Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@STEVIANKA píše:
@PeeethaMy nekojime. Nekojila jsem ani jedno. Kde nic neni ani smrt nebere jak se rika…
Nakupuju na www.nemeckyeshop.cz
BEBIVITU mam ji vyzkousenou i na synovi predtim a super.
Frantisek v noci spi i 7h v kuse. Nemenila bych. Prdecky a kakani za 1!!
A můžu se zeptat jak jste staří? A jaké značce je to podobné?…zkoušela jsem ten Nutrilon ochutnat a upřímně mi to silně připomíná odstředěné mléko-hnus fialovej, samá voda a jinak skutek utek, malej pročůrá za den deset i víc plín a to jako fest až sou těžké v ruce
Tak já dneska nakojila dvakrát 2ml
takže jsem sla na prikrm
a teď posledně už 10ml!!! Takže už jen půlka dávky, což je super. Akorát z druhého prsa nechce a pak taky tam tolik nemám… musíme bojovat
@xacxa píše:
A můžu se zeptat jak jste staří? A jaké značce je to podobné?…zkoušela jsem ten Nutrilon ochutnat a upřímně mi to silně připomíná odstředěné mléko-hnus fialovej, samá voda a jinak skutek utek, malej pročůrá za den deset i víc plín a to jako fest až sou těžké v ruce
Momentalne jedeme 8tyden. Spi od pirodnice 5-7h za noc. Ji 5 az 6× za den. Tedka uz 180ml. Sedi nam jak kvuli kvalite tak zazivani. Nutrilon je vyroben v Polsku nebo Madarsku. Bebivitu kdyz koupite tady tak je take vyrobena v techto statech pro to jediné pres německo. Malemu (3roky) kdyz jsem koupila tady katastrofa…
Nevim cemu to prirovnat… je chutne. chutna i sušené ![]()
A každopádně doporucuju i jejich drogerku a jidla takze limit splnite. Nebo odkud jste? Ze bych dala jednu krabku
tedka jich tu mam 15
jsem po zboží ![]()
Kdyztak pisnete SZ
Jinak jeste dodam- ne vse drahe je dobre…
@Hancue tak to jsi dobra, me netece nic a maly mel uz 2× 30ml pry ted na vecer byl i prehraty a dehydrovan jako odemne nic nema, doufam ze se to u me brzy rozjede @Ell-Ell jj uz jsem psala na mistni skupinku zdali o nejake nevi take bych si ji pozvala sem pac to fakt boli a kazde kojo je utrpeni, a uz kojis bez problemu?
Hodinu sem se pokoušela kojit a jen 10ml. Chudák plakal a mlaskal hladem. Nakonec dostal 15ml prikrm. Tak teď je spokojenej. No jak já to budu dělat doma
![]()
@Peeetha Jo,ted jsem vyladena a uzivame si to obe. V porodnici jsem byla jak uzlicek nervu, ze to snad vzdam a kojit nebudu jak to bolelo. Mala plakala, bylo mi strasne ![]()
@Hancue Hele ja malou vozila na dokrm az do 3. dne, pak se mi udelalo mliko a druhy den jsme sli domu. Taky jsem trnula jak to doma budu delat ![]()
Nakonec jsem pozadalamo pomoc tu laktacni porsdkynj verim ze to pujde
Tak já už začínám fakt kojit. Za noc se mi nalily prsa… ze mi to v noci teklo všude. Takže už podprda
a malej se hned prisaje
už dáváme 24ml za dvacet minut ![]()
@Hancue No vidíš to je super a co v Bohunicích jsi spokojená? Za chvíli už taky povalíte domů ![]()
@Hancue super a kdy vas pusti domu? Me se dnes asi take spustilo mleko tak ted zkusime zvazit jinak nas pusti mozna uz zitra
Ty bradavky musite vydrzet, ja je mela v poro taky skoro krvave a pak strupy a trvalo to tak 4-5dni a dalo se to dohromady, po kazdem kojeni jsem mazala Purelanem a fakt to pomohlo, kojit musite vydrzet, aby se tvorilo mlicko, me to taky strasne bolelo, i to naliti nebylo nic prijemneho, ale proste vydrzet, doma se vse srovna.. ![]()
@Peeetha super. První dny to chce přikládat klidně každou půl hodinku a pauzy max 3 hodiny a mlíka bude tolik, že nebudeš vědět co s ním. Já mam ted měsíční mimco a kojim občas dvakrát do hodiny a sem tam po dvou hodinách. Prostě podle potřeby prcka. A je dobře, že jsi si domluvila tu laktacni poradkyni.
![]()
@Ell-Ell U prvniho dítěte mě v porodnici naucili kojit tak, že jsem si zablokovala záda a měla jsem ragady. Naštěstí jsem to nakonec zvládla. A hodně mých kamarádek jen kvůli blbým radám v porodnici, nebo pak i od obvodaka, přestala kojit. Ty začátky v kojení jsou těžký asi vždycky. U mě si bradavky zvykly snad az ted. ![]()