Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
522
27.8.17 20:08

No ja už hlavně pocituji únavu. Ted jsem uložila našeho dvouletého a už jsem zalehla taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
27.8.17 20:12

@LaEllaX Ja bych mohla spat pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.8.17 20:30

Pritel nam koupil listky ma rockovej koncert a vychazi to asi na sedmej tejden, to jsem zvedava, jak to dame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.8.17 21:00

Zdravím Holky, je tu někdo kdo si ještě nedělal test..já se na to tento měsíc vykašlala a žádný nemám doma a mám už 3 den zpoždění, což se mi nestává..bolest jak při ms..jsem moc zvědavá bylo by to třetí mimco :)

Příspěvek upraven 27.08.17 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.8.17 21:07

@devi Ahoj, tak dle meho tu urcite nikdo takovy neni, pac je to skupinka termin porodu duben, kveten. Tudiz holky, co uz vedi. :pankac: Nicmene tohle jsem mela take, takze potichu gratuluji a priste, uz s testikem a // carkama. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.8.17 21:13

@Nikyna77 je mi to jasné :D, že máte všechny odtestováno..já musím počkat až mi test někdo koupi, holky mám marod a jsme na vesnici :lol: daleko od lékárny..tak uvidíme..snad to klaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.8.17 21:38

Ahoj ženy,

jste tady samé čerstvé těhulky, tak bych se chtěla na něco zeptat… já jsem teprve ve fázi čekání na MS nebo //… Chtěla bych se zeptat, kolikátý den po OVU jste testovali a jestli jste měly nějaké příznaky ještě před pozitivním testem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.8.17 21:41

@devi To chapu. :* urcite klaplo. Drzim palecky a dej pak hned vedet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.8.17 21:44

@Sněženka25 Ahojky ja testovala 8dni pred ms. A uz jsem tam mela ducha. Priznaky? Palely me prsa, bolel podbrisek jakoby na ms jeste hodne predtim, nez by ms mela vubec dorazit jinak nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.8.17 21:48
@Nikyna77 píše:
@Sněženka25 Ahojky ja testovala 8dni pred ms. A uz jsem tam mela ducha. Priznaky? Palely me prsa, bolel podbrisek jakoby na ms jeste hodne predtim, nez by ms mela vubec dorazit jinak nic. :nevim:

a prosím tě, kolik dní po ovulaci jsi byla? to máš asi dlouhé cykly, ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.8.17 08:46

@Sněženka25 ahoj, já teda příznaky absolutně žádný, vše se dostavilo až začátkem 7tydne :)…jinak ja 2 dny před ms koupila Pepino papírový test a po zaschnutí se mi pořád zdálo ze vidím ducha, ale vůbec to nešlo vyfotit, myslela jsem si že to mám vsugerované :lol: a v den vynechané ms na digitálu 2-3…bylo to 14den po ovu :)…tak tedy držím palce ať najdeš //, a pokaždé jak jsem měla pred ms příznaky tak mrcha právě dorazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 08:59

Ahojte holky, zatím se omlouvám za anonymitu, ale vzhledem k mým minulým zkušenostem se dost bojím. Na testu už mám víc jak 14 dní //, měla bych dneska být 6+1 dle ms. K doktorovi jsem se objednávat zatím nechtěla, až tak v půlce září. Minulé těhu skončilo ZT (snažili jsme se více než rok), a protože to byly nervy, tak se takhle stresovat už nechci (pokud bude vše OK). Nooo a co čert nechtěl.. včera ráno jsem jednorázově hnědočerveně zašpinila/zakrvácela (řekněme otázka 1-2 minut)…pak už ani kapka. Dnes jsem se rychle objednala k doktorovi na kontrolu. Modlím se aby bylo vše tak jak má a že to konečně bude dobré. U předchozí ZT jsem také jednou zakrvácela, ale krev byla čerstvá. Po kontrole bylo sice vše OK, dokonce se objevilo i na chvíli srdíčko, ale mimčo bylo dost zpožděné, tak to nezvládlo. Teď doufám, že to nebude mít žádnou souvislost a že už nám to konečně vyjde a kolem 21.4.2018 budeme mít doma miminko. Držte nám prosím pěsti. „Sh“

• Citovat
  • Upravit
113
28.8.17 09:11

Ahoj @Sněženka25

Testovala jsem 10 den po OVU a byl tam malý duch, 12 den už bylo lépe vidět //
Příznaky jsem neměla žádné… Jen si teď zpětně uvědomuji, že jsem měla vyrážku na těle. Většinou po koupeli, ted mi došlo že to bylo tím začínajícím těhotenstvím :lol: ale jinak žádné typicky těhotné příznaky opravdu ne :mrgreen:
Držím ti palce s // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.8.17 09:16
@Anonymní píše:
Ahojte holky, zatím se omlouvám za anonymitu, ale vzhledem k mým minulým zkušenostem se dost bojím. Na testu už mám víc jak 14 dní //, měla bych dneska být 6+1 dle ms. K doktorovi jsem se objednávat zatím nechtěla, až tak v půlce září. Minulé těhu skončilo ZT (snažili jsme se více než rok), a protože to byly nervy, tak se takhle stresovat už nechci (pokud bude vše OK). Nooo a co čert nechtěl.. včera ráno jsem jednorázově hnědočerveně zašpinila/zakrvácela (řekněme otázka 1-2 minut)…pak už ani kapka. Dnes jsem se rychle objednala k doktorovi na kontrolu. Modlím se aby bylo vše tak jak má a že to konečně bude dobré. U předchozí ZT jsem také jednou zakrvácela, ale krev byla čerstvá. Po kontrole bylo sice vše OK, dokonce se objevilo i na chvíli srdíčko, ale mimčo bylo dost zpožděné, tak to nezvládlo. Teď doufám, že to nebude mít žádnou souvislost a že už nám to konečně vyjde a kolem 21.4.2018 budeme mít doma miminko. Držte nám prosím pěsti. „Sh“

Ahoj Anonymko, zatím tě vítám mezi náma a moc, moc vám držím palce!
Určitě bude vše v pořádku a v dubnu budeš novopečená mamina, jako snad my všechny tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.8.17 09:27
@Anonymní píše:
Ahojte holky, zatím se omlouvám za anonymitu, ale vzhledem k mým minulým zkušenostem se dost bojím. Na testu už mám víc jak 14 dní //, měla bych dneska být 6+1 dle ms. K doktorovi jsem se objednávat zatím nechtěla, až tak v půlce září. Minulé těhu skončilo ZT (snažili jsme se více než rok), a protože to byly nervy, tak se takhle stresovat už nechci (pokud bude vše OK). Nooo a co čert nechtěl.. včera ráno jsem jednorázově hnědočerveně zašpinila/zakrvácela (řekněme otázka 1-2 minut)…pak už ani kapka. Dnes jsem se rychle objednala k doktorovi na kontrolu. Modlím se aby bylo vše tak jak má a že to konečně bude dobré. U předchozí ZT jsem také jednou zakrvácela, ale krev byla čerstvá. Po kontrole bylo sice vše OK, dokonce se objevilo i na chvíli srdíčko, ale mimčo bylo dost zpožděné, tak to nezvládlo. Teď doufám, že to nebude mít žádnou souvislost a že už nám to konečně vyjde a kolem 21.4.2018 budeme mít doma miminko. Držte nám prosím pěsti. „Sh“

Ahoj…taky mam za sebou zamlklé tehotenstvi :(. Měla jsem ale štěstí a otehotnela ještě v „šestinedělí“…a mám doma už 3letacku,..ale taky jsem u dcery začala špinit a ficela k Dr..ta mi tehdá dala tuším utrogestan a Ascorutin…
Drž se, určite to bude ok.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky