Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
31.8.17 13:24

@neria55 Mě přítel Colu zakazuje :D :D Ale asi se na něj vyprdnu :D Tak díky, snad..to nebude trvat dlouho, za chvíli se budu vdávat a těším se moc na jídlo! :D :mrgreen:

PS: Ty si z Ostravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
31.8.17 14:09

@Mia 28 mě přítel zakazuje tolik věcí :lol: ale nebýt coly, tak bych neodletela z Kréty domu :lol: :lol: :lol: ještě teď si pamatuju jak jsem v den odletu brečela, že tu zůstanu navždy :lol: :lol: tak zle mi nebylo ani když jsem to přehnala z alkoholem :lol:

Jinak já jsem z Havířova, ale do Ostravy po rudné to mám 15minut :lol:

Můj přítel do ženění moc není, a to jsme spolu 7let, snad to miminko zlomí :hug: a tobě gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
31.8.17 14:18

@neria55 Jee, my se v Havířově budeme brát v kostelíku! :) Až tak na té Krétě jo? :D pániii..no taky si tu Colu koupím! Kašlu na to :D

Třeba se to zlomí, ikdyž pro někoho svatba důležitá není..my to měli spíše naopak, přítel by se bral hned a já se zase do toho moc nehrnula..no ale pak mě požádal a vlastně..proč ne, zbožnuju ho..tak to i tak stvrdíme. Požádal mě o ruku a já za 14 dní zjistila, že jsem v tom :lol: :lol: Takže..rozlučku už zatít nestihnu :D :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.8.17 14:48

@Nikyna77 za to se něco platí? Tak to mne uz vubec nenapadlo :) @Mia 28 no evidentně si to kazdej urci sam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.8.17 14:50

@Mia 28 to je krasne, u nas se pritel do svatby taky moc nezene, tak ti to preju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
31.8.17 16:03

@neria55 To mi připomíná taky naši cestu z dovolené :lol:, byli jsme v Chorvatsku a při cestě zpět mě to chytlo v Rakousku, kde jsme museli stavět každou hodinu, protože jsem zvracela :D spíš já ho prosila, ať mě tam nechá, že to nedám :lol: :lol: v tu chvíli jsme oba věděli, že jsem fakt v tom :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
31.8.17 16:53

Tak jsem dnes byla v nemocnici. Dle UZ a mesicku to vubec nevychazi. Doktor videl jen vacek. Ktery se asi nevyviji. Menses jsem mela 18.7, cekal ze budu cca v 5tydnu. Ale furt na to tak divne koukal. A ja mu rikam, ale zije, vyviji se. On ani nevi v kolikatem tydnu jsem. Odpovedel mi ze nevi. Objednal me na kontrolu na pristi tyden jestli se vyviji. Je fakt ze nechapu jak je mozne jestli jsem ve 3tydnu treba proc mam pozitivni test. Kdyz jsem cekala dcery i v 5tydnu jsem test mela negativni. Nerozumim tomu a jsem smutna. Musim cekat do pristiho tydne jestli vubec roste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.8.17 18:55

@Tanik86 :D pred 8lety jsem za ni davala 50,– Ted 100,–,tak jsem take cucela. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.8.17 20:17

@Mia 28 a kdy se vdavass? :-) ja jsem docela cerstva novomanzelka :mrgreen: a jako pripravy na t svatbu me malem zabily :-D ja to moc nechtela, to manzel..a co si vymyslel, ja zrealizovala, haha… ale ve finale to bylo krasny samozrejme, ale jsem rada, ze to mam za sebou (vim, jsem strasna)… a ja se desim, ze ty nevolnosti (presne jak popisujes s tim jidlem) mam uz ted a buhvi do kdy.. :roll:

@Nikyna77 ja teda za prukazku minule nic..a dostala jsem ji asi v 9-10tt

@letníček to me mrzi, ale ono je to ted bud a nebo.. pokud jsi v 5tt tak nic nez vacek by stejne videt nebylo a test uz davno muzes mit pozitivni, tak nehazej flintu do zita :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.8.17 21:13

Ahoj holky, omlouvám se vám, že vám sem lezu, chtěla bych vás poprosit o zkušenost, jsem teď podle internetové těhotenské kalkulačky 6+0, poslední ms 20.7., testy pozitivní, na gyndu jsem objednaná příští čtvrtek, je to moje první těhotenství. Protože jste zhruba ve stejném období, chtěla jsem se vás zeptat, jestli některou z vás trápí bušení srdce. Občas mi to dělává už několik let, ale opravdu málo, beru na to hořčík, teď se to minulý týden zhoršilo, je to skoro každý den, četla jsem, že v těhotenství je to normální, ale je to dost nepříjemné a nevím kolik toho hořčíku můžu a jestli zabere. Nědělá to některé z vás? děkuju za případné odpovědi a všem gratuluju k těhotenství :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.8.17 22:47

Holky, právě jsem si pustila Malé lásky… to jsem si pěkně pobrečela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.9.17 06:55
@Ann17 píše:
@Mia 28 a kdy se vdavass? :-) ja jsem docela cerstva novomanzelka :mrgreen: a jako pripravy na t svatbu me malem zabily :-D ja to moc nechtela, to manzel..a co si vymyslel, ja zrealizovala, haha… ale ve finale to bylo krasny samozrejme, ale jsem rada, ze to mam za sebou (vim, jsem strasna)… a ja se desim, ze ty nevolnosti (presne jak popisujes s tim jidlem) mam uz ted a buhvi do kdy.. :roll:

@Nikyna77 ja teda za prukazku minule nic..a dostala jsem ji asi v 9-10tt

@letníček to me mrzi, ale ono je to ted bud a nebo.. pokud jsi v 5tt tak nic nez vacek by stejne videt nebylo a test uz davno muzes mit pozitivni, tak nehazej flintu do zita :-*

Tak doufam. Cetla jsem tu par dikuzi o tom a pry se embrio ukaze treba az v 8tydnu. Tak pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
1.9.17 07:25

@Chicita nemáš problém se štítnou žlázou? U obvodního lékaře si nech vzít krev na hormony štítné žlázy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.9.17 08:24

Ahoj holky, tak jsem byla včera na kontrole kvůli potvrzení těhu. Jsem podle MS 6+3tt, ale podle ultrazvuku jen 5+3tt, takže byl vidět jen žloutkový váček. Prý je to proto, že jsem měla delší cykly a otěhotněla později. Na příští kontrolu jdu až 20.9., tak snad se do té doby nezblázním. Aspoň mam ale jistotu, že je to nitroděložní těhotenství. Jinak na sobě moc změny nepociťuji. Je mi dobře, chutná mi vše stejně, jen jsem nafoukla a mám o dvě kila víc, ale tím se trápit nebudu ;) Jinak mi řekla doktorka, že bylo asi hodně plodné léto, protože tolik těhotných co je teď, že ještě nezažila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.9.17 09:55

@Ann17 Fááááákt? To Ti to vyšlo teda krásně ukázkově po svatbě! :)) Mě z těch příprav jde také hlava kolem, ale na druhou stranu si říkám, že i kdyby se něco nestihlo, tak co..místo máme, oddávajícího taky, hudbu a jídlo taky…tak co, šaty vždy nějaké seženu, prstýnky akorát už musíme řešit…a zbytek..co se stihne. Poptala jsem si paní na výzdobu, zajistí i dort a sladké. A na nějaké vymazlené pozvánky atd. asi kašlu, bych se zbláznila :D

@letníček Dle mých šílených zkušeností to vůbec neřeš! Mimochodem mi můj gyndař řekl, že vždy, když je tam žloutkový váček je to velice nadějné, i kdyby se mělo dát embryjku více času..Nebo Ty máš vidět jen gestační, nebo i žloutkový? Já měla poslední MS 15.7., takže jsme na tom docela podobně :)) Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí