Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1480
22.2.18 23:52
@xacxa píše:
Na to proč, mám celkem jednoduchou odpověď. Opustila jsem předešlý vztah po 8 letech s tím, že jsme bydleli v Brně v bytě 2kk, já platila nájem a část potravin, ale zhoršil se mi zdravotní stav a to dost radikálně a s nemocenskou 12 tis a sama bych zkrátka dobře nenašla bydlení, tak abych neumřela hlady. Byla jsem na tom bídně, jako druhotný následek genetické nemoci se mi rozvinula bipolární porucha deprese, takže jsem byla až na krizovém centru psychiatrie. No a jediné, kam jsem mohla jít bylo k mým rodičům. Tam jsem bydlela rok a půl ale v důsledku té poruchy a klasické ponorky, když jsem se seznámila s manželem a jeho rodiče souhlasili s tím, abych se nastěhovala k nim (měl pokoj v patře, oni byt v přízemí), tak jsem neváhala, protože jsem se prostě chtěla už odtrhnout od rodičů, aby nám to nepokazilo vztahy. No a manžel-tehdy ještě přítel- mi řekl, že si to chce už delší dobu zrekonstuovat na vlastní byt, načež tchán řekl, že když si to zrekonstruujeme bude to naše. Tak jsem souhlasila. Kdybych tehdy věděla, že bude to vaše znamená- budete to moct užívat, ale jinak to bude furt naše a pak to podědí syn a dcera napůl, nikdy v životě bych do toho nešla. Vrážet peníze do něčeho, co mi nebude nikdy říkat pane, a ještě zhodnocovat dědictví pro švagrovou…no nejsem pako. Jenomže tyto problémy začaly vyplouvat tak nějak až od doby, co sem švagrová začala zase jezdit s dcerou (před tím sem tak často nejezdila) a já vidím, jak my jsme pomalu ale jistě odsouváni na vedlejší kolej, přestože se všemi pracemi kolem domu (dřevo topení, dvůl, uklízení ho*en po psovi, údržba bazénu) pomáháme my a švagrová si sem jen jezdí užívat. Samozřejmě je ta nejlepší, protože tchýni vozí po doktorech, jelikož na to má čas, je na rodičáku a manžel v práci a můj řidičák má můj tát a vrátí mi ho kvůli autonehodě až si udělám kondiční jízdy-autonehodu jsem nezavinila, jen jsem ji na sebe já kravka vzala, jelikož ten co ji způsobil neměl řidičák a sliboval mi hory doly. A manžel si fakt nebude brát volno v práci, aby maminku odvezl k lékaři (tchíni je 47 let), když jí tam jede autobus a je tam za 10 minut. Na dvorku si nemůžu udělat ani zeleninový záhon, protože tchýně má všude nesmyslné skalky a hlavně bazén na pět použití za sezónu. Vybarvila se takto opravdu až s vnučkou, je z ní poprděná až za ušima a dává to dost okatě najevo. Připisuji to opravdu její omezené inteligenci. Manžela má už jen jako pomocnou sílu a zamnou, ačkoli jsem doma pořád (plný ID), tak se nestaví ani na kafe, že prý do těch schodů nevyleze, ale když něco potřebuje vyskotačí je jedna radost.
K tomu jídlu- tchýně je Kauflandový typ, nakupuje jen ve slevách a na složení nebo kvalitu vůbec nehledí, hlavně když je to v akci :zed: místo aby naškrábala jablko s mrkví a piškotem, koupí sušenky s čokoládou a cucíka a myslí si jaká není hvězda. Obecně u nich je ještě zažité, že ne všechno levné znamená dobré. Třeba na velikonoce nakoupila pro sestřenice manžela a vnučku tofiffe, protože bylo jedno jen za 20Kč!!!, ale barvení vajec pletení pomlázky, na to se tu nehraje. Dost mě dojalo, že já holka z města, jsem učia svého 27 letého manžela plést mrskačku a když mi říkal, že s ním táty nikdy nebyl na mrskut jako s malým, bylo mi ho děsně líto…a to prosím vyrostl na vesnici…

Ten začátek mě dostal, já ukončila vztah po 10letech a chvíli jsem bydlela sama v garsonce, ale bylo to šíleně drahý a nic mi z výplaty nezůstalo, tak když mi přítel po půl roce navrhl ať jdu k němu, neváhala jsem. K rodičům jsem nemohla, bydlí daleko a měla jsem v Brně práci. A kde teď bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
23.2.18 00:06
@Vladimirovna píše:
Vím že tohle téma tu bylo nedávno, tak promiňte že se k tomu ještě vracím… trochu závidím tem co mají kvalitní sexuální život i v tehotenstvi. Jsem teďka 27tt a skoro spolu nespíme, možná tak jednou tydne. V prvním trimestru jsme spolu spali normálně a to i přesto že jsme se oba bali (jednou jsem potratila). No je mi to hodně divné pac dříve jsme s manželem byli dost akcni. Nejsem žádná velryba jen bricho mi narostlo. A myslím že milenku žádnou nema. Ale prostě jsem si tak potřebovala trochu ulevit že je to horší a horší a nevím proč. Jinak objetí, polibky, společný cas trávíme spolu furt a je to ok. Cítím se méněcenna že už se mnou nechce spát teď, a co teprv po porodu? 8o :,(

No to naprosto chápu, my Teda v tomto problem nemáme, chuť je stále, jen nekdy nejsou okolnosti nakloněny. Když se podaří, že třeba tři dny nic není, jsme z toho už oba hotový. Takže jednou týdně bych teda nešla těžce. Máme štěstí, že tohle máme s přítelem stejně, jak před tehu, tak i teď. Neves hlavu, po porodu to může být zase úplně v pořádku, dle tvých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.2.18 04:41

@svlucka V prvním těhotensrtví mě ke konci hodně svěděly chodidla a dlaně dr. mi dělala jaterní testy a ok tak jsem na to dostala nějaké prášky a zmizelo to. Teď zatím nic, ale to může ještě přijít jsem teprve 30tt., ale bříško si občas taky škrábu :D

@fialka6 Já si koupila v od salusu Floradix Železo je to z ovocných a byliných šťáv a je tam psáno že je vhodný pro budoucí a kojící maminky proti únavě a vyčerpání. Ale taky bych se poradila s dr. jak tu holky psaly.

@Monalisasmile Super zprávy :potlesk:, že budeš moct rodit přizozeně, tak držím palce ať se nic nezmění a malej naroste do přijatelných rozměrů. U nás ten první akutní císař byl čistě o velikosti tak já taky doufám, že nám druhej prcek moc nenaroste, zatím je tabulkovej tak uvidíme na další kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.2.18 04:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.2.18 07:09
@Staworowski píše:
Ten začátek mě dostal, já ukončila vztah po 10letech a chvíli jsem bydlela sama v garsonce, ale bylo to šíleně drahý a nic mi z výplaty nezůstalo, tak když mi přítel po půl roce navrhl ať jdu k němu, neváhala jsem. K rodičům jsem nemohla, bydlí daleko a měla jsem v Brně práci. A kde teď bydlíte?

No teď bydlíme ve zrekonstruovaném půdním bytě ve tchánovic domě(ono zrekonstruovaném je zavádějící, byly tu dvě místnosti-pokoj a skladiště-na které se 20 let nesáhlo, krom nábytku a hnusná vlhká studená půda hliněné dlaždice a vysypané mezery mezi trámy bordelem- teď tu máme ložnici a koupelnu…a to ještě tchán nechápal, proč chci, aby rouru od digestoře z jejich kuchyně vyvedl až na střechu. Normálně mi chtěl ty vlhké páry pouštět za sádrokartonovou zeď :roll: prý když to obezdí, tak to je dobrý ne…a to je to celkem inteligentní chlap (dodnes netuším, proč si to nevyvedli bokem na dvůr, ale jejich boj) I bych šla do vlastního, ale na rekonstrukci jsme si brali půjčku a tudíž na hypotéku nemáme, asi by nám ji ani nedali, a peníze co jsme do toho vrazili nám tchánovic nedají, ačkoli pak chtějí barák dát napůl muži s jeho sestrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
23.2.18 08:02

@Danlea děkuji :*, taky doufám :-).
Jinak dnes jsem vůbec nespala jak mi celou noc tvrdlo bříško a ve čtyři ráno jsem si říkala, že je blbé psát přízpěvky na emimino :-D
A ty jsi tady byla 4:41 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.2.18 08:30
@Monalisasmile píše:
@svlucka přesně, stejně tak i já. Furt se dokola patlám kokosovým olejem :D Vždycky to je chvilku lepší a pak to zase přijde. Už se těším až to bude zamnou.Jinak měla jsem to i u první, to mi bylo 26 a jelikož jsem atopik, přisuzovala jsem to tomu. Nyní vím, že za to můžou hormony :mrgreen:. Někdy si na nohou způsobuji i malé modřinky jak se škrábu, protože můj cévní systém je taky hodně oslabený :zed: :D.

Tak jsem aspoň ráda, že nejsem sama :mrgreen: já právě to u malého neznám a teď si říkám potvora malá co si vše ze mě bere :mrgreen: a to jsem teprve 27 tt :think: takže se ještě nějaký ten pátek poškrábu :mrgreen: právě jsem se bála, protože mi švagrová říkala, že to svědění není sranda, že to může i znamenat nemoc jater tak jsem právě chtěla vědět něčí zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.2.18 08:34
@Danlea píše:
@svlucka V prvním těhotensrtví mě ke konci hodně svěděly chodidla a dlaně dr. mi dělala jaterní testy a ok tak jsem na to dostala nějaké prášky a zmizelo to. Teď zatím nic, ale to může ještě přijít jsem teprve 30tt., ale bříško si občas taky škrábu :D

@fialka6 Já si koupila v od salusu Floradix Železo je to z ovocných a byliných šťáv a je tam psáno že je vhodný pro budoucí a kojící maminky proti únavě a vyčerpání. Ale taky bych se poradila s dr. jak tu holky psaly.

@Monalisasmile Super zprávy :potlesk:, že budeš moct rodit přizozeně, tak držím palce ať se nic nezmění a malej naroste do přijatelných rozměrů. U nás ten první akutní císař byl čistě o velikosti tak já taky doufám, že nám druhej prcek moc nenaroste, zatím je tabulkovej tak uvidíme na další kontrole.

Já jdu právě příští týden na kontrolu, ale říkám si, že čím více toho zmíním, je to pro nás škodné :mrgreen: dalších prášků a mastiček už se děsím, protože od začátku těhu jsem pořád něco do sebe musela cpát a 10 dní před porodem a porodu si budu muset píchat ten fraxiparin bo co to bude, tak se chci teď všemu vyhnout, ale zase jak mě někdo straší že by to mohlo znamenat nemoc jater, tak si říkám, radši nic nepodcenit a asi ji to řeknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
23.2.18 08:44

@svlucka Muze svedeni znamenat nemoc jater. Svedeni zpusobuje zlucova kyselina ktera se vylucuje do krve. Jatra a zlucnik se svelkym prisunem hormonu progesteron nedokazi tak dobre vyrovnat a udela to zloutenu. Neodborne se rika tehotenska zloutenka. Ale neni to žloutenka virova ale neifekcni zanet jater. Vetsinou svedeni je hodne intenzivni na brise, dlanich a ploskach nohou, ale svedet muze cele telo. Je videt lehke zezloutnuti. Stolice je svetlejsi a moc opacne hodne tmava. Urcite to rekni na gynde aby vzala krev a zjistila stav. Tehu zloutenka tebe neohrozuje ale mimco ano. Takze radeji volat a brat krev zbyzecne nez to zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
23.2.18 08:48

@svlucka A co se tyce lecby, pokud hodnoty nejsou prilis vysoke resi se to jaterni dietou. Tam se odbouravaji hlavne tuky. A pak bohuzel leky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
23.2.18 08:55

@xacxa
No to s tím rozdělením mezi manžela a švagrovou je teda taky pěkný bordel… Nakonec ji budete muset vyplatit a to vás Teda ten barák vyjde pěkně draze…psala jsi ze jsi předtím bydlela v Brně, kam jsi se stěhovala? Já jsem byla s ex taky 10let v Brně a teď bydlíme v takový dědině asi 25km od Brna směr Hodonín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
23.2.18 08:59
@Poiu píše:
@svlucka Muze svedeni znamenat nemoc jater. Svedeni zpusobuje zlucova kyselina ktera se vylucuje do krve. Jatra a zlucnik se svelkym prisunem hormonu progesteron nedokazi tak dobre vyrovnat a udela to zloutenu. Neodborne se rika tehotenska zloutenka. Ale neni to žloutenka virova ale neifekcni zanet jater. Vetsinou svedeni je hodne intenzivni na brise, dlanich a ploskach nohou, ale svedet muze cele telo. Je videt lehke zezloutnuti. Stolice je svetlejsi a moc opacne hodne tmava. Urcite to rekni na gynde aby vzala krev a zjistila stav. Tehu zloutenka tebe neohrozuje ale mimco ano. Takze radeji volat a brat krev zbyzecne nez to zanedbat.

Ježíš holky nestrašte 8o mě Teda taky občas něco svědí, bříško a někdy nohy ale spíš stehna a lítka, chodidla ne. Mám pocit jako suché pokožky, mívala jsem hodně suchou kůži i před těhu… Tak snad to není nic s játry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
23.2.18 09:10

Holky, doufám že všechny sedíte u tv a fandíme!! :mrgreen: :mrgreen: ( jen pro odlehčení mimo téma) :mrgreen: my už s manželem popíjíme ranní kafíčko a koukáme :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.2.18 09:15
@Poiu píše:

Jé tak děkuji za info, včera jsem ještě o tom něco četla, tak já se radši objednám na odběry, děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.2.18 09:17

@Monalisasmile No mě syn vzbudil po 3 tak jsem si to tu v klidu pročetla uvařila kakao a po 5 se mi podařilo usnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí