Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maria37 Ano je to hrozne.Ja k te mile pani doktorce mam jit zitra.Ze pry se zpravou, jak dopadla kyretaz, tak jsem velice zvedava na jeji vyraz.
@Nikyna77 Nekecej!!! Ty k ní jdeš..
Jsem strašně zvědavá, jetli se aspon omluví!
![]()
@Mia 28 hlavneze to dopadlo takhle
ja jdu ve ctvrtek, jsem uz netrpeliva.. ja jeste srdicko nevidela.. byla jsem minule pondeli jako ty… a kdy mas prijit priste ke semu dr? ![]()
@Nikyna77 píše:
@Maria37 Ano je to hrozne.Ja k te mile pani doktorce mam jit zitra.Ze pry se zpravou, jak dopadla kyretaz, tak jsem velice zvedava na jeji vyraz.
jsi dobrá! já bych jí to tam asi rozbila
a budeš měnit doktorku?
@Mia 28 Jdu
, ale jen pro ten vyraz
a nasledne ji oznamim, ze jsem u ni asi naposled.Je to jedina gynekolozka tady u nas. Takze budu muset dojizdet.
Ale zatim jsem se nedovolala jinam asi maji dovcu.
@Maria37 Sama jsem zvedava, co se ve me bude odehravat, az ji uvidim. ![]()
Ahoj holkyy tak se k vám chcitaké přidat, těhotenství jsem zjistila po 9ti pozitivních testech
manžel nechtěl uvěřit, těhotenství jsme plánovali, doma máme už skoro pětiletou holčičku Sarah, teď čekám na čtvrtek-jdu ráno k doktorovi aby se na nás podíval ![]()
pijete některá drink od sunaru gravimilk? zdravá budoucnost?
![]()
@Mia 28 ty kraso to je husty, tak hlavne ze je vse ok, no a ty se co nejdriv psychicky srovnej
@Nikyna77 tobe se to stalo taky? No ty kraso, jsem ai myslela ze kdyZ tak jedna vyjimka za milion let…no ty jo, jako sakris uvedomuji si jak moc se někteří z nas snazili a jsou stastni ze se dockali a oni si nedaji ani praci se pořádně juknout
Jako jo toci se jim toho pod rukama hodne, ale sakris je to lidsky tvorecek.
Holky obdivuju vas, tohle musi byt psychicky zahul. Ja jdu na kontrolu az za dva tydny. Doufam ze mi řekne jen sama pozitiva, zadne negativum uz bych mu neverila ![]()
A to jste mely obe na pohotovosti?
@Rielka mimochodem vitam te
cetla jsem (a malicko psala) na diskuzi snazeni. takze vim, ze jsi tam byla dlouho.. tak tfuj tfuj!!! a doufam, ze jeste privitame i Evcu a Hanku… a samozrejme dalsi holky od vas, prala bych jim to… ale je fakt, ze srpen byl teda slusne plodny ![]()
@Rielka Ano stalo, jen ja vedela jeste ten den, ze je vse jak ma byt.Byla jsem u me doktorky na 2kontrole, kde mi oznamila ze je to stale na stejnem miste a ze neroste a nevidi srdecni akci. Tudiz mi vypsala papir do nemocnice na kyretaz. Obrecela jsem to dokonce jeste i v nemocnici na komtrolnim ultrazvuku mi tekly slzy.Ale tam jen zasunula ten vnitrni ultrazvuk nemusela ani hledat a srdicko busilo, jak zvon.
ale teda zahul na tu psychiku velika.
@Ann17 dik, jo poznavam tu víc jmen. Celou diskuzi jsem od začátku tu nečetla, i kdyz je to „jen“ 45 stránek
holkám to taky preju, kez by jim to uz vyslo ![]()
@Nikyna77 jako aby to zvoral muj doktor, to mi prijde hrozne. Jako kdyz v nemocnoci, tak si rikas nemaj tolik casu nebo tak, ale tvuj doktor mi přijde hruza, tak to jsem zvedava co ti rekne. Jeste ze te v nemocnici zastavili. Ty jo ještě ze to ještě nekdo zkontroluje… Tomu snad nejde ani uverit. Fakt z nich rostu. Je fakt, ze mne štve, že vw zdravotnictví obcas delaj lidi, co uz tam nemaj byt.. At uz maj takovy ci onaky problem, duchodovy věk ci nemoc, znam doktorku co nezvládne pichnout ani injekci, ale prostě neodejde, pac z toho ma penize a vubec ji netizi kdyby nekomu blbe neco naordinovala a pak aby to řešili okolo. Mel by ty doktory nekdo kontrolovat ročně a kdyztak jim odebírat diplom asi
nevím jak tomu předejít ![]()
@Rielka od zacatku se tady pridalo hodne holek, ale taky to bylo jedine, co napsaly
takze v pohode muzes navazat ted a tady ![]()