Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
22.2.18 15:11

@Vladimirovna Nevím, jestli te tím uklidním, ale u nás už to taky není tak akční :? U prvního to bylo lepší, ale ke konci už to taky nešlo nebo to ani nebylo ono. Teď mám břicho pomalu od zjištění těhotenství :oops: a chuť veškerá žádná. Taky mě to trápí, taky se cítím kvůli tomu špatně, ale věřím, že po porodu se to zlepší a bude to zase ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.2.18 15:40

Holky buďte v klidu, některým chlapům je to prostě s tím bříškem nepříjemný nebo se o mimčo bojí. Kamarád taky říkal, že jakmile začlo být bříško vidět, tak na sex neměl ani pomyšlení. Po porodu zas vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
22.2.18 15:44

@Atka83 @lentilka297 cítím se lépe děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.2.18 15:47

@Vladimirovna u nás taky frekvence sexu hodně klesla, ted je to cca 14 dní, hlavně od té doby, co je cítit, že malá kope. A já nemám moc chut, tak mi to tolik neva. Myslím, že je důležitý, že nezmizely všechny intimnosti, jako polibky, objímaní, tulení, pokud by zmizelo i tohle, tak to už bych byla hodně nesvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.2.18 16:03
@Billie874 píše:
@Vladimirovna u nás taky frekvence sexu hodně klesla, ted je to cca 14 dní, hlavně od té doby, co je cítit, že malá kope. A já nemám moc chut, tak mi to tolik neva. Myslím, že je důležitý, že nezmizely všechny intimnosti, jako polibky, objímaní, tulení, pokud by zmizelo i tohle, tak to už bych byla hodně nesvá.

Tak u nás ještě ve druhém trimestru sex tak 2× do týdne a to mám dost slušnou vanu už od 5. měsíce :lol:…ale posledních cca14dní-3 týdny ani nevim, jestli něco bylo. Manžela přitahuji velice…je to vidět, ale moje kyčle a obecně spodek dost bolí, takže to odmítání je spíš z mé strany…už se sotva unesu a ještě dělat nějaké prostocviky, no to určitě :mrgreen: Ale i tak se mi manžel přiznal, že se bojí aby neublížil miminku, ptá se mě jestli mě to nebolí a podobně. Ono to tii chlapi mají tak nasazené v hlavě, že těhotenství= manželka je nádoba s miminkem a je křehká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
22.2.18 16:04

Přesně jak píše @lentilka297 netrapte se tím, že nejste pro chlapa přitažlivé, možná spíš naopak ale oni se spis boji, boji se, že vám nebo mimcu ublíží, boji se, že vám to nebude příjemné a taky víme, co se chlapovi může stát když je nervózní ne? A to prostě zadny chlap podle mě nechce dobrovolně zažít :mrgreen:. Jako my spolu spíme normálně, ale někdy si místo sexu dopřejeme,,jiné,, potěšení, příjemne to tak nějak tohle období okoření :srdce: :hug:.
Buďte holky v klidu, po porodu se vše vrátí do starých kolejí, uvidíte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 17:28

@Novaska Co nás k tomu vede? Tak upřímně u nás to byla ta možnost dočasně bydlet a neplatit vysoké nájmy. Koupili jsme dům, jsme zatížení hypotékou a dům ještě rekonstruujeme. Neměli bychom na to, abychom platili ještě byt někde. Nemluvě o tom, že pomáháme v rodinném hospodářství, takže jsme ani dům nemohli kupovat daleko. Nový dům nepřicházel v úvahu, protože dnes si člověk za hypotéku koupí pozemek nic krát nic a na to prskne maličký domeček. My potřebujeme stodolu, stáj, chlévy, garáže a dílny, abychom se vešli. Po nastěhování do bytu jsme tak trošku vyhořeli, takže jsme si natrénovali rekonstrukci v malém a teď řádíme ve velkém. Většinu z nás k tomu vede finanční stránka

Příspěvek upraven 22.02.18 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
22.2.18 17:28

Ty jo, kdyz to tady tak ctu o tech tchynich tak se zacinam uplne nasirat za vas :cert: my o dnich bydlime asi 7km ve vesnici v bytovce :roll:, ale jezdi se nasi vesnici do mesta tak se tu vzdycky zastavi v odpolendich hodinach a nechapou ze mala jde bud do skolky nebo chci mit vecer taky uz klid. :roll: ale to jsem tu uz jednou psala..dneska se maji zase zastavit. meli dnes akorat rozvod. je pul 6 a porad nic :roll: 8o to zas dorazi buhvi kdy :cert: a pritom jim to rikame vzdycky kdyz volaji ze se zastavi. at nejezdi pozde ze nemuzu pak malou dostat do postele.

ja byla dnes na kontrole, jsem 34+1 a Irma ma asi kolem 1800g a pravdepodobne budu zase prenaset. tak uvidime. jinak mimochodem se rozhodujeme mezi dvema jmeny (konecne) Tamara a Stela :mrgreen: tak uvidime kdo to bude nakonec :think: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 17:37

A po sexuální stránce.. první tři měsíce jsem krvácela a měli jsme sex zakázaný. Já se na sex necítím teda vůbec a obdivuju holky, co můžou. Manžela vzrušuji, líbím se mu i s bříškem. Ale po sexu se mi dělalo blbě, párkrát jsem zakrvácela a z mé strany chuť na sex jako takový není. Chlap nestrádá, je mnoho možností jak chlapa uspokojit a užiju si to víc, než kdybych se bála, že mě bude zase bolet břicho. :P Takže bez sexu i tak naše postýlka docela pěkně žije večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
22.2.18 19:04

@Vladimirovna tak u nas je to uplne to samy pritel se boji aby malymu nejak neublizil takze pokud se o neco nepokusim ja tak nic neni ja se to teda snazim vynahrazovat i jinak :mrgreen: ale pry uz se nemuze dockat az bude malej venku :lol: ale taky mam obcas pocit jestli ho pritahuju asi snama lomcujou ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.2.18 19:15

@Vladimirovna ježíš, tak to jsi. mě rozesmala :lol: Prý máme sex málo, možná tak jednou týdně. Já měla sex za těhotenství jen dvakrát :zed: Což vychází asi jednou za tři mesice. :roll: Já bych chtěla, ale muž si děsně drží odstup. A když už by chtěl, tak nám to zase sabotujou deti. Takže si připadám skoro jako těhotná jeptiska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.2.18 19:49

Magnesium

Ahoj holky, našla jsem nejaké informace ohledně toho magnesia v těhotenství. Nejvíc se v lékárnách prodává to Magnesium Lactaci a u toho to chce aspoň 6-7 tablet denně. A nebo vysoký příjem v potravinách. Já si dnes koupila nějaký, který má 250mg v jedne tablete, takže budu brát dvě denně. Pokud někdo trpíte na křeče, tak to chce aspoň těch 350mg denně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
22.2.18 20:00

@Kimber :lol: Tak to mame uplne stejne. I svatebni noc sme travili v objeti synacka v posteli. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
22.2.18 20:44

Kimber, to kdybych věděla od začátku s tím hořčíkem, tak snad nemám takové problémy. Já když si ho kupovala v lékárně, tak mi říkali 1-2 denně, já se ze začátku bála, tak jsem brala jednu a pak většinou dvě, ale říkala jsem si, že to vůbec nezabírá. Nemám tedy přímo křeče, ale v noci, když si lehnu a chci spát a že jsem totálně vyřízená, tak mám cukání v nohách a musím s nimi pořád hýbat, takže se budím každou hodinu (pokud vůbec usnu) a musím se minimálně 15 minut procházet a protahovat, abych alespoň na chvíli usnula. Takhle mě to trápí už od prosince, jsem fakt totálně hotová a říkám si zoufale každou noc, že už těch 6 týdnů nevydržím.
Ještě se zeptám, když je to takové množství, zda se můžou třeba 3× denně 2 najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.2.18 20:46
@Vladimirovna píše:
@svlucka no to máme stejně já když nezačnu tak nic není a moc mě to neba a cítím se blbě :roll:

Presne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky