Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@yareah píše:
Nasla jsem ale dalsi skupinku pro prvnicky v dubnu
já se asi budu držet zkušených ![]()
@Trinetka píše:
@Maria37 tak přidat se můžeš, také nemám po utz a nevím co mě čeká
@yareah možná že prvničky už se rozhodly zůstat v tom složení jako na počátku.. @sarinka118 stačí napsat mě
Dekuji, uz jsem se pridala ❤
@Trinetka taky se hlasim do skupinky ![]()
Ja dnes volala dr a na utz jdu v patek, to bych mela byt 7+1tt, tak sem zvedava ![]()
Praveze kamaradka je cca 7tt a zatim zadne priznaky, jen to zpozdeni a teda u dr uz byla a zatim jen dutinka, tak mi to prislo divny, ze ja uz mela vsechno tyden pred vynechanim. taky jedu na dovolenou a na utz pujdu pak, moje dr ani nedela utz takhle na zacatku, chce az vetsinou na 8tt.
@cashew píše:
Praveze kamaradka je cca 7tt a zatim zadne priznaky, jen to zpozdeni a teda u dr uz byla a zatim jen dutinka, tak mi to prislo divny, ze ja uz mela vsechno tyden pred vynechanim. taky jedu na dovolenou a na utz pujdu pak, moje dr ani nedela utz takhle na zacatku, chce az vetsinou na 8tt.
moje gyn taky až 8 tt…
@Trinetka super, zes to zaridila
uz jsem tam s vama taky… a jasneze berem i provordicky..ale budem si tam muset udelat tu tabulku, at se mezi sebou vyzname ![]()
@Maria37 ja nemela zadny ani v prvnim tehot., az pak ke konci to zadychavani a paleni zahy. Kdybych nevedela ze jsem tehotna tak bych to nijak nepoznala.
@Cherybery ráda slyším, holky co máte termín okolo 20.4. už je vám někdy blbě a zvracíte? já se jen ráno probouzím hladová, ale jinak nemám ani chutě nebo tak… snad jen na kafe nemám moc chut
@Maria37 Já mám TP 21.4 a není mi nic..často mi kručí v žaludku, že mám hlad, ale přitom si připadám najezená tak nevím
Myslím, že na gyndě mi říkala, že zvracení u většiny příjde kolem toho 7-8 tt..tak uvidíme ![]()
@Trinetka Ahoj, můžu poprosit taky o pozvánku do skupinky? Nenašla jsem ji ale v seznamu ![]()
Jsem 6+2, dnes jsem byla na UZ a máme už
, doma už jedno dítko 3,5 roku ![]()