Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
25.5.18 16:08

@Peeetha @Danlea holky včera nás pustili. Pupecnik ještě stále máme. Do tydne nám ale prý odpadne. Máme se moc dobře a co vy devcata?? Jinak kojit po dvou hodinách. Jsem dost unavena :lol: chlap si hned vzal otcovskou dovolenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.5.18 17:22

@Kimber Ty me bolely silene, byla jsem u toho pekne zkroucena :lol: Ani se nedivim, diky nim jsem mela pocit, ze mam prsa uplne k prdu a kojit nebudu :cert:
Holcina co se mnou byla na pokoji zadnej problem nemela a uspesne prikladala od prvniho dne, citila jsem se vazne sebevedome :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.5.18 17:28

@Hancue Parada,taky jsem nechavala pupecnicek a uz mame krasnej pupicek i kdyz jsem teda obcas pochybovala zda to byl dobrej napad :lol: Super, ze bude tatka s vama doma. Taky jsme to tak meli a k nezaplaceni :srdce:
My te trochu bojujeme se spanim, mala je takova strasne napred. I mama rikala, ze ja s brachou v jejim veku jsme porad jen spali a jedli. Ale Anitka po jidle zvladne i 2h jen koukat a dneska uz si dokonce neco broukala :lol: Nemluve o tom, ze se strasne rada chova, nechce lezet ani v postylce ani v kocarku. Vsichni mi rikaji at ji nenosim, ze si zvykne a zblaznim se. Ale co ma clovek delat? Nechat ji plakat a koukat na ni??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
25.5.18 17:36

@Hancue Tak to je super, že už jste doma :potlesk: Jo to je nejlepší když máš teď chlapa doma v těch začátcích než si s prckem na sebe zvyknete. Manžel byl doma na OČR se starším a teď přešel taky na otcovskou. U nás je to hektický tím že jsou 2 a že starší dost žárlí. Bojujem s tou kvasinkou tak jsem na dietě ale kojení už bolí jen trochu na začátku tak je ta potvora snad na ústupu. My kojíme po 3 hodinách někdy si to prcek protáhne na 4 hoďky. Takže máme hodné a spokojené miminko tak doufám, že mu to zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
25.5.18 22:57

A nejlíp se spí na mamince :P po kojení tak to leží a hned usne. Zaručeně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
26.5.18 16:49

Holky nas take vcera pustily domu, mam pocit ale ze nic nestiham, malej je na prsu snad nonstop takze je to narocne, vubec nic doma neudelam coz o tom, domacnost pocka ale dcerka zarli, nemuzu se ji vubec venovat jak mam Dominika porad na prsu nekdy se stane ze usne na 2 hodky ale prevazne je na prsu.
Vcera u nas byla laktacni poradkyne, vysadily jsem kloboucky tak je to super ale mam asi kvasinku takze me kazde kojeni boli jako blazen, mam chut stim nekdy fakt svihnout ale nechci, musim bojovat ale je to fakt narocne ty prsa uplne krvaci :zed: No a v noci jsem se skoro nevyspala jak byl maly na koze, ale mozna kdyby me ty prsa tak neboleli tak bychom tu noc zvladli lepe tak to je od nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
26.5.18 18:37

@Peeetha Vydrž to se zlepší já jsem od pondělí na protikvasinkové dietě a ta bolest je o 100% lepší už to zabolí jen když se přisaje a pak už dobrý a chce to mazat a mazat. Syn taky strašně žárlí a strašně zlobí. Kolik je dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
28.5.18 08:52

@Peeetha hele já taky co dvě hodky kojim. Ještě té má chlap tu otcovskou :mrgreen: skoro nic neudělám. Pořad se cítím taková malatna a občas se mi točí hlava… Jo a jinak práskl mi nějak steh u zadku, tak me to strašně bolí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.5.18 15:10

Holky jak uspavate mimca? Dominik jinak nez u prsa neusne a kdyz usne a ja ho chci preneset tak je hned vzhuru, dudlik nechce :nevim: @Hancue to se mas, chlap uz chodi do prace takze je to narocnejsi
Jo a holky jinak to vypada ze kojim, uvidim kolik ve ctvrtek bude prcek mit, ale mleko tece, tak jsem rada az na to prisavani to stale boli jako cert :cert: :cert: @Danlea dceri jsou 4 roky, porad krici, zacala mlatit no je to narocny, cim jdi mazala? Me to vydz uplne na zacatku prisati reze jako blazen :,( pak je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.5.18 16:39

Tak už máme 14 dení holčičku Karolínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
28.5.18 16:57

@Peeetha tak to je super že už teče mlíko :potlesk: u nás je to úplně stejný, synovi je skoro 2 a půl a taky furt křičí ječí a vším mlátí když ho okřiknu tak řve schválně o to víc. Malej je zlatej Toho nakojím chvíli nosím než odbrkne a pak jde do zavinovačky a uhoupávám v hojdavaku- závěsné houpačce. Většinou nám celý proces trvá asi hoďku pak spí 2-3hodiny do dalšího kojení. někdy nechce hned spát tak ho položím a nechám koukat než se mu to přestane líbit. Mazala jsem na střídačku Hema gelem a naředěným tea tree olejem než se mi zahojily ty strupy na bradavkách pak jsem střídala fialku a canesten ten někdo doporučuje a někdo ne vždy před kojením jsem prsa radši omyla. mě bolí už jen pravý prso a mám v něm i míň mlíka tak se malýmu k němu moc nechce, protože mu to tam tak neteče jak z druhýho. dneska jsem koupila homeopatika a odsávám po kojení abych to mlíko v tom pravým rozjela tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.5.18 17:28

@janulik28 Ta je krasna :srdce:
@Peeetha Me usne mala bud pri kojeni, ale pak ji vetsinou nastvu tim, ze ji dam na odrihnuti :D nekdy si stihne rihnout hned co pusti prso, to je pak paradicka. Jinak chovam nebo si ji jen polozim na sebe a za chvili ke tuha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.5.18 17:31

My dnes byli u doktorky na kontrole. Mame uz 4 kila ;) Jinak je teda mala silene osypana, bala jsem se, ze je to nejaka reakce na to co jim ci na praci prasek a podobne, ale pry je to z toho horka. Ma to vsude po krku a mistama v obliceji a vlaskach :roll: Mate to nekdo taky??
A jinak jsem byla zahlcena letakama o ockovani a vubec nevim co vybrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
28.5.18 22:13

@Ell-Ell synovi jsem davala jen hexu a u male to bude taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.5.18 07:40

@leniiisek5 Ja byla takhle taky rozhodnuta, ale vcera mi to doktorka podala tak, ze bez tech ostatnich neprezije ani den :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí