Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No ja už hlavně pocituji únavu. Ted jsem uložila našeho dvouletého a už jsem zalehla taky ![]()
Pritel nam koupil listky ma rockovej koncert a vychazi to asi na sedmej tejden, to jsem zvedava, jak to dame ![]()
Zdravím Holky, je tu někdo kdo si ještě nedělal test..já se na to tento měsíc vykašlala a žádný nemám doma a mám už 3 den zpoždění, což se mi nestává..bolest jak při ms..jsem moc zvědavá bylo by to třetí mimco ![]()
Příspěvek upraven 27.08.17 v 21:11
@devi Ahoj, tak dle meho tu urcite nikdo takovy neni, pac je to skupinka termin porodu duben, kveten. Tudiz holky, co uz vedi.
Nicmene tohle jsem mela take, takze potichu gratuluji a priste, uz s testikem a // carkama.
![]()
@Nikyna77 je mi to jasné
, že máte všechny odtestováno..já musím počkat až mi test někdo koupi, holky mám marod a jsme na vesnici
daleko od lékárny..tak uvidíme..snad to klaplo
Ahoj ženy,
jste tady samé čerstvé těhulky, tak bych se chtěla na něco zeptat… já jsem teprve ve fázi čekání na MS nebo //… Chtěla bych se zeptat, kolikátý den po OVU jste testovali a jestli jste měly nějaké příznaky ještě před pozitivním testem?
@devi To chapu.
urcite klaplo. Drzim palecky a dej pak hned vedet. ![]()
@Sněženka25 Ahojky ja testovala 8dni pred ms. A uz jsem tam mela ducha. Priznaky? Palely me prsa, bolel podbrisek jakoby na ms jeste hodne predtim, nez by ms mela vubec dorazit jinak nic. ![]()
@Nikyna77 píše:
@Sněženka25 Ahojky ja testovala 8dni pred ms. A uz jsem tam mela ducha. Priznaky? Palely me prsa, bolel podbrisek jakoby na ms jeste hodne predtim, nez by ms mela vubec dorazit jinak nic.
a prosím tě, kolik dní po ovulaci jsi byla? to máš asi dlouhé cykly, ne? ![]()
@Sněženka25 ahoj, já teda příznaky absolutně žádný, vše se dostavilo až začátkem 7tydne
…jinak ja 2 dny před ms koupila Pepino papírový test a po zaschnutí se mi pořád zdálo ze vidím ducha, ale vůbec to nešlo vyfotit, myslela jsem si že to mám vsugerované
a v den vynechané ms na digitálu 2-3…bylo to 14den po ovu
…tak tedy držím palce ať najdeš //, a pokaždé jak jsem měla pred ms příznaky tak mrcha právě dorazila ![]()
Ahojte holky, zatím se omlouvám za anonymitu, ale vzhledem k mým minulým zkušenostem se dost bojím. Na testu už mám víc jak 14 dní //, měla bych dneska být 6+1 dle ms. K doktorovi jsem se objednávat zatím nechtěla, až tak v půlce září. Minulé těhu skončilo ZT (snažili jsme se více než rok), a protože to byly nervy, tak se takhle stresovat už nechci (pokud bude vše OK). Nooo a co čert nechtěl.. včera ráno jsem jednorázově hnědočerveně zašpinila/zakrvácela (řekněme otázka 1-2 minut)…pak už ani kapka. Dnes jsem se rychle objednala k doktorovi na kontrolu. Modlím se aby bylo vše tak jak má a že to konečně bude dobré. U předchozí ZT jsem také jednou zakrvácela, ale krev byla čerstvá. Po kontrole bylo sice vše OK, dokonce se objevilo i na chvíli srdíčko, ale mimčo bylo dost zpožděné, tak to nezvládlo. Teď doufám, že to nebude mít žádnou souvislost a že už nám to konečně vyjde a kolem 21.4.2018 budeme mít doma miminko. Držte nám prosím pěsti. „Sh“
Ahoj @Sněženka25
Testovala jsem 10 den po OVU a byl tam malý duch, 12 den už bylo lépe vidět //
Příznaky jsem neměla žádné… Jen si teď zpětně uvědomuji, že jsem měla vyrážku na těle. Většinou po koupeli, ted mi došlo že to bylo tím začínajícím těhotenstvím
ale jinak žádné typicky těhotné příznaky opravdu ne ![]()
Držím ti palce s // ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky, zatím se omlouvám za anonymitu, ale vzhledem k mým minulým zkušenostem se dost bojím. Na testu už mám víc jak 14 dní //, měla bych dneska být 6+1 dle ms. K doktorovi jsem se objednávat zatím nechtěla, až tak v půlce září. Minulé těhu skončilo ZT (snažili jsme se více než rok), a protože to byly nervy, tak se takhle stresovat už nechci (pokud bude vše OK). Nooo a co čert nechtěl.. včera ráno jsem jednorázově hnědočerveně zašpinila/zakrvácela (řekněme otázka 1-2 minut)…pak už ani kapka. Dnes jsem se rychle objednala k doktorovi na kontrolu. Modlím se aby bylo vše tak jak má a že to konečně bude dobré. U předchozí ZT jsem také jednou zakrvácela, ale krev byla čerstvá. Po kontrole bylo sice vše OK, dokonce se objevilo i na chvíli srdíčko, ale mimčo bylo dost zpožděné, tak to nezvládlo. Teď doufám, že to nebude mít žádnou souvislost a že už nám to konečně vyjde a kolem 21.4.2018 budeme mít doma miminko. Držte nám prosím pěsti. „Sh“
Ahoj Anonymko, zatím tě vítám mezi náma a moc, moc vám držím palce!
Určitě bude vše v pořádku a v dubnu budeš novopečená mamina, jako snad my všechny tady ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj…taky mam za sebou zamlklé tehotenstvi
. Měla jsem ale štěstí a otehotnela ještě v „šestinedělí“…a mám doma už 3letacku,..ale taky jsem u dcery začala špinit a ficela k Dr..ta mi tehdá dala tuším utrogestan a Ascorutin…
Drž se, určite to bude ok.. ![]()