminku a jen plenky pro mimčo :-D Jen je to tam detailně rozepsané. Vložky po porodu jsem třeba v porodnici dostala u první a to mi třeba přijde jako samozřejmost, jelikož je to moje hygiena, vložky do podprsenky si taky nemyslím, že jsou běžné :-D. A ty ostatní blbiny co tam jsou, jsou jen doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.2.18 05:41

Dobre ranko :mavam: tasku do porodnice uz mam skoro taky nachystanou az na par drobnosti. Nase porodnice ma seznam a vicemene odpovida. Ale chci se zeptat - jak se mam rozumne sbalit, abych nevypadala, ze se tam stehuju?? 8o Mate to taky tak?? Zupan, vlozky, pliny, kosmetika a mam plno. A to veci primo k porodu vezme asi manzel k sobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
25.2.18 06:45

@Gabculkaa ja mám třeba, zatím prednachystane, musím ještě vše dobalit :D celkem 3 tašky a to právě z důvodu abych nevypadala, že se tam stěhuji a manžel pak jen bude vozit ( má je raději očíslované ) :mrgreen: :mrgreen: první je nejmenší, jsou tam věci přímo k porodu, piti, hroznový cukr, foťák, doklady, papíry do porodnice, nabíječka, atd atd, pak druhá, tu si manžel nechá zatím u sebe a dá mi ji až po porodu tak tam je už zejména za hygiena, župan, pliny, atd a třetí vezme až v den, kdy nás pusti, tam jsou věci na převlečení pro mě a malého domu. Mě se to takto osvědčilo i u prvního, jelikož jsem se musela jest před porodem přesouvat z pokoje na pokoj a na vyšetření atd atd a ta malá příruční taška k porodu přišla vhod, než se tahat rovnou z cestovkou. Třeba taška co mám na oddeleni šestinedělí tak ta je samozřejmě největší ale to už je ok, tu budu mít u sebe a nemusím nikam přenášet. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.2.18 07:47

Ahojte děvčátka, tak já čekám první, zítra začínám 31tt a čáru nemám zatím vůbec :mrgreen: Teploměr manžel objevil digitální s termosnímáním bez dotyku, dá se tím změřit teplota mimča, vody i mlíčka…doporučila to i paní v lékárně. Do porodnice mám tašku už předchystanou :lol: jen si chci koupit ještě nový župan a jednu větší novou noční košili, a přibalit věcičky pro prďolku…jsem asi trochu blázínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
25.2.18 08:36
@Novaska píše:
@Gabculkaa ja mám třeba, zatím prednachystane, musím ještě vše dobalit :D celkem 3 tašky a to právě z důvodu abych nevypadala, že se tam stěhuji a manžel pak jen bude vozit ( má je raději očíslované ) :mrgreen: :mrgreen: první je nejmenší, jsou tam věci přímo k porodu, piti, hroznový cukr, foťák, doklady, papíry do porodnice, nabíječka, atd atd, pak druhá, tu si manžel nechá zatím u sebe a dá mi ji až po porodu tak tam je už zejména za hygiena, župan, pliny, atd a třetí vezme až v den, kdy nás pusti, tam jsou věci na převlečení pro mě a malého domu. Mě se to takto osvědčilo i u prvního, jelikož jsem se musela jest před porodem přesouvat z pokoje na pokoj a na vyšetření atd atd a ta malá příruční taška k porodu přišla vhod, než se tahat rovnou z cestovkou. Třeba taška co mám na oddeleni šestinedělí tak ta je samozřejmě největší ale to už je ok, tu budu mít u sebe a nemusím nikam přenášet. :potlesk:
:palec: to zní dobře. Já ještě tašku připravenou nemám, takže jsem ani neměla představu jak bude velká atd. Ale tohle je dobrý tip, udělám to taky tak :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí