Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
29.8.17 17:40

@letníček rekla bych gratuluji, ale ty jsi z toho spis smutna :( tak at se to brzy vyresi a snad bude i nejaky ten tatinek, každopádně zde vitej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.8.17 17:44
@Ann17 píše:
@Rielka to cekani v zacatcich je priserny :lol:@letníček samozrejme te tu privitame

Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.8.17 17:52

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím… vetu gratuluji klidne vezmu. Nevadi mi to. Jsem jen smutna z toho ze jsem sama a nevim kdo je otec. Mit jednoho tatinka v domacnosti pracujiciho jsem stastna. Chtela jsem chlapecka. Takze me tehotenstvi tesi jen jsem to nechtela ted v tuhle situaci. :nevim:
Chtela bych se na miminko tesit s biologickym tatinkem. Chtela bych aby se o me tatinek hodne zajimal aby prozil vsechno semnou co se tyce tehotenstvi. Chute, objimani v posteli, zdravotni problemy treba kdyz mi bude spatne, chodit na ultrazvuky. Tesit se na mimco. Dle testu bych tipla 5-6 tt.ale uvidim az na prohlidce. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 18:39

@letníček tak snad se to brzo vytribi a myslim ze nejak jdou delat testy i pred narozenim z neceho, neco mi prijde ze jsem takoveho slysela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.8.17 19:30
@Rielka píše:
@letníček tak snad se to brzo vytribi a myslim ze nejak jdou delat testy i pred narozenim z neceho, neco mi prijde ze jsem takoveho slysela :)

No to by bylo nejlepsi. Myslim ze jo no ale az tak v 6tem mesici. Ja se zeptam gynekologa pri prvni prohlidce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.8.17 20:22

@letníček dívala jsem se mělo by to ji od 8tt..ale je to teda mega drahé 29 tis..nevím jestli je pak nějaká jiná možnost :think: vůbec ti tu situaci nezávidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
29.8.17 20:30

@neria55 jasny, to chapu..ja jsem v podobne situaci. Mam smlouvu do 31.12.2017..taky mi ji urco neprodlouzi, tak me zajima, kdyz pujdu na neschopenku a pak mi daj vypoved ke konci roku, tak co vlastne budu pobirat. Mam odpracovany rok, predtim jsem byla na matersky do zari 2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 20:38

@sabinasa myslis ze je lepsi utect na tu neschopenku? Ja myslim ze tim ze ti zkonci smlouva, tak to stejne vyprší jejich zodpovednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
29.8.17 20:49

@Rielka delam v soc. sluzbach, kde se taham i s tezkymi lidmi..takze ano, neschopenka me nemine..me spis jde o to, zda se hlasit na pracaku a co budu vlastne pobirat do matersky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 22:07

@sabinasa aha, no ty jo tyhle věci vůbec netuším jak jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.8.17 22:09
@devi píše:
@letníček dívala jsem se mělo by to ji od 8tt..ale je to teda mega drahé 29 tis..nevím jestli je pak nějaká jiná možnost :think: vůbec ti tu situaci nezávidím..

Taky jsem dnes na to koukala. Nasla jsem jeste drazsi 36000. Nechapu proc je to tak drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.8.17 22:24

@letníček asi proto, že je to jediná bezpečná možnost jak to zjistit před porodem.tak se na tom musi vydelat… :think:..pak plodovka, ale to je podle mne zbytečně riziko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.8.17 22:50

@letníček taky jsem otehotnela pres PCOS, cekam druhé dite a prirozene.. Ona to neplodnost je ale jen částečná;)
Preju at se to u vas co nejdříve rozsekne a můžeš si užívat klidné těhotenství bez stresu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.8.17 07:17

@Ljucy Jsem taky po ivf. A můj dr pracuje přímo v tom centru, kam dojíždím. Uvidím, co mi zítra řekne, jestli mi utz rovnou udělá, nebo jestli jen krev. Zítra budu 5+1tt tak to bude ještě asi moc brzy na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.8.17 07:37

@sabinasa Ahojky, ctu si to tady a jsme ve stejne situaci. Pracuji ve zdravotnictvi na luzkovem, takze taky me nejspis ceka PN. Smlouva mi konci 31.12.17 a to mam odpracovano 5 let a vim, ze mi ji neprodlouzi. Kazdopadne jsem vse zjistovala uz drive a je to nejak takhle (snad to ode me pochopis): kdyz odejdes na PN, prvnich 14dni plati zamestnavatel a dale socialka. Pokud by se cokoli stalo, nez ti skonci smlouva, muzes se samozrejme kdykoli vratit. Jakmile ti skonci, akorat zajdes na socialku a penize ti budou platit dal oni. Abys mela narok na materskou, musis ji nastoupit v ochranne lhute po vypovedi. Zelezi jak ma clovek odprac., ty mas rok, tudiz myslim, ze mas lhutu take 180 dni, to je maximum a je to cca 6 mesicu. Do toho se vlezeme urcite, jelikoz materskou naatupujes 4-6 tydnu pred porodem. Pokud ma clovek malo odpracovano, ma ochrannou lhutu min, myslim podle odpracovanych dni. Ale tim si nejsem jista. Kazdopadne by to melo byt zhruba takto a mela bys byt v pohode protoze o penize neprijdes. Snad to bylo k pochopeni :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí