Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
5.9.17 09:30

@Maria37 tak přeji hodně štěstí na zítra a budu držet palečky aby to dopadlo dobře :mrgreen: já taky krom únavy nemám nic moc žádné příznaky a díky bohu za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.9.17 09:32

@Rielka
Já jdu už v úterý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.9.17 09:47

@Rielka Take se mi odlomil kousek zubu. Trpela jsem na to i minule tehu. :-/ A ze zubaru mam panickou hruzu. Fnuk :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 10:30

@Coolca u nas v utery nepracujou :) a co tak smutne, tes se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.9.17 10:36

@Rielka
Těším, ale jak jsem psala, jsem hrozny plašan… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.9.17 10:37

Je tu někdo z prahy?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 10:38

@Nikyna77 no to mi povidej ja ho úplně nesnáším, i kdyz mám skvelou zubarku, ale prece jen neee :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.9.17 10:44
@Coolca píše:
@Rielka
Těším, ale jak jsem psala, jsem hrozny plašan… :oops:

to já taky, obzvlášť, když čtu, jak je všem špatně a jaké mají příznaky a já téměř nic, mám dny, kdy se cítím úplně normálně - místo aby se člověk radoval, tak se bojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.9.17 11:00

@Maria37
Ja taky téměř bez priznaku.Do toho ta nejistota než půjdu k doktorce. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.9.17 11:02
@Coolca píše:
@Maria37
Ja taky téměř bez priznaku.Do toho ta nejistota než půjdu k doktorce. 8o

:lol: vím vím, mě téměř vymizelo i to, co mám minulý týden den před kontrolou, kontrola byla o. k., vše jak má být, zítra jdu na potvrzení :srdce: a dnes mám zase pocit, že mě ani ty prsa nebolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
5.9.17 11:20

@Domča-_-22_-
Ahooj, ja sem z Prahy :mrgreen: jsem 9+4 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.9.17 11:49

Zítra mi držte palce, jdu na kontrolu do car, dnes jsem 6+5. Od neděle lehce krvacim a spinim, tak snad bude vše ok.. :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 12:08

@Maria37 @Coolca holky neplaste, musi to byt ok… :) taky uz se nemohu dockat kontroly. Muj doktor ma stesti ze je na dovolené, jinak bych ho snad i uhanela at mne vezme driv :) ja su rada ze zadna krev a tak a snazim se byt v poho. A tak aby to na mne nikdo nepoznal, i kdy bych to nejradsi vykricela do celého světa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 12:36

Nazdarek :mavam: gratuluji vsem co nosi dobre zpravy :palec: a ty spatnejsi jsou mi lito, vim jake to je. Ale jeste neni nic jiste, myslim na vas :hug: @Jerrysmall budu na tebe myslet! A chci se zeptat, ty nemas bolesti velky? Ja kdyz potratila a musela na revizi, tak jsem zacala krvacet a prisly straslivy bolesti-hned. Pokud nemas neztracela bych nadeji :kytka:!!! A kdyz to tu ctu, hned mam strach a do kontroly daleko. Tak jsem vam chtela rict, ze mi dost pomaha se zamestnavat- uzivat si volneho casu na plno..sice na mimi myslim porad, ale myslenky jsou pak pozitivni a verim ze to dobre dopadne :srdce: @Rielka a kliiiiid mne taky nic moc neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.9.17 12:51

@Rielka Jee to jsem rada, ze v tom nejsem sama. :mrgreen: Ja tu zubarku mam prave na prd jednou mi rozrizla celou dasen s tim, ze rekla ze to nezvladne a poslala me, az x kilaku jinam takze bolesti, jak blazen a od te doby se fakt hrozne bojim. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí