Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
29.8.17 06:58

Jako na houpačce :)

Ahoj holky,

všem holkám, které jste těhotné poprvé jako já, hlavně zbytečně neplašte ;). To tělo bude asi dost jako na houpačce. Já měla o víkendu příznaky jako blázen a včera, jako když utne, vůbec nic mi nebylo. Tak už mi hlavou jely různý scénáře, jestli je všechno v pořádku. A dneska ráno mi bylo na :poblion: a prsa mám nalitý jako konve. Uklidnilo mě to a říkam si, jaký jsem trdlo, že mě přepadaly ty moje strachy. Říkám si, že tělo je chytřejší než my a pokud nám pár dní nic není a je nám dobře, buďme za to spíš rády a nestresujme!! To tělo ví, proč co dělá líp než my, než internet. Taky jsem si uvědomila, že ty problémy, co člověk najde na netu, vypadají, že je jich hodně, jenže je dobrý si uvědomit, že to píšou právě ty lidi, který ty problémy mají. Ty, co mají všechno ukázkový, tolik nikam nepřispívají. Uvědomila jsem si, že v těhotenství je nejdůležitější hlavně KLID! A žít přítomností, nepřemýšlet, co by, kdyby. Všem přeju pohodové těhotenství a těšení se na nový život :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
29.8.17 06:58
@neria55 píše:
Holky mám tak velkou radost, že bych to nejraději vykricela do světa, tak to napíšu i sem k vám, nejen do naši soukrome skupinky :)
Kontrola dopadla nejlépe jak vůbec mohla, i přes černé myšlenky a mizející tehu příznaky vše je jak má, dnes 9+1 a TP 1.4.2018 🙂 medvídek má 2,47cm a mrskalo už sebou o zavod, z čeho jsem úplně namekko 😍 a další skvělá zpráva je, že hematom 2×2cm záhadně zmizel - údajně se vstřebal, což za týden koukám 😅 nicméně další kontrola až 13.9. budou to nekonečné 2 týdny 😅
Přeju všem krásné zprávičky a takovou velkou radost jak mám dnes já :hug:
:srdce: :srdce: :hug: :hug: krasne zpravy…jen tak dal. Ja jdu v patek…tak snad bude take vse ok. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 07:01

@PetraM25 a bylo uz v šestém tydnu něco videt? Mne si objednala na sedmý, tak jsem zvedava :)
@kaya.ko ja myslim a doufám ze je to ok, mam to jako ty, myslím ze je to v poho.
@jakalm je to překvapení kdy to prijde, taky nevim jak pak se snazit rychle o druhe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.17 07:51

@Nikyna77 @Mia 28… Holky tak ja teda cumim!!! Tohle se mi stat, tak tu dr. asi zabiju!!! na co uz se ma soustredit, kdyz ne na tohle??? Obdivuju vas fakt!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.8.17 08:46

@Rielka tak to uplne chapu.. ja z tama zmizla hned, at neprovokuju.. uplne to chapu…zase tys tam byla dlouho, tak je jasne, ze s nima chces byt jeste v kontaktu.. me ceka kontrola ve ctvrtek.. minule pondeli jsem mela zatim jen dutinku.. no vlastne dutinky dve 8o takze ted cekam, co z toho bude a tesim se na ctvrtek uz tak, ze nemuzu spat :lol: a ty se objednas kdy?

a vitam nove prichozi holky.. moc gratuluju :) a sakra! ten srpen byl ale mega plodny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.8.17 08:51

@simcaP simco jsem teprve 6+3 ale uz par dni se citim jako ty..je mi neustale nevolno, zaludek na vode.. nekdy potrebuju jist, nekdy ne.. mam ledove ruce, ale je mi horko :roll: bezvadny pocity proste :lol: me teda kdyz je mi fakt ouvej tak pomaha studene ovoce z lednicky, troska coly, dyz to jde tak odpocinout (coz se synem moc casto nejde, ale manzel kdyz muze tak pomaha).. myslim, ze to proste musime vydrzet..ale tobe uz to uricte brzo prejde..a gratuluji k srdicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 09:39

Dobre rano vsem :mavam:
@Danca0804 tak to je fajn, spravny pristup :palec: a s poslednim prispevkem naprosto souhlasim:) Jen nekdy to neni jednoduchy udrzet pozitivni mysl
@kaya.ko ano me boli dost..myslim, ze je to naprosto normalni na zacatku, ale je pravda, ze jsem se vcera uz trochu obavala, jestli je vse ok, pac me bolelo cely den, v krizi me boli silene furt. Pres den jsem to chapala, protoze jsem spala malo a byla cely den v praci, ale bolelo me hodne i kdyz jsem vecer lezela. Ale asi to tak byva no… Snazim se neplasit :) @Tanik86 diky to cekani bude jeste neco :mrgreen:
Krasny den vsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 11:31

@Ann17 ja jsem objednana az na 13.9. Jsem teprve 4+2 a ty jdes teda ve čtvrtek a uz ti rikal ze by melo byt videt srdíčko? Ja v den kontroly budu 6+3 tak jsem zvedava co vse bude videt :) snad bude vse ok u vsech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 12:04

@Rielka jeeee ja jdu 14.9. tak aspon nebudu jen ja napnuta jak ksandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 12:14

Holky ted jsem se trochu vylekala, ale snad to neni takova hruza, maminka mi privezla srdíčka a ledvinky na smetane, zbožňuju je, tak jsem si dala porci vecer a dnes k obedu znovu a najednou čtu zw vnitrnosti by se nemeli, tak to odhodim, ale uz mi zbyla jen trocha… Co ja vim co je moc? Prej se nemá ani skořice a v 1. Trimestru ani zelený caj…resila jste to nektera? Jako vim zw syrove maso, ryby s rtuti, plesnive syry, ale toto mne překvapilo, ale snas bude vse ok :)
@Mishina1 no ja bych si nejradsi sepsala asi tak 250 milion dotazu, moje první tehu a jsem z toho nejaka vyplaskla, i kdy se to na sobe snazim nedat tolik znat :) co ty davas to vse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.8.17 12:21

Zdravím vás a pro povzbuzení připojuji svoje testíky. Dnes 12. den po KETu. Už se těším ve čtvrtek na krev a na první utz.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.17 12:48

@Radůzaaa :potlesk: gratuluji, dej pak vědět, ja jdu ve ctvrtek na druhy uzv :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 12:52

@Rielka No o tom co se ma jist a nema.. Ono je tisic zakazu, nebo doporuceni co by se melo a nemelo, ale ja myslim, ze to ze jsi to uz snedla, nic vaznyho nezpusobi. Uz bych to nejedla ale ted uz bych se tim nestresovala. Zeny v mym okoli, ktere uz maji neco odrozeno rikaji, ze si tehulka ma dat, na co ma chut. Ja pri prvnim tehotenstvi ( ktere nedopadlo a potratila jsem) jsem to hrozne hrotila a bala se dat si i kafe, na ktery jsem byla 3× denne zvykla, ale chut jsem na nej mela a bylo mi receno, jestli na nej mam chut, at si ho dam. Ne silnyho turka a stokrat denne, samozrejme. A tak myslim ze je to se vsim, proste podle svych pocitu, intuice a vseho s mirou:) Tot muj nazor :D A je pochopitelny, ze jsi z toho vedle jak ta jedle, ja taky! :lol: Kazdopadne se snazim hlavne o pozitivni naladeni mysli, nemyslet cerne a hlavne si vsugerovavam, ze to proste bude tak, jak to byt ma. Furt me strasi, ze muzu zase potratit, ale bojuju s tim a snazim se myslet proste pozitivne :) No..ale…stejne mi to nejde a jsem z toho mimo :lol: To zvladnem vsichni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 12:53

@Radůzaaa krasny, gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.8.17 13:05

Ahoj holky, tak jsem myslela, že jsem v cca 6+2 týdnu, ale podle UTZ jsem 5+5 tt srdíčko ještě vidět nebylo, ale vypadá to prý moc pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí