Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j-p tak to je dobrý
malej má dnes teplotu.....snad to bude dobrý.....
@Hancue
tak ať jste zdravý
.Ten můj malej prdola je furt nemocny od narození.Furt ho něco trápí.Ted uz má 14.dni rýmu.Co chudák ode mne chytil.
@j-p fakt? To já mu lovim furt nějaký bubáky v nose
moc se mu to nelíbí,… tak malej spal cely den… dala jsem mu paralen cipek… ale nezabral.. pořad stejně 37,6 C tak jsem mu dala na moc ještě jeden. Ráno jinak skocim k doktorce… asi je to proto, ze se nám v neděli opalil
byli jsme na přehradě pod stromem, ale jak se hybaly ty větve, tak se stín též posouval a malý byl jen v plence- bylo fakt horko. Tak měl hnědý obličej a červený prsa
ale až večer se to ukázalo… bych si dala do drž.ky…
tak jsem mu to namazala Panthenolem na spaleniny… ale ze by až dnes teplota? Když byl malý vzhůru tak se smál… ale po chvilce hned usnul… Ach Jo ![]()
@Hancue
37,6 není nic strašného.Je to jen zvýšené.Ale z toho slunce to může být.Srazi se teplota až nad 38,5 .No já v těch vedrech s ním moc nechodím ven.Az k večeru a do kocaru.Jeli jsme autem a nechci na něj pouštět klimatizaci ať není nemocnej.A tam se chudak potil.Takže už ho netaham.Tak ať prdolka brzy fit
.
@j-p no není
to vím
ale chci mu pomoct
chudák spí cely den i noc…
dneska mu už klesla… tak něco pozitivního… a začíná trochu slintat ![]()
@Hancue
teď máme zimu.V pondělí bylo 30 stupňů a od úterý je 20, včera 15 .takove skoky.To zas budem nemocní. Tak hlavně,ze už je líp
a příště dávej pozor.A ani do stínu pod strom ho nedávej.
Ahoj holky tak se hlásíme s Maxíkem po delší době 2 děti doma je fakt záhul.Dneska jsme byli u doktorky ve 2 měsících a má 5.710g a 61cm tak nám hezky roste a je strašně hodnej brnká si do hraček povídá a začíná se řehtat nahlas což je prča. Akorát se starším je to náročný furt ho budí všechno chce hned zlobí a neposlouchá no upoutává pozornost ale dává mi teda těžce zabrat.
Ahoj holky, po dlouhé době se k vám opět hlásím. Stala se mi hrozná věc. Už to jsou dva měsíce od té tragédie. 7.5.2018 jsem porodila mrtvou holčičku. Večer jsem dostala kontrakce,které se stupňovaly mnohem víc a víc,ani usnout jsem už nemohla. Tak jsme jeli v noci do porodnice. A co se nestalo.....na příjmu sestra nemohla najít ozvy srdíčka tak jsme čekali až příjde doktorka. Ta mě vyšetřila a hledala a hledala a nic. Tak zavolala dalšího doktora a ten taky dalšího. Já už asi věděla co se děje,ale neměla jsem koule na to se ani zeptat.. po mé otázce co se děje,mi řekli,že Natálka je mrtvá..
nevěděla jsem jestli to je fakt,nebo se mi to jen zdá. Ale bohužel
Takže doktoři začali kolem mě lítat,já jsem se úplně sesypala . A hned mě brali na porodní sál a už to začalo. Porod trval 4 hodiny. Co jsem zazivala snad ani nemusím popisovat. Něco strašného…
první dny a týdny byly otřesné. Furt jsem jen brečela a nebyla jsem ničeho schopná. Plno zařizování a všeho možného. Bydlíme v malé vesničce a hned se to samozřejmě rozkriklo. Každý se na mě jen lítostivě díval a nebo se mi vyhýbali.. Jak jsem tady četla poslední příspěvky,tak vám to holky všem moc závidím
Určitě si dovedete představit jak strašně to bolí
o mimi jsme se snažili skoro dva roky a teď najednou taková rána od života. Nejhorší na tom je,že se nedokážu nikomu ani podívat do kočárku. Tak strašně moc jsme se všichni těšili na naši Natálku ![]()
@JanickaaaS to je mi moc lito
před 5i lety jsem zažila to same
pro nás maminky andilku je tu založena skupinka Prázdná naruc, pokud v ni už nejsi, holky te mezi sebe rady přijmou.. není lehké se s tím srovnat. Drz se ![]()
@JanickaaaS
to je mi moc líto, drž se. Nám odešlo mimi v 19tt, už by měla 4 roky, poslala nám za sebe holčičku (3r) a chlapečka (7týdnů).
@JanickaaaS
bože to mi je líto
!!Drž se
a snad se dočkate dalšího miminka
!!Nemám slov!!Proč se to stává?
@JanickaaaS Moc mě to mrzí, musí být hrozné se s tím nějak vyrovnat. A to chování okolí fakt moc nepřidá
Držte se ![]()
@JanickaaaS Loni touhle dobou jsem byla v podobné situaci. Moc mi pomohla skupina Prázdná náruč, jak už tu bylo zmíněné. Je mi moc líto, že se to stává znovu a znovu
Drž se! ![]()
@JanickaaaS Moc mě to mrzí. Mojí mamce se stalo něco podobného, ve 28tt jí umřela dvojčátka holčičky a musela je porodit. Nedokážu si představit jak silná musí žena být, aby se přes toto přenesla. Držím palečky ať jsi jedna z těch silných a ať se vám opět zadaří.
![]()