Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak ja jdu na první kontrolu zítra. Podle ms bych měla být 7+3, tak se těším a doufám, že bude všechno ok. Jdu tam hned na ráno, tak se jen modlim, at mi není moc špatně, jako dnes ráno
Jsem posledních pár dní úplně marná a to se musím starat o dvouletého synka ![]()
Ty jo holky, tak at dopadnou prvni kontroly dobre
a i ty dalsi
mne to tak pomalu utika
V praci nejsem schopna nic moc dělat a to jdu az pristi stredu, to je hrozne ta doba
pritel uz zacal vymyslet jmena a klabosit o kocarku a tak, jsme nejak moc v předstihu. Ale nemuzu myslet na nic jineho ![]()
Ahoj holky, je mi to blbý to sem psát, ale taky máte takovou zácpu jako já?? Už se to nedá, nebyla jsem tři dny na záchodě a břicho mám jako kouli
Máte nějaký tipy, co pomůže?? Nechci hned nějaké projímadlo, spíš něco šetrnějšího.. psyllium nebo něco podobného??
Ahoj holky
, já cca 6+5 a pořád bez nějakých nevolností a zvracení… příznaky mám jen únavu, trošku bolí prsa a hlava, jinak vše o. k., jste na tom někdo podobně? Ve středu jdu na utz.
@Radůzaaa píše:
Ahoj holky, je mi to blbý to sem psát, ale taky máte takovou zácpu jako já?? Už se to nedá, nebyla jsem tři dny na záchodě a břicho mám jako kouliMáte nějaký tipy, co pomůže?? Nechci hned nějaké projímadlo, spíš něco šetrnějšího.. psyllium nebo něco podobného??
co chlorella?
@Maria37 Dobrý tip, díky.. mám jí doma a dost mi na tohle vždycky pomáhala.. nevím, proč mě to nenapadlo dřív..
![]()
Ahoj holky sice jsem ještě ve staré skupince díky prvorozenému, ale teda nahlídnu i k vám
TP mám 12.4. pokud bude vše OK. Jen mě překvapuje že teď měsíc mě nikdo kontrolovat nebude. U prvorozeného jsem ještě na kontrole byla než byl 1.screeening a ted měsíc budu vědět kulove
je tu někdo i kdo čeká už druhé? Já su ještě víc přecitlivělá než jsem byla. Dnes jsem brečela už dvakrát
za tak krátkou dobu výkon. U prvorozeného jsem takový cíťa byla až v šestinedělí
se cítím jak magor ![]()
@Radůzaaa Ahoj. Určíte jez hodně vlákniny. Ovoce. Já si dělala jogurt s ovesnyma vlockama každé ráno ke konci prvního těhotenství. A bylo to lepší. Nebo jestli mas ráda ovesnou kasi. Ta je ideální ☺ Já sem asi 10tt a stolici mam tAky tužší. Ale není to tak hrozne. Az mi nebude zle tak chci zase jist ty vlocky. Ted na ne nemam chuť.. ![]()
@Edita2 Ahoj. Já sem podruhe a řekla bych že sem taky vic urvanejsi než poprvé. U každé animovane pohádky na konci mam oci zalite slzami ![]()
@Edita2 ahojky ja cekam taky druheho prdolku ale jeste nemam potvrzene od dr
@simcaP bože díky že v tom nejsem sama
už jsem chtěla navštívit nějakého toho doktora přes magory
Jako já dnes slzavé údolí jen proto, že u školky nebylo kde zaparkovat a vidina, že vedu syna pozdě mě tak sjela, že jsem prostě stála, auta kolem mě kroužila a já chtěla okamžitě zmizet
nakonec jsem to hodila ke krajnici a hold jsme šli, bo bychom přišli pozdě. Mě prostě nedošlo, že tam budou rodiče školáků a že tam bdue takový poprask. Vedle školky je totiž škola. Tož děs běs
jsem se vzpamatovávala ještě půl hodiny. ![]()
@leniiisek5 tak držím palečky ![]()
@Maria37 jsem na tom jak ty, akorat jsem teprve 5+1, jeste mne teda obcas bodne v brichu nekdy min, někdy víc, ale zase je to dobre… Tak snad bude vse ok, at dobre dopadne kontrola ![]()
@Edita2
tak Já Teda většinou u tech pohádek nebo dojemnych reklam apod. Musím se vždycky zakrývat aby me neviděl pritel ![]()
Mala půjde možná také do školky. Uvolnili se tady prý mista tak snad to vyjde. To si myslím že pak taky orvu ![]()
@Nikyna77 Ahoj, já jsem byla na první kontrole 21.8. a doktorka naznala, že jsem tak v 8týdnu. Řekla mi, že bohužel nevidí srdeční akci, byla jsem z toho hotová. Ale vzala mě do vedlejší místnosti na jiný UZ a tam po chvilce našla srdeční akci, že prý každý UZ zobrazuje jinak
Dnes jdu na druhou kontrolu a uvidí se, jak se vyvíjí, tak jsem taky dost na nervy.