Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
18.7.18 10:32

@j-p tak to je dobrý :lol: :lol: malej má dnes teplotu.....snad to bude dobrý.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
18.7.18 10:36

@Hancue :) tak ať jste zdravý :hug: ;) .Ten můj malej prdola je furt nemocny od narození.Furt ho něco trápí.Ted uz má 14.dni rýmu.Co chudák ode mne chytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
18.7.18 22:51

@j-p fakt? To já mu lovim furt nějaký bubáky v nose :mrgreen: moc se mu to nelíbí,… tak malej spal cely den… dala jsem mu paralen cipek… ale nezabral.. pořad stejně 37,6 C tak jsem mu dala na moc ještě jeden. Ráno jinak skocim k doktorce… asi je to proto, ze se nám v neděli opalil :roll: byli jsme na přehradě pod stromem, ale jak se hybaly ty větve, tak se stín též posouval a malý byl jen v plence- bylo fakt horko. Tak měl hnědý obličej a červený prsa :,( ale až večer se to ukázalo… bych si dala do drž.ky… :( tak jsem mu to namazala Panthenolem na spaleniny… ale ze by až dnes teplota? Když byl malý vzhůru tak se smál… ale po chvilce hned usnul… Ach Jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
19.7.18 08:28

@Hancue :) 37,6 není nic strašného.Je to jen zvýšené.Ale z toho slunce to může být.Srazi se teplota až nad 38,5 .No já v těch vedrech s ním moc nechodím ven.Az k večeru a do kocaru.Jeli jsme autem a nechci na něj pouštět klimatizaci ať není nemocnej.A tam se chudak potil.Takže už ho netaham.Tak ať prdolka brzy fit ;) :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
19.7.18 09:07

@j-p no není :mrgreen: to vím :mrgreen: ale chci mu pomoct :mrgreen: chudák spí cely den i noc… :lol: dneska mu už klesla… tak něco pozitivního… a začíná trochu slintat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
19.7.18 11:51

@Hancue :) teď máme zimu.V pondělí bylo 30 stupňů a od úterý je 20, včera 15 .takove skoky.To zas budem nemocní. Tak hlavně,ze už je líp ;) a příště dávej pozor.A ani do stínu pod strom ho nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.7.18 14:34

Ahoj holky tak se hlásíme s Maxíkem po delší době 2 děti doma je fakt záhul.Dneska jsme byli u doktorky ve 2 měsících a má 5.710g a 61cm tak nám hezky roste a je strašně hodnej brnká si do hraček povídá a začíná se řehtat nahlas což je prča. Akorát se starším je to náročný furt ho budí všechno chce hned zlobí a neposlouchá no upoutává pozornost ale dává mi teda těžce zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
20.7.18 11:59

Ahoj holky, po dlouhé době se k vám opět hlásím. Stala se mi hrozná věc. Už to jsou dva měsíce od té tragédie. 7.5.2018 jsem porodila mrtvou holčičku. Večer jsem dostala kontrakce,které se stupňovaly mnohem víc a víc,ani usnout jsem už nemohla. Tak jsme jeli v noci do porodnice. A co se nestalo.....na příjmu sestra nemohla najít ozvy srdíčka tak jsme čekali až příjde doktorka. Ta mě vyšetřila a hledala a hledala a nic. Tak zavolala dalšího doktora a ten taky dalšího. Já už asi věděla co se děje,ale neměla jsem koule na to se ani zeptat.. po mé otázce co se děje,mi řekli,že Natálka je mrtvá.. :,( :,( :,( :,( :,( nevěděla jsem jestli to je fakt,nebo se mi to jen zdá. Ale bohužel :srdce: Takže doktoři začali kolem mě lítat,já jsem se úplně sesypala . A hned mě brali na porodní sál a už to začalo. Porod trval 4 hodiny. Co jsem zazivala snad ani nemusím popisovat. Něco strašného… :,( první dny a týdny byly otřesné. Furt jsem jen brečela a nebyla jsem ničeho schopná. Plno zařizování a všeho možného. Bydlíme v malé vesničce a hned se to samozřejmě rozkriklo. Každý se na mě jen lítostivě díval a nebo se mi vyhýbali.. Jak jsem tady četla poslední příspěvky,tak vám to holky všem moc závidím :srdce: Určitě si dovedete představit jak strašně to bolí :,( o mimi jsme se snažili skoro dva roky a teď najednou taková rána od života. Nejhorší na tom je,že se nedokážu nikomu ani podívat do kočárku. Tak strašně moc jsme se všichni těšili na naši Natálku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
20.7.18 14:40

@JanickaaaS To je mi strasne moc lito. :,( Drs se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
20.7.18 14:58

@JanickaaaS to je mi moc lito :,( před 5i lety jsem zažila to same :( pro nás maminky andilku je tu založena skupinka Prázdná naruc, pokud v ni už nejsi, holky te mezi sebe rady přijmou.. není lehké se s tím srovnat. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
20.7.18 17:22

@JanickaaaS :hug: :hug: to je mi moc líto, drž se. Nám odešlo mimi v 19tt, už by měla 4 roky, poslala nám za sebe holčičku (3r) a chlapečka (7týdnů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.7.18 17:55

@JanickaaaS :( :( :( :,( :,( :,( :,( bože to mi je líto :,( !!Drž se :hug: a snad se dočkate dalšího miminka :* !!Nemám slov!!Proč se to stává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.7.18 17:57

@JanickaaaS Moc mě to mrzí, musí být hrozné se s tím nějak vyrovnat. A to chování okolí fakt moc nepřidá :( Držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
20.7.18 18:40

@JanickaaaS Loni touhle dobou jsem byla v podobné situaci. Moc mi pomohla skupina Prázdná náruč, jak už tu bylo zmíněné. Je mi moc líto, že se to stává znovu a znovu :,( Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.8.18 13:12

@JanickaaaS Moc mě to mrzí. Mojí mamce se stalo něco podobného, ve 28tt jí umřela dvojčátka holčičky a musela je porodit. Nedokážu si představit jak silná musí žena být, aby se přes toto přenesla. Držím palečky ať jsi jedna z těch silných a ať se vám opět zadaří.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky